icon

Rovnaké diskusie na slovenskom aj českom Modrom koníku

3. mar 2026

Dnes som zablúdila na modrý koník.cz a čítam tam jednu diskusiu a skoro mi oči vypadli. Identický text, ktorý som čítala pred časom tu na modrý koník.sk som našla tam len v češtine. Neviem čo si mám o Tom myslieť. Či administrátori vymýšľajú diskusie, a to isté capnu na slovenskú aj českú stránku alebo trollovia úradujú. Človek už nevie ktorým diskusiám tu môže veriť, a ktoré sú tu len umelo vytvorené na rozprudenie vášni.

https://www.modrykonik.sk/forum/starostlivost-o-dieta/je-dolezite-dodrziavat-rezim-na-minutu/

https://www.modrykonik.cz/forum/staram-se-o-det...

anjelicek26
3. mar 2026

Samozrejme, ze tu vela tem zakladaju admini na rozprudenie diskusii.

la_dolce_vita
3. mar 2026

Tiez som si to vsimla uz davnejsie.

nyusika
3. mar 2026

jasne, ze to vymyslaju admini...ale psssst, nemozeme o tom pisat, lebo ti pride upozornenie do posty 😀 😀 😀

lucka_ke
3. mar 2026

alebo to len preložili, aby to malo širší dosah

sara07
3. mar 2026

ano nejak tak,
niektoré temy hlavne politicke alebo ohladne nejakej vojny myslim že sú zámerne zakladané z 95% trolami, zvlašt ked to kriči moc prorusky alebo šlahame hlavu o zem pred našou vladou z vdaky
pripadne je tu moda ešte na vine je človek, ludia lebo nevedia, nechcu same neee, zhadzovanie ... ale nie v tom že ti z vyplaty na sk ostane v čistom 54% alebo mame neschopnu vladu teraz aj s celou konsolidaciou

sara07
3. mar 2026
@lucka_ke

alebo to len preložili, aby to malo širší dosah

@lucka_ke a načo by to ako prekladali , ked položíš otazku na sk mk , nebudeš predsa hladat odpovede aj na cz

lucka_ke
3. mar 2026
@sara07

@lucka_ke a načo by to ako prekladali , ked položíš otazku na sk mk , nebudeš predsa hladat odpovede aj na cz

@sara07 nejde o odpovede, ale o sledovanosť kliknutí na stránku a následné čísla pre zadávateľov reklamy, čím zaujímavejšia diskusia tým viac čítajúcich

nyusika
3. mar 2026
@lucka_ke

@sara07 nejde o odpovede, ale o sledovanosť kliknutí na stránku a následné čísla pre zadávateľov reklamy, čím zaujímavejšia diskusia tým viac čítajúcich

@lucka_ke ved jasne, preto to ucelovo zakladaju...a presne preto vznikla moznost zalozit diskusiu aj pisat prispevky anonymne.
nic ine za tym nie je

sara07
3. mar 2026
@lucka_ke

@lucka_ke ano , suhlas, ale je to pekné zavadzanie

a0
3. mar 2026

Dokonca aj recyklujú staré témy po pár rokoch 😅 už som tak asi 2-3 čítala. Nič nové

Modrý koník
3. mar 2026

Ahojte,

vidíme, že tu vznikli rôzne domnienky, tak to napíšeme úplne priamo. 🙂

Modrý koník je jedna platforma v slovenskej a českej jazykovej verzii. Na slovenskom koníku vzniká výrazne viac diskusií, pretože, áno, komunita je tu početnejšia a aktívnejšia. Ak sa na SK Koníku objaví zaujímavá, celospoločenská téma od reálnej používateľky, ktorá má presah aj pre české publikum, môžeme ju umiestniť aj na českú verziu v českom jazyku.

Základom je vždy reálna diskusia od reálneho používateľa. Nejde o recyklovanie starých tém, nevymýšľame si príbehy a netvoríme umelé konflikty. Ak sa téma prenesie do druhej jazykovej mutácie, je to preto, že má širší význam a dáva zmysel otvoriť ju aj druhej komunite.

Každá verzia má vlastné publikum a diskusia sa vyvíja samostatne. To, že sa rovnaká otázka objaví v oboch krajinách, nie je žiadne sprisahanie, ale bežný spôsob fungovania medzinárodnej platformy v dvoch jazykoch.

Želáme vám krásne slnečné dni, nech vás Koník baví 🙂

Modrý koník team

sara07
3. mar 2026

ja len dufam že sa tam nepreklada všetko ,ako napr toto, včera som toto nahlasila ..