icon

Ako zabrániť dcére v nosení tangačových plaviek?

Dnes o 12:55

Ahojte, ideme na dovolenku a všimla som si, že si moja 19r dcéra kúpila tie také tangačove plavky. Nie sú to klasické tangace, skôr také brazilky, ale vidno jej úplne celý zadok. Absolútne sa mi to nepáči, niekoľkokrát som jej zakázala si takéto plavky kúpiť. Ako jej vysvetliť, že takto ju jednoducho k bazénu alebo na pláž k moru nepustím ? Nebudem sa hanbiť za to, že si moja dcéra vystavuje zadok kadekomu ako nejaká lacná zena.. je to pekne, vyšportované dievča, prečo sa takto “zlacnievat” a chcieť byt silou mocou zaujímavá pre mužov tým, že vycapi svoj zadok každému na oci….

Strana
z3
sisska96
Dnes o 12:56

Nepustíš? Však je dospelá. A ty frigidná mamka

klotildabazarik

@anonym_autor skus jej kupit burku😂

sisa_s

Cudujem sa, ze 19 rocna s tebou chce ist na dovolenku, ked sa k nej spravas ako k 5 rocnej

autor
Dnes o 12:59
@sisa_s

Cudujem sa, ze 19 rocna s tebou chce ist na dovolenku, ked sa k nej spravas ako k 5 rocnej

@sisa_s a vy by ste boli ok s tým, ak by ste takto videli svoju dcéru?

anonym_c55589
Dnes o 12:59

Ak si si nevsimla ma 19, takze zakazovat mozes, ale to je tak vsetko co mozes. A este mi neda, co si vychovala, to mas. Takze niekde v matrixe sa stala chyba, ze napriek tvojej pocestnej vychove si kupi take plavky

anonym_5c3475
Dnes o 13:00

@anonym_autor a kedy ich má nosiť keď nie teraz? Ona sa z nich teší, uvedomuje si, že je v nich kus. Veľa dnešných dievčat je takých..ideš na kúpalisko a tam plno má tangačove plavky

katkaseiner
Dnes o 13:00
@klotildabazarik

@anonym_autor skus jej kupit burku😂

7miriam77
Dnes o 13:01

Žiaľ, neurobíš s tým nič....isto tam nebude jediná s takými plavkami, keď je človek mladý, tak takéto veci nerieši, tak nerieš ani ty. Keď bude mať 30, už možno na také nebude mať odvahu

katkaseiner
Dnes o 13:02

Ahoj autorka,
tvoja dcera je plnoleta, cize ak pojde hore bez, bude to jej rozhodnutie. Ona sa ale rozhodla pre brazilky - tie mi pridu este ovela vkusnejsie ako normalne tangace.
Dalsia vec - pises ze je vysportovana... tes sa ze si to neobliekla ako 90kilova prasnica... Mam 13rocnu a ta uz ma tiez riadne skusa, ale toto by som bola v 19tich asi celkom ok.

anonym_5254cb
Dnes o 13:02

Vieš kolko tam bude takých zadkov a hore bez žien tá jedna sa tam stratí
nerieš na tvoju dcéru sa budú pozerať tak či tak a nielen na dobolenke
skor na ňu davaj pozor nech nejde sama nikam a hotovo

anonym_5254cb
Dnes o 13:03
@sisa_s

@sisa_s jasne že chce ved to má zaplatené
tie fotky na insta/ hero hero neboli tak super doma pri jazere 🙄

ivik4
Dnes o 13:05

Ano boli by sme s tym ok keby sme takto videli svoju 19ROCNU DOSPELU dceru . Kedze je dospela , akceptovala by som to . Mne sa tango plavky sice tiez nepacia ( sice potom pises ze su to vlastne brazilky ) ale ja som ja a kazda si mozeme obliect co chceme

anonym_a8869c
Dnes o 13:06
@anonym_5254cb

@sisa_s jasne že chce ved to má zaplatené
tie fotky na insta/ hero hero neboli tak super doma pri jazere 🙄

@anonym_5254cb môže to brať ako investíciu, že niekoho na večer zbalí 🙂

sisa_s

Bezne vidim na plazi v tangacoch zeny od 16-40 rokov aj zeny, ktorym to nelichoti a co? Chcu si ich dat, nech, co si myslis, ze nikto nikdy nevidel zadok? Prejdi sa okolo jazera na slovensku a uvidis aj dost zien bez vrchneho dielu plaviek, pozries sa na sekundu, ze wau, odvaha a o dalsiu sekundu ma ta zena netrapi, to iste si povedia o tvojej dcere 😀 len ty jedina budes pol dovolenky predychavat

anonym_6f384e

Vyzera to otrasne a tiez by som mala pripomienky.Ale na plaži som videla v takych plavkach take zadky,ze tie zeny sa urcite zozadu v nich nevideli. A vobec to neboli len 20tnicky.Sama na to musi prist,ci sa v nich bude citit ok.

