icon

Prečo navštevujete diskusné fórum Modrý Koník?

Dnes o 07:05

Chodíte si sem po radu? Kvôli písaniu s inými? Pre zábavu? Alebo sa sem chodíte len ventilovať?

autor
Dnes o 08:02
@pr85

@anonym_autor Ja kde si videla v mojej pôvodnej reakcií politiku, sex alebo nie o o mojej žene? Nikde. Tak neviem, o čom tocis. To všetko tu len vytahujete vy.

@pr85 Zasa przníš tému svojou potrebou poúčať druhých. Naozaj v každej téme, kde prispeješ, nemám chuť ďalej figurovať. Buď sa vyjadruj k téme, bez prikázaní a poúčaní o viere, alebo tému opusti. Vytvor si tu vlastnú skupinu, kde sa môžeš realizovať.

earlgrey
Dnes o 08:03

Mňa by zaujímalo prečo chodíš ty @morpheuss na MK 😁

earlgrey
Dnes o 08:04

Alebo ty krásavec @princkrason

anonym_3ebd2b
Dnes o 08:08

@pr85 ty si sa nezabudnutelne zapisal do dejin MK podrobnymi popismi svojho sexualneho (ne)zivota. To je asi tvoj najvacsi prinos pre MK. Bigotnych krestanov a krestaniek tu bolo celkom dost aj pred tebou, ale ty si naozaj neopakovatelny svojim prehnanym zaujmom stav pohlavnych organov inych ludi na jednej strane a prehnanym zaujmom o cudzi sexualny zivot na druhej. V skupine bigotnych krestanov si vynimocny

anonym_a9c5ec
Dnes o 08:09
@pr85

@anonym_a9c5ec Ja akceptujem všetko. Svojím rozhodnutiami, ktoré sú podľa mňa zle, si ubližujete hlavne vy, nie ja.

@pr85 ty akceptujes všetko? Pre mňa je naozaj fascinujúce ako neskutočne zmagoreny si, ked to naozaj nevidíš, to pokrytectvo ktoré predvádzaš a ktoré žiješ. Celý život podriadujes nejakej debilnej knihe, nič neurobíš z vlastnej vôle, obťažuješ ľudí ze majú žiť podľa toho co TY považuješ za správne a ako čerešnička si TY dovolíš ostatných obviňovať z toho ze nevedia prijat iný nazor. Sak ty si ako tie kone s klapkami na očiach, nič iné nevidíš len dokolecka tie iste omáčky ale hlavne ze ty vieš diskutovať. Potom asi nepoznáš význam slova diskusia. Lebo verklikovat dokolecka to iste a obťažovať ľudí fantasmagoriami o hriechoch s diskusiou nema nič. Nikdy si tu nikomu nepomohol, vytahujes tu svoje súkromie a byt tvojou ženou tak som určite veľmi nadšená ze celý konik vie ze jediná poloha ktorú akceptujes je misionár a poťažmo oral s kondómom, ze sa sťažuješ na malo sexu a ze si v každej téme o sexe. To ze si tu každý deň celý deň jej musí tiež robiť radosť, s dvomi deťmi sa urcite poteší chlapovi ktorý namiesto pomocí a starostlivosti radšej vypisuje ľudom štatistiky o vazektomii. Absolútne pomýlený človek, robíš hanbu sebe, svojej manželke a všetkým pricetnym veriacim. Tlieskam ti 👌

tykat
Dnes o 08:14

@anonym_autor kedy ako, taky mix, zabit cas, z nudy, kuknut naladu v babskej spolocnosti, inspiracia co navarit

biba_18
Dnes o 08:16

voľajako sa to tu zvrtlo 😒

anonym_021911
Dnes o 08:17

@anonym_autor chodila som kvoli detom, rady, ale vidim, ze toto uz je poradna pre uchylov, vyzieracov, davkarov a hlavne pre zeny, co sa tu chodia ventilovat...Niekedy to tu bolo o niecom inom.

earlgrey
Dnes o 08:17
@biba_18

@biba_18 Veď klasika na MK nie? očakávala si niečo iné? Lebo ja nie 😁

autor
Dnes o 08:18
@biba_18

@biba_18 Tiež si myslím. Čakala som zaujímavú tému, kde si možno prečítam o nejakých zaujímavých skupinách alebo dôvodoch prečo sem ľudia chodia. Miesto toho zase čítam ako sa P. háda s každým kto má iný názor. Toto fakt čítať nechcem. On to musí robiť naschvál.

