icon

Prečo sa Petra Chovanec Bajaník odmlčala na Instagrame?

26. máj 2026

Prečo sa odmlčala na insta, neviete? Ako dopadla zbierka pre Melániu? Všimla som si, že to stopli, ani sa nevyzbierala celá suma…neviete, čo je s nimi?

anonym_63fe26
26. máj 2026

@anonym_autor či sa jej to náhodou nevrátilo silnejšie alebo niečo takéto, inak neviem

anonym_bf0ed6
26. máj 2026

Tiez som si to vsimla. Verim v kutiku duse, ze vsetko je v poriadku a potrebuje si len dat pauzu od online sveta.

anonym_65603c
26. máj 2026

kto?

anonym_65603c
26. máj 2026

aký Chovanec Bajaník?

anonym_958972
26. máj 2026

Petra Chovanec Bajaník. Strašne príšerne znie to priezvisko bez prechylovania

dennissa16
Včera o 07:48

Podľa mňa sa liečia v zahraničí, zvažovali túto možnosť od začiatku.

autor
Včera o 08:09
@dennissa16

Podľa mňa sa liečia v zahraničí, zvažovali túto možnosť od začiatku.

@dennissa16 podľa mňa ešte nezačali tú liečbu. Ani nevyzbierali celú sumu. Vychádzalo to 30tis na mesiac a bolo treba aspoň rok sa liečiť. Oni vyzbierali cez donio na 4 mesiace liečby, okolo 120tis. Ale zas oni s peniazmi problém nemajú, tak možno to dofinancovali z vlastného, ktovie, všetko je možné. Hlavne aby to malej pomohlo

extempore
Včera o 08:15
@anonym_958972

@anonym_958972 to sú tie ženy, ktoré chcú byť extra - lebo sa nevedia rozhodnúť, že ktoré priezvisko si dajú - tak nechajú obe.. a ešte navyše v mužskom tvare. A okolie to vníma strašne.

anonym_2f4522
Dnes o 14:27
@extempore

@anonym_958972 to sú tie ženy, ktoré chcú byť extra - lebo sa nevedia rozhodnúť, že ktoré priezvisko si dajú - tak nechajú obe.. a ešte navyše v mužskom tvare. A okolie to vníma strašne.

@extempore ja poznám pani s menom Kozub (za vydata) , to tak strašne znie.
Nemám IG ale evidujem ich príbeh , tak verím, že liečba pomáha a sú len na čas stiahnutí zo sietí

anonym_7e4478
Dnes o 14:51
@anonym_958972

@extempore @anonym_958972
ja by som to tu na sk normalne zakazala,opicenie po zahranici.Fakt to hrozne znie.Napriklad este taka dajme tomu Bauerova ze Bauer no budis ale tie nase slovenske to je na smiech 😀 ale keby byvam tu na sk tak ani Bauer by som nechcela klasicky Bauerova