icon

Prečo navštevujete diskusné fórum Modrý Koník?

Dnes o 07:05

Chodíte si sem po radu? Kvôli písaniu s inými? Pre zábavu? Alebo sa sem chodíte len ventilovať?

Strana
z4
tato_
Dnes o 07:10

Mimo ineho kvoli pochopeniu zenskej logiky a myslenia.

earlgrey
Dnes o 07:11
@tato_

@tato_ a darí sa? 😁

autor
Dnes o 07:11
@tato_

@tato_ A darí sa? Alebo si po čítaní niektorých príspevkov na ženské pokolenie zanevrel? 😀

jana_vaj
Dnes o 07:14

@anonym_autor Ja by som sa tomu ani nečudovala, lebo to keď vidím niektoré tie diskusie a príspevky, tak amen 😀 Ale jasné, dá sa tu dočítať aj o normálnych veciach, problémoch, riešeniach, skúsenostiach...

biba_18
Dnes o 07:21

aj-aj-aj-aj

minenkaa
Dnes o 07:22

Ventilovať ,mám strašne ťažký,zlý a nudný život
Muž ma bije ,pije ,doma som len za slúžku ,tak aspoň tu si zdvihnem svoju chabú hodnotu

tato_
Dnes o 07:25
@earlgrey

@tato_ a darí sa? 😁

@earlgrey je to velka vyzva😁

earlgrey
Dnes o 07:28
@tato_

@earlgrey je to velka vyzva😁

@tato_ Nečudujem sa, ja byť muž, práve MK ma od žien odradí 🤣

pr85
Dnes o 07:29

@anonym_autor Všetky 4 vety. A ešte poučiť užívateľov a je tu aj super modlitebna skupina (utorky sv. Marty), takže sa mi tu neskutočne páči.Fakt mi chýba taká kresťanská obdoba MK.

anonym_a9c5ec
Dnes o 07:34
@pr85

@anonym_autor Všetky 4 vety. A ešte poučiť užívateľov a je tu aj super modlitebna skupina (utorky sv. Marty), takže sa mi tu neskutočne páči.Fakt mi chýba taká kresťanská obdoba MK.

@pr85 prosim sprav si takú samostatnú verziu a poucaj tam, tu na to nikto nie je zvedavý ☺️

pr85
Dnes o 07:34
@minenkaa

Ventilovať ,mám strašne ťažký,zlý a nudný život
Muž ma bije ,pije ,doma som len za slúžku ,tak aspoň tu si zdvihnem svoju chabú hodnotu

@minenkaa Tak to je potom na rozvod a odchod a alkoholického tyrana.

pr85
Dnes o 07:35
@anonym_a9c5ec

@pr85 prosim sprav si takú samostatnú verziu a poucaj tam, tu na to nikto nie je zvedavý ☺️

@anonym_a9c5ec Možno ty nie. Ale s inými sa tu dobre diskutuje. Ja som tu spokojný.

minenkaa
Dnes o 07:35
@pr85

@minenkaa Tak to je potom na rozvod a odchod a alkoholického tyrana.

@pr85 nemôžem,milujem ho viac ako seba,nemôžem ho opustiť

pr85
Dnes o 07:37
@minenkaa

@minenkaa Tak potom OK. Môžeš sa za neho pomodliť a s Božou pomocou sa každý môže zmeniť.

earlgrey
Dnes o 07:37
@minenkaa

@minenkaa a milenku mu aspoň dovolíš? nech vás bije 2 a nie len jednu 😁

anonym_a9c5ec
Dnes o 07:38
@pr85

@anonym_a9c5ec Možno ty nie. Ale s inými sa tu dobre diskutuje. Ja som tu spokojný.

@pr85 ale ty nevieš diskutovať a hlavne neviem odkiaľ berieš tu drzost ze ty niekoho poucujes. O niečom čomu ty veríš a ostatní nie. Ľudí to nezaujíma. Odkedy si tu tak okrem rozmachu vazektomickych tem presne viem v ktorej téme od teba nájdem a presne aky, zbytočný a nikomu nepomahajuci, komentár.

minenkaa
Dnes o 07:41
@earlgrey

@minenkaa a milenku mu aspoň dovolíš? nech vás bije 2 a nie len jednu 😁

@earlgrey veď už som tu raz písala,že ma milenca aspoň,že ten sa ku mne pekne správa,keď ma znásilňujú

minenkaa
Dnes o 07:42
@pr85

@minenkaa Tak potom OK. Môžeš sa za neho pomodliť a s Božou pomocou sa každý môže zmeniť.

@pr85 moslim sa každý deň za to aby ma neopustil

earlgrey
Dnes o 07:43
@minenkaa

@earlgrey veď už som tu raz písala,že ma milenca aspoň,že ten sa ku mne pekne správa,keď ma znásilňujú

@minenkaa 🤣 podarená rodinka 😁

pr85
Dnes o 07:43
@anonym_a9c5ec

@pr85 ale ty nevieš diskutovať a hlavne neviem odkiaľ berieš tu drzost ze ty niekoho poucujes. O niečom čomu ty veríš a ostatní nie. Ľudí to nezaujíma. Odkedy si tu tak okrem rozmachu vazektomickych tem presne viem v ktorej téme od teba nájdem a presne aky, zbytočný a nikomu nepomahajuci, komentár.