autor
Dnes o 08:19
@anonym_a9c5ec

@pr85 ty akceptujes všetko? Pre mňa je naozaj fascinujúce ako neskutočne zmagoreny si, ked to naozaj nevidíš, to pokrytectvo ktoré predvádzaš a ktoré žiješ. Celý život podriadujes nejakej debilnej knihe, nič neurobíš z vlastnej vôle, obťažuješ ľudí ze majú žiť podľa toho co TY považuješ za správne a ako čerešnička si TY dovolíš ostatných obviňovať z toho ze nevedia prijat iný nazor. Sak ty si ako tie kone s klapkami na očiach, nič iné nevidíš len dokolecka tie iste omáčky ale hlavne ze ty vieš diskutovať. Potom asi nepoznáš význam slova diskusia. Lebo verklikovat dokolecka to iste a obťažovať ľudí fantasmagoriami o hriechoch s diskusiou nema nič. Nikdy si tu nikomu nepomohol, vytahujes tu svoje súkromie a byt tvojou ženou tak som určite veľmi nadšená ze celý konik vie ze jediná poloha ktorú akceptujes je misionár a poťažmo oral s kondómom, ze sa sťažuješ na malo sexu a ze si v každej téme o sexe. To ze si tu každý deň celý deň jej musí tiež robiť radosť, s dvomi deťmi sa urcite poteší chlapovi ktorý namiesto pomocí a starostlivosti radšej vypisuje ľudom štatistiky o vazektomii. Absolútne pomýlený človek, robíš hanbu sebe, svojej manželke a všetkým pricetnym veriacim. Tlieskam ti 👌

@anonym_a9c5ec Skús na neho, prosím, nereagovať.

anonym_a9c5ec
Dnes o 08:22
@anonym_autor

@anonym_a9c5ec Skús na neho, prosím, nereagovať.

@anonym_autor prepáč, mas pravdu. Ja som sem chodila dlhé roky bez registrácie citat si diskusie a zabavat sa, nanešťastie tej zábavy je stále menej a dvihania obočia je stále viac 😅 o to vdacnejsia som za bublinu ľudí okolo seba 🙂
čítam vyslovene iba diskusie, okrem nich reálne neviem, co všetko MK ponuka.

biba_18
Dnes o 08:25

a okrem toho všetkého spomenutého - som bola na 2 stretkách z MK - a mohli by to organizátorky zopakovať 😂

morpheuss
Dnes o 08:28
@earlgrey

Mňa by zaujímalo prečo chodíš ty @morpheuss na MK 😁

@earlgrey je to pre mňa cenný zdroj informácií o ženskom myslení...ako polyamor a kur*ník musím ženám rozumieť čo najlepšie, aby som bol pre ne atraktívny a koník mi v tom pomáha... každopádne, najviac sa aj tak učím v praxi 🙂
čo som napríklad teraz čítal tému s nepodarkom, tak som si uvedomil, že zásadný rozdiel medzi mnou a ním je v tom, že ja na sebe pracujem, aby som sa ženám páčil... do istej miery fyzicky (ale fakt to nepreháňam, šak vieš, aký som škaredý), správaním, profesionálne a samozrejme v sexe... som úplne iný človek ako pred 20 rokmi... dokonca aj iný ako pred troma... a vidíš to trošku aj ty, nevybuchujem už na MK ako kedysi... alebo ďalšia taká zmena... nezáleží mi už tak na tom, aby ma ľudia mali radi... a kopec ďalších vecí...

anonym_c87e74
Dnes o 08:31
@anonym_a9c5ec

@pr85 prosim sprav si takú samostatnú verziu a poucaj tam, tu na to nikto nie je zvedavý ☺️

@anonym_a9c5ec že tebe vadia kresťanské názory neznamena,že vadia každemu.nie si tu sama

earlgrey
Dnes o 08:32
@morpheuss

@earlgrey je to pre mňa cenný zdroj informácií o ženskom myslení...ako polyamor a kur*ník musím ženám rozumieť čo najlepšie, aby som bol pre ne atraktívny a koník mi v tom pomáha... každopádne, najviac sa aj tak učím v praxi 🙂
čo som napríklad teraz čítal tému s nepodarkom, tak som si uvedomil, že zásadný rozdiel medzi mnou a ním je v tom, že ja na sebe pracujem, aby som sa ženám páčil... do istej miery fyzicky (ale fakt to nepreháňam, šak vieš, aký som škaredý), správaním, profesionálne a samozrejme v sexe... som úplne iný človek ako pred 20 rokmi... dokonca aj iný ako pred troma... a vidíš to trošku aj ty, nevybuchujem už na MK ako kedysi... alebo ďalšia taká zmena... nezáleží mi už tak na tom, aby ma ľudia mali radi... a kopec ďalších vecí...