lucka_ke
Dnes o 13:07

môže ísť aj na nuda pláž a nič s tým neurobíš

a0
Dnes o 13:07

Keby mala 13, tak chápem, tvoje rozhorčenie ale ona je dospelá žena, tak sa čím skôr začni k nej tak správať.

anonym_80602c
Dnes o 13:08

19 ročná????však to teraz nosia už aj 15 ročné

cyberk
Dnes o 13:10

ty budes jedna z tych ropuch, ktora si taketo nieco nikdy nemohla dovolit nosit co? ma 19 ideal vek na taketo plavky, ak ma na to postavu, hor sa do toho, ostatne mozu len zavidiet...

anonym_df21c8
Dnes o 13:12

Halo? Ma 19 😂😂😂 este aby dospelej zene sa nieco zakazovalo bez ohladu, ci je to tvoja dcera alebo nie. Potom sa ani necudujem, kolko tu je prispevkov, ze castokrat deti uz s vlastnou rodinou sa boja nieco povedat svojim rodicom. 👏👏👏👏

anonym_64e1fa
Dnes o 13:13

Podľa mňa to nieje o zavideni, ani ze by jej zadok vyzeral zle alebo ze niekto ma/nema odvahu
Ale je to faaaakt lacnota

anonym_94fc59
Dnes o 13:13

No ty uz zadok na to nemas, ona asi este hej, tak ju nechaj. Ked si tam s tymi tangacmi najde bohateho sejka, este sa budes tesit zatkovi v Dubai.

anonym_574c0e
Dnes o 13:14

@anonym_autor aj UV tričko si bude musieť dať na vrch? Aby nedajbože nevideli chlapi kúsok jej pŕs? Nepáčiť sa ti to môže, lacné ti to prísť môže ale zakázať jej to nemáš ako. Nenič si s ňou vzťah. Aby si tu o 10 rokov nepísala prečo ťa tvoja dćera s vnúčatami často nenavštevuje. V 20-tich som si na dovolenku s frajerom dala tiež takéto plavky a predstav si, že zo mňa žiadna lacná žena nie je. Vzala som si za muža prvého frajera, takže tak.

anonym_1d0b54
Dnes o 13:19

@anonym_autor Opýtaj sa jej, či chce, aby si nad ňou honili 60-tnici. Pochopiteľne sa chce páčiť rovesníkom, ale na pláži ju uvidia aj starí zhýralci. Ja ti rozumiem - ak raz budem mať dcéru, a nech bude mať aj 30, nepáčilo by sa mi, keby išla takto.

anonym_94fc59
Dnes o 13:21
@anonym_1d0b54

@anonym_autor Opýtaj sa jej, či chce, aby si nad ňou honili 60-tnici. Pochopiteľne sa chce páčiť rovesníkom, ale na pláži ju uvidia aj starí zhýralci. Ja ti rozumiem - ak raz budem mať dcéru, a nech bude mať aj 30, nepáčilo by sa mi, keby išla takto.

@anonym_1d0b54 a 50tnici by ti nevadili? Vadia iba 60+? :D

anonym_c55589
Dnes o 13:23
@anonym_1d0b54

@anonym_1d0b54 ak by tvoja dcera mala 30 a tebe by sa jej plavky nepacili, tak to nepacenie je jedine co by si mohla.

sisa_s
Dnes o 13:24
@anonym_1d0b54

@anonym_1d0b54 co si ma dat skafander, aby nahodou si nad nou nikto nehonil? 😀 co ked tam bude 60tnik s fetisom na chodidla, preventivne plutvy si hadam da

renka30
Dnes o 13:25

Dcera, tiez 19 rocna si v sobotu kupila take plavky, ja som jej ich schvalila. Krasne jej sadli, nevidim v tom problem. Je mlada, postavu na to ma. Chcela aj mladsia (15 rocna) tej som to este nedovolila, hoci mi tvrdila, ze vsetky kamosky take maju...urcite vsetky nie ale najdu sa take...

anonym_258003
Dnes o 13:26

nepustis? hanbit? vies, ze na toto ty nemas ziadne pravo? inak ja nosim rovnake a mam 40 .. a nerobim to kvoli tomu, aby som sa vystavovala muzom..

anonym_4bcae8
Dnes o 13:28

Mám 21, také plavky nosím od 16tich. Úplne v pohode mama so mnou normálne chodila na dovolenky a nikdy sa za mňa nehanbila. A normálne to poviem, žiadne mladé dievča niechce mať purigače na zadku ako 69 ročná žena. Však ma na to postavu a už aj vek je dospelá, tak sa nemusí obliekať staro.
Ja si tiež idem akurát kúpiť brazilky na dovolenku čo idem s snúbencom a v živote mi nepovedal nič na to.

Strana
z3