@anonym_a9c5ec Drahy anonym, diskutovať viem. Ja si len napíšem môj názor. Ak sa ti nepáči, tak mi je to ľúto. Toto fórum je otvorené pre všetkých. Ak nie si ochotná akceptovať existenciu iného názoru ako svojho (to je u vás progesivcov normálne), tak sa s tým budeš musieť naučiť žiť. Nežijeme za socializmu, kde bola existencia iného názoru kriminalizovana. Dnes existuje názorová pluralita.

sissy27
Dnes o 07:45

@anonym_autor 90% bizár 😀 potom je tu pár užívateliek, ktorých názory či príspevky si rada prečitam a aj podebatujem.
Radu, špeciálne pre osobné problémy, by som naozaj nehľadala práve tu, od cudzích anonymných ľudí.

anonym_a9c5ec
Dnes o 07:47
@pr85

@anonym_a9c5ec Drahy anonym, diskutovať viem. Ja si len napíšem môj názor. Ak sa ti nepáči, tak mi je to ľúto. Toto fórum je otvorené pre všetkých. Ak nie si ochotná akceptovať existenciu iného názoru ako svojho (to je u vás progesivcov normálne), tak sa s tým budeš musieť naučiť žiť. Nežijeme za socializmu, kde bola existencia iného názoru kriminalizovana. Dnes existuje názorová pluralita.

@pr85 neochota akceptovať čokoľvek iné je výsadou nesvojpravnych čiže fanaticky veriacich ako si ty. To ty mas problem pochopiť ze tvoj spôsob života a názory nie sú jedine a rozhodne nie jedine správne. A to ze ty niečomu veríš je ostatnym ukradnuté. Začni láskavo od seba. Ale co iné cakat od fanatika, ako absolútne pokrytectvo a nulovú sebareflexiu.

earlgrey
Dnes o 07:48
@pr85

@pr85 ty všade ťaháš buď politiku alebo boha 🤦‍♀️ s manželkou sa doma asi veľa nerozprávaš však? chýba ti komunikácia?

autor
Dnes o 07:49
@pr85

@pr85 Prosím, neobracajme zase tému tvojím typickým smerom. Toto nie je téma o kresťanstve, politike ani sexuálnych preferenciách tvojej ženy. Samozrejme, do témy môžeš prispievať, ale urob to, prosím, tak aby si ju zasa ostatným neznechutil. Ďakujem.

anonym_819f27
Dnes o 07:50
@pr85

@pr85 Hlavne že si vtrepaný v každej téme o sexe a uchylačine. Z toho hneď poznať čo ti chýba a kresťanská skupina to nebude.

anonym_a9c5ec
Dnes o 07:51
@anonym_autor

@pr85 Prosím, neobracajme zase tému tvojím typickým smerom. Toto nie je téma o kresťanstve, politike ani sexuálnych preferenciách tvojej ženy. Samozrejme, do témy môžeš prispievať, ale urob to, prosím, tak aby si ju zasa ostatným neznechutil. Ďakujem.

@anonym_autor s dorazom na vetu “aby si ju ZASE ostatnym neznechutil” 🙂

pr85
Dnes o 07:56
@anonym_819f27

@pr85 Hlavne že si vtrepaný v každej téme o sexe a uchylačine. Z toho hneď poznať čo ti chýba a kresťanská skupina to nebude.

@anonym_819f27 A kdesi vtrepana ty? Ja sa za anonyma neskrývam.

pr85
Dnes o 07:57
@anonym_autor

@anonym_autor Ja kde si videla v mojej pôvodnej reakcií politiku, sex alebo nie o o mojej žene? Nikde. Tak neviem, o čom tocis. To všetko tu len vytahujete vy.

pr85
Dnes o 07:58
@earlgrey

@pr85 ty všade ťaháš buď politiku alebo boha 🤦‍♀️ s manželkou sa doma asi veľa nerozprávaš však? chýba ti komunikácia?

@earlgrey komunikujeme dosť, nemaj strach.

pr85
Dnes o 08:00
@anonym_a9c5ec

@pr85 neochota akceptovať čokoľvek iné je výsadou nesvojpravnych čiže fanaticky veriacich ako si ty. To ty mas problem pochopiť ze tvoj spôsob života a názory nie sú jedine a rozhodne nie jedine správne. A to ze ty niečomu veríš je ostatnym ukradnuté. Začni láskavo od seba. Ale co iné cakat od fanatika, ako absolútne pokrytectvo a nulovú sebareflexiu.

@anonym_a9c5ec Ja akceptujem všetko. Svojím rozhodnutiami, ktoré sú podľa mňa zle, si ubližujete hlavne vy, nie ja.

Strana
z4