icon

Rušenie tém kvôli egu: Má to zmysel?

14. sep 2026

Dlho som si myslela, že na číre si každý môže povedať svoj názor. A pokiaľ chce autor počuť len pochváli a pozitívne, súhlasné názory, na to sú falošní kamoši a nie fórum. Pokiaľ nie je schopní zniesť kritiky, nech sa pýta tým akože kamošov, ktorí mu aj tretiu svetovú odkivu. Aký má význam diskusia na fóre, keď autor si blokuje koho chce a pokiaľ mu ostatní protirečia, to už oni nemôžu!?
Nie je na toto FB či Instagram, kde si samy určujú svoj fanklub, nechajú tam chválospevy a tých, ktorí s nimi nesúhlasia blokujú?
Tam ide o ich profil, stránku atď. Aké tu? Veď sa to v Tom prípade úplne tu míňa hlavnému zámeru.
Ale ako to už v živote býva, jeden sa môže chovať príšerné a nič. Pokial však dostane kontra, kope okolo seba a zlý je vlastne ten, ktorý len reagoval na jeho neadekvátne názory nesúhlasné 😏 Zvrátená logika toto tu...

Strana
z2
anonym_580780
14. sep 2026

Môžem aj ja niečo podotknúť? Najprv treba po sebe prečítať a až potom stlačiť "odoslať"..

galganka
14. sep 2026

súhlasím... každý si na svojom číre môže povedať svoj názor. Ale tí bez číra, nech sú ticho a šúchajú nohami 😀

doriiis
14. sep 2026
@galganka

súhlasím... každý si na svojom číre môže povedať svoj názor. Ale tí bez číra, nech sú ticho a šúchajú nohami 😀

@galganka ... A nech nečakajú, že im to niekto odkive. 🤣

galganka
14. sep 2026
@doriiis

@galganka ... A nech nečakajú, že im to niekto odkive. 🤣

@doriiis odkivu tí bez číra 🙂

anonym_dad613
14. sep 2026
@galganka

@doriiis odkivu tí bez číra 🙂

@galganka 🤣

mimachicha
14. sep 2026

@anonym_autor dýchni na mna! 😂

maca1984
14. sep 2026

A som v zadku, nemám číro. Tak nič, radšej ti odkívem, aby si ma nevyhodila 😄
Ďakujem za pobavenie.

anonym_03e654
14. sep 2026

@anonym_autor a coze za ciro je tu spomenute? Ja ciro nemam, je to problem?

niki35
14. sep 2026

@anonym_autor zbytočne sa nad tým nepozastavuj. Sú ľudia čo neznesú iný pohľad a názor , len ten rovnaký ako je ich 🤷 už keby som mala niekoho zablokovať tak asi vyslovene niekoho kto by bol veľmi útočný a vulgárny a nevedel by slušne diskutovať.

autor
14. sep 2026

Baby, číro = fórum a odkyvať - odsúhlasiť, fakt sorry 🫣

danica2711
14. sep 2026
@anonym_autor

Baby, číro = fórum a odkyvať - odsúhlasiť, fakt sorry 🫣

@anonym_autor vieme, čo je odkývať. Ale "odkivať"?

domkakvet
14. sep 2026

@anonym_autor aj taki su, nijako to nezmenime.

autor
14. sep 2026
@danica2711

@anonym_autor vieme, čo je odkývať. Ale "odkivať"?

@danica2711
Vidíš, poplietla som to 🙂

anonym_a86a88
14. sep 2026

Mňa blokla predvčerom (alebo včera) ta pani umelkyňa, maliarka a ma aj kaviareň, lebo som jej napísala svoj názor na ňu. Ale myslím ze blokla aj ostatné, lebo vlastne sme jej všetky dobre naložili. 🤣

anonym_b5a8d9
14. sep 2026
@anonym_a86a88

Mňa blokla predvčerom (alebo včera) ta pani umelkyňa, maliarka a ma aj kaviareň, lebo som jej napísala svoj názor na ňu. Ale myslím ze blokla aj ostatné, lebo vlastne sme jej všetky dobre naložili. 🤣

@anonym_a86a88 tá blokla aj mňa.

autor
14. sep 2026
@anonym_580780

Môžem aj ja niečo podotknúť? Najprv treba po sebe prečítať a až potom stlačiť "odoslať"..

