Prečo sú fotky v nohavičkách na Facebooku problém?
Môže mi niekto vysvetliť jednu vec? Na kúpalisku, alebo na pláži je úplne normálne, že žena chodí celý deň len v nohavičkových plavkách a podprsenke. ostatné je vidieť. Stovky ľudí okolo, deti, rodiny... a nikto to nerieši. Ale keď si presne v nohavičkách spravím fotky a pridám ju na facebook, zrazu som vraj pozérka, zúfalo hľadám pozornosť a neviem čo ešte. Čo sa zmenilo? Oblečenie je rovnaké. Telo je rovnaké. Rozdiel je lenv látke.. ja svoje telo považujem za dokonalé a nevidím jediný dôvod tváriť sa, že sa zaň mám hanbiť. A áno, viem, že môj pekný vzhľad mnohým ženám leží v žalúdku. Najhlasnejšie ma zvyknú kritizovať práve tie, ktoré majú problém s tým, keď je žena spokojná sama so sebou. Namiesto otázky, prečo si pridávam fotku v nohavičkách a podprsenke, riešia mňa.
Lenže... ak je úplne normálne vidieť ma v plavkách na kúpalisku, prečo je zrazu problém vidieť ma v prakticky rovnakom oblečení na facebooku? Naozaj niekomu prekáža kus látky... alebo skôr sebavedomá žena, ktorá sa za svoje telo nehanbí? To nedáva žiadnu logiku chlapom sa to páči a vidia to iste, ako keď sa smažím na kúpku. Ja som proste taká a rada sa tak fotografujem a ukazujem.
Rozmýšľam nad tým, ako veľmi by som musela byť zúfalá , že by som dávala fotky v spodnom prádle na FB. V zásade tu platí, akú návnadu hodíš, takú rybu ulovíš.
asi na facebook kde mam rodinu by som nedavala eroticke fotky, skus si ich dat na instagram
Ty si tá s ružovým vrchom, bielym spodkom plaviek, čo nemá lajky a chce chlapa?
@anonym_1da8d7 tiež mi toto napadlo 😁👍🏼🤦🏼♀️
To ako vážne, koho normálneho by napadlo dávať na FB fotky v spodnom prádle, veď to je nechutné. A ešte keď tam máš v priateľoch aj rodinu a všetci to vidia.
@anonym_autor mám kamošku z VŠ... Posledných 10 rokov vyplakáva, že si nevie nájsť normálneho chlapa na život, seriózny vzťah... Nuž, hlavne, že sa fotí a natáča kadejako podivne a figuruje na sociálnych sieťach a sex zoznamkách...
Howgh, čo zasadíš, takú úrodu si pozbieraš...🤷🏼♀️
@anonym_autor no fajn, pochválila si sa, tlieskame ti. Keď si taká dokonalá, foť sa kľudne aj bez gatiek, nám je to jedno
Kľudne aj nahá môžeš. Garantujem ti že 70% ľuďom je tvoja fotka ukradnutá, 20% sú slizáci ktorý ťa chvália a zvyšných 10% sú ľudia ktorý si pomyslia že je to maximálne nevkusné.
Ja osobne si myslím že je zúfalé ukazovať svoje "nahé" telo ja FB, robia to iba ľudia ktorý ničím iným nevedia zaujať. Mne osobne je to jedno ale svoje si pomyslím.
Ale ty si to vobec nepochopila. Nikto nie je zvedavy na tvoje nohavicky a davat to bezne na internet len tak, to je podla mna dost divne. A nejde ani o to ze ti niekto zavidi alebo sa to niekomu paci/nepaci, ale akakolvek foto na internete je zneuzitelna, ta odhalenejsia obzvlast. Ale pokojne ich tam pridavaj, len sa nediv, ak sa niekedy najdes na nejakej skaredej stranke. Teda ak sa tam so svojim super dokonalym telom nechystas postnut sama…
@anonym_autor Trollka exhibicionistka je späť 🍿🍿🍿
Navštív psychológa alebo rovno psychiatra a daj si dačo predpísať. Planéta Zem sa netoci okolo tvojho dokonalého tela. Konečne pochop že väčšina ľudí má tvoju dočasnú telesnú schránku z uhlíkových biopolymerov úplne na háku.
@anonym_autor krásavica.... a nechcela by si moderovať aj tv noviny v nohavičkách? 😁😭😁😭👁️
založ si OF a nemusí riešiť 😀
@anonym_autor tak daj tie fotky v spodnom pradle na Only fans, este na tom zarobis a nikoho nebudes pohorsovat.

@anonym_autor jaaaj dievča zlaté že, chlapom sa to páči,,no aby nie ak sa tam prezentuješ gatiach.Prosim ta,ak máš peknú postavu skús porozmýšľať nad iným obsahom fb. A hlavne pekná žena vie na seba upozorniť oblečená. Takých holotiek je fb plný si len ďalšia v poradí,nič viac.