@morpheuss 😁 a ja som myslela, že kvôli mne 🤣🤣🤣 haňa hlúpa som 😅

anonym_a9c5ec
Dnes o 08:34
@biba_18

a okrem toho všetkého spomenutého - som bola na 2 stretkách z MK - a mohli by to organizátorky zopakovať 😂

@biba_18 take niečo bolo? Ako to prebiehalo? 🙂

anonym_72d383
Dnes o 08:43
@pr85

@anonym_a9c5ec Ja akceptujem všetko. Svojím rozhodnutiami, ktoré sú podľa mňa zle, si ubližujete hlavne vy, nie ja.

@pr85 tieto ženské sú fakt hrozné niekedy, stále vytahuju veci na teba a frflocu😅a nie len na teba

@anonym_autor a chodím tu preto, že je tu všetko
Dobre, zlé, pravda,nepravda a z každého niečo 😁

anonym_56aa56
Dnes o 08:45
@anonym_021911

@anonym_autor chodila som kvoli detom, rady, ale vidim, ze toto uz je poradna pre uchylov, vyzieracov, davkarov a hlavne pre zeny, co sa tu chodia ventilovat...Niekedy to tu bolo o niecom inom.

@anonym_021911 presne tak.Niektoré ako by čakali a snorili kde sa môžu vybúriť😂tiež zvažujem odísť z koníka.Deti mám odrastené,ideš tu o radu a zvrtne sa to na hádku.Neviem niektoré ženy by mali navštíviť psychiatra.

anonym_61cda8
Dnes o 08:47

@anonym_autor vzdy su tu dobre tipy z praxe, uz som ich vyuzila dokonca zarobila....+ empatia od zien mi pomohla.

ivik4

Bavim sa , velmi

anonym_021911
@anonym_56aa56

@anonym_021911 presne tak.Niektoré ako by čakali a snorili kde sa môžu vybúriť😂tiež zvažujem odísť z koníka.Deti mám odrastené,ideš tu o radu a zvrtne sa to na hádku.Neviem niektoré ženy by mali navštíviť psychiatra.

@anonym_56aa56 ved prave, niekedy to tu bolo ozaj viac zamerane na deti a toto tu je cista psychiatria

anonym_c86dde
Dnes o 08:53
@minenkaa

Ventilovať ,mám strašne ťažký,zlý a nudný život
Muž ma bije ,pije ,doma som len za slúžku ,tak aspoň tu si zdvihnem svoju chabú hodnotu

@minenkaa však pri tebe sa ani nečudujem ze je taky. Chudák chlap 😄

anonym_33470b
Dnes o 08:55

Nemam s kym nazivo pokecat, hrabe mi z materskej, tak aspon tu mozem ostatnym davat rady a kecat do zivota.

minenkaa
Dnes o 08:57
@anonym_c86dde

@minenkaa však pri tebe sa ani nečudujem ze je taky. Chudák chlap 😄

@anonym_c86dde veď aj on mi vraví,že mu ničím život a preto pije
Ale keď ja neviem či mám robiť a ako sa zmeniť a byt pre neho lepšou ženou

sisa_s
Dnes o 09:00

Uprimne...po tych rokoch asi uz len zo zvyku, pozriet, co sa deje, ci niekomu viem poradit, ale som tu stale menej a menej, nebavi ma, ako sa to tu zmenilo, kedysi, ked som videla 20 stranovu temu, zaradovala som sa, ze aka sranda bude, dnes otvorim a uz po prvych komentaroch odchadzam, lebo vsetko znie ako vymyslena blbost... nechce sa mi pretlkat diskusiou, kde je samy anonym, urazajuce komentare, zablokujem si uchylackeho katolika a na just aj tak vidim, ze spamuje celu diskusiu, lebo nanho ostatni reaguju 😀

biba_18
Dnes o 09:08
@anonym_a9c5ec

@biba_18 take niečo bolo? Ako to prebiehalo? 🙂

@anonym_a9c5ec prišli sme, dali sme si kávu, koláčik, pivo, niečo pod zub (kto čo chcel), pokecali sme a išli sme domov 🙂

minenkaa
Dnes o 09:11
@biba_18

@anonym_a9c5ec prišli sme, dali sme si kávu, koláčik, pivo, niečo pod zub (kto čo chcel), pokecali sme a išli sme domov 🙂

@biba_18 aj ste ohovárali neprítomné nicky?

anonym_b8bcb3
Dnes o 09:16

Aj ventil ale hlavne čítať si o reálnych problémoch reálnych ľudí ktoré ja nemám. A potom si poviem že ty kokso mne je dobre. A proste seriál ma nebaví lebo to je vymyslené. Ale toto je často reálne.

biba_18
Dnes o 09:16
@minenkaa

@biba_18 aj ste ohovárali neprítomné nicky?

@minenkaa určite. ale nechci odo mňa, aby som si spomenula či aj teba. lebo to si fakt nepamatám 😂