Prečo si Nyusika zrušila profil?
Nyusika si zrusila profil. Neviete preco?
Nyusika si to tu pekne uziva. Uz jej je venovanych 7 stran pozornosti.
Neprekvapilo by ma keby si to vytlacila a dala na stenu ako nejake abstraktne umenie.
@anonym_9fb0f3 ,,často prispievala ako anonym veľmi urážlivo, hlavne pri citlivých témach dokázala človeka dosť ponížiť."
@simona20201309 áno presne tak. Ja som zo Senca a spoznala som ju, viem jej cele meno. Mala tu veľa fotiek a nebolo ťažké zistiť jej identitu. Celá umelina táto panička, si myslí že je majster sveta.
Konečne ...príjemná bola ako zápal plúc....neviem prečo si kačky myslia, že sú niečo viac 🤷🏼♀️.
@krasneleto prepac , nebudem tu ďalej rozoberať tvoj subjektívny pocit , ktorý ti neberiem , len v tom ďalej nevidím zmysle .
@lenka.25 teba zase rozoznat ked pises ako anonym je velmi jednoduche, a nie je to pekne citanie
Som na mk 15 rokov, keď neboli anonymné príspevky bolo to tu viac osobné, konkrétne nyusika bola moderátorkou viacerých skupín, keďže ja sa venujem kozmetike (mám tu aj skupinu recenzie na kozmetiku), dosť sme si rozumeli, ale čisto len po tejto stránke....
Konečne ...príjemná bola ako zápal plúc....neviem prečo si kačky myslia, že sú niečo viac 🤷🏼♀️.
@anonym_885f45 aj ja som “kačka” a nikdy som si nemyslela, že som viac. Neznižuj sa na jej úroveň, žene to nepristane
@natalia328 zrejme si si zasluzila. Jej pravda hlupim ludom nevyhovovala
@anonym_decf82 ona sa veru nepárala. A mala pravdu, to ľudia neznesú 😉

Zmizla aj z FB
@daniela022 s fb? A čo tam vystrájala?