@anonym_580780
Môžeš a súhlasím 🙂

anonym_0a820a
14. sep 2026
@anonym_a86a88

@anonym_a86a88 ako sa vola nech sa pobavim :D

anonym_09e4a1
14. sep 2026

To je to iste ako blokovat uzivatelov,tiez toto nepochopim.Ak nechcem necitam niekoho koment predsa,ci tu zeny citaju komenty vsetkych anonymov???

anonym_4e93a9
14. sep 2026

Jaká maliarka? Zasa som o niečo došla?

anonym_b5a8d9
14. sep 2026
@anonym_4e93a9

anonym_09e4a1
14. sep 2026
@anonym_4e93a9

@anonym_4e93a9 to je ta tema o podporovani sa,ze ona chodi vsade,kde ju pozvu a na nu kaslu,ked ma napr.vystavy svojich obrazov.
Zeny sa jej to tam snazili vysvetlit,ze nie kazdy musi byt v kazdej ..zapichnuti,lebo dostali pozvanie.A autorka isla svoje stale a o zavisti a pod.

earlgrey
14. sep 2026

Aj mňa dnes jedna blokla 😁 super, teším sa z toho 🤣

anonym_4e93a9
14. sep 2026
@anonym_b5a8d9

@anonym_4e93a9 aj ty chceš byť bloknutá ? 😁

@anonym_b5a8d9 Ja ju chápem 😀 ja som minule na sociálnych sieťach videla, že môj spolužiak zo škôlky, ktorého som nevidela 25 rokov, si urobil vodičák na kamión. Okamžite som dala výpoveď v práci, stopla som ho na diaľnici a išla s ním na otočku do Hamburgu, aby som ho podporila. Veď predsa nie som sebestredná 😤

sticker
anonym_4e93a9
14. sep 2026
@anonym_09e4a1

@anonym_4e93a9 to je ta tema o podporovani sa,ze ona chodi vsade,kde ju pozvu a na nu kaslu,ked ma napr.vystavy svojich obrazov.
Zeny sa jej to tam snazili vysvetlit,ze nie kazdy musi byt v kazdej ..zapichnuti,lebo dostali pozvanie.A autorka isla svoje stale a o zavisti a pod.

@anonym_09e4a1 👍 vďaka za priblíženie

anonym_b5a8d9
14. sep 2026
@anonym_4e93a9

@anonym_b5a8d9 Ja ju chápem 😀 ja som minule na sociálnych sieťach videla, že môj spolužiak zo škôlky, ktorého som nevidela 25 rokov, si urobil vodičák na kamión. Okamžite som dala výpoveď v práci, stopla som ho na diaľnici a išla s ním na otočku do Hamburgu, aby som ho podporila. Veď predsa nie som sebestredná 😤

@anonym_4e93a9 dúfam, že to bola jazda všetkých jázd 🤣

anonym_4e93a9
14. sep 2026
@anonym_b5a8d9

@anonym_4e93a9 dúfam, že to bola jazda všetkých jázd 🤣

@anonym_b5a8d9 Rozmýšľam, že zorganizujem hromadný zájazd kamiónov priamo pred tú jej kaviareň. Blokneme ulicu, zatrúbime jej na počesť a pôjdeme ďalej bez toho, aby sme si kúpili kávu. Nech má tá závisť reálne základy☕🚛

anonym_b5a8d9
14. sep 2026
@anonym_4e93a9

@anonym_b5a8d9 Rozmýšľam, že zorganizujem hromadný zájazd kamiónov priamo pred tú jej kaviareň. Blokneme ulicu, zatrúbime jej na počesť a pôjdeme ďalej bez toho, aby sme si kúpili kávu. Nech má tá závisť reálne základy☕🚛

@anonym_4e93a9 potom sem prosím ťa pridaj info. My, všetky blokované, chudery čo ju nechápeme prídeme.

anonym_4e93a9
14. sep 2026
@anonym_b5a8d9

@anonym_4e93a9 potom sem prosím ťa pridaj info. My, všetky blokované, chudery čo ju nechápeme prídeme.

@anonym_b5a8d9 😂 dohodnuté

anonym_4665ae
14. sep 2026

@anonym_autor kto ta blokol, ze sa tp dotklo tvojho ega? Blokovanie je super, okamzite blokujem vulgarne a od veci komentare.

anonym_52e123
14. sep 2026

A ako funguje to bloknutie?Je to blok iba do konkretnej temy,alebo do vsetkych tem,ktore zalozi hoc aj anonym ktory si ma zablokoval?

Strana
z2