Rušenie tém kvôli egu: Má to zmysel?
Dlho som si myslela, že na číre si každý môže povedať svoj názor. A pokiaľ chce autor počuť len pochváli a pozitívne, súhlasné názory, na to sú falošní kamoši a nie fórum. Pokiaľ nie je schopní zniesť kritiky, nech sa pýta tým akože kamošov, ktorí mu aj tretiu svetovú odkivu. Aký má význam diskusia na fóre, keď autor si blokuje koho chce a pokiaľ mu ostatní protirečia, to už oni nemôžu!?
Nie je na toto FB či Instagram, kde si samy určujú svoj fanklub, nechajú tam chválospevy a tých, ktorí s nimi nesúhlasia blokujú?
Tam ide o ich profil, stránku atď. Aké tu? Veď sa to v Tom prípade úplne tu míňa hlavnému zámeru.
Ale ako to už v živote býva, jeden sa môže chovať príšerné a nič. Pokial však dostane kontra, kope okolo seba a zlý je vlastne ten, ktorý len reagoval na jeho neadekvátne názory nesúhlasné 😏 Zvrátená logika toto tu...
@anonym_autor dýchni na mna! 😂
@mimachicha
Nekontrolovala som, kľudne. Ucitis tak maximálne kávu 😂. Nepila som alkohol dobrých 7 rokov 😁 ani žiadne iné omamné látky. Mám deti a nedám si áno pohár ničoho 🤪. Naviac už nemám 25, liečila by som sa aj z pár pohárov vína asi týždeň.
Aj mňa dnes jedna blokla 😁 super, teším sa z toho 🤣
@earlgrey
Tiež maliarka či si mala tú cesť u niekoho iného 😁?
@anonym_autor kto ta blokol, ze sa tp dotklo tvojho ega? Blokovanie je super, okamzite blokujem vulgarne a od veci komentare.
@anonym_4665ae
To chápem ale nebol kujem niekoho preto, lebo so mnou nesúhlasí, hovorí mi úplne niečo iné ako ja myslím. Pokiaľ mi niekto povie na moju otázku odpoveď aká sa mi nepáči, zamyslím sa, či môže byť na Tom niečo pravdy. Hej, aj keď má občas niektorá odpoveď parádne vytočí. Blokla by som niekoho vyslovene agresívneho alebo s úplne nevhodnými sexuálnymi komentármi, to hej. Ale pokiaľ by som bola na Tom blbo a neschopná prečítať aj kompletné nesúhlasné názor, tak nejdem diskutovať na fórum predsa.
@anonym_autor kto ta blokol, ze sa tp dotklo tvojho ega? Blokovanie je super, okamzite blokujem vulgarne a od veci komentare.
@anonym_4665ae
Jaj a nedotklo sa to bloknitou môjho egá, len tam uniká zmysel diskusie na fóre. Ja sa neurazam a už vôbec túto. Maximálne ma nejaká blba hláška či nevhodné chovanie vie skôr zamrziet alebo prísť ľúto ale len od blízkych ľudí.
@anonym_b5a8d9 Rozmýšľam, že zorganizujem hromadný zájazd kamiónov priamo pred tú jej kaviareň. Blokneme ulicu, zatrúbime jej na počesť a pôjdeme ďalej bez toho, aby sme si kúpili kávu. Nech má tá závisť reálne základy☕🚛
@anonym_4e93a9
Zorganizuj, aspom uvidíme reakcie a komenty na živo. To bude ešte lepšie určite. Ale nápad je to dobrý, kamióny jej tam isto ešte nestali 🙂.
@anonym_4e93a9
Zorganizuj, aspom uvidíme reakcie a komenty na živo. To bude ešte lepšie určite. Ale nápad je to dobrý, kamióny jej tam isto ešte nestali 🙂.
@anonym_autor 👍
@earlgrey
Tiež maliarka či si mala tú cesť u niekoho iného 😁?
@anonym_autor Iná, ktorá má PAS dieťa, zamietli jej predĺžený rodičák a vraj si nevie nájsť prácu ani na 3 hodiny denne, čo je podľa mňa blbosť, keďže ja mám PAS dieťa tiež a prácu na 3-4 hodiny denne mám 🤷♀️ ale tak to človek musí chcieť pracovať a nepáčilo sa jej to, tak som išla do bloku.
@anonym_autor Iná, ktorá má PAS dieťa, zamietli jej predĺžený rodičák a vraj si nevie nájsť prácu ani na 3 hodiny denne, čo je podľa mňa blbosť, keďže ja mám PAS dieťa tiež a prácu na 3-4 hodiny denne mám 🤷♀️ ale tak to človek musí chcieť pracovať a nepáčilo sa jej to, tak som išla do bloku.
@earlgrey
Oha, to je náročné. Ono je tiež podstatne kde žiješ, či ivkadas a asi aj či ti má kto postrážiť to dieťa a ako veľmi silné ma to PAS, či? Napríklad kamoška si v pohode našla kedysi prácu v kancelárii na Homeoffice prevažne, pre ňu easy práca, na 4 hid denne, plat ako na plný úväzok, okolo 1200€. Ja som nemala jej vedomosti a ťažko by som hľadala. Ak je pani niekde z dediny, bez vp je v p... . A to si ju ani nezadtavam.
Kamoška zase tiež ma dieťa autisti a jej známa tiež. No tej známej dieťa ti malo oveľa horšie, hlavu o stenu si pravidelne trieskal. Tej kamarátky syn nie.
Inak som myslela, že ty máš celkom v pohode upratané živiť a nie takéto "výzvy" ako to mnohí chcú pene nazvať... .
Aj sa vám darí to v pohode zvládať ♥️?
@earlgrey
Oha, to je náročné. Ono je tiež podstatne kde žiješ, či ivkadas a asi aj či ti má kto postrážiť to dieťa a ako veľmi silné ma to PAS, či? Napríklad kamoška si v pohode našla kedysi prácu v kancelárii na Homeoffice prevažne, pre ňu easy práca, na 4 hid denne, plat ako na plný úväzok, okolo 1200€. Ja som nemala jej vedomosti a ťažko by som hľadala. Ak je pani niekde z dediny, bez vp je v p... . A to si ju ani nezadtavam.
Kamoška zase tiež ma dieťa autisti a jej známa tiež. No tej známej dieťa ti malo oveľa horšie, hlavu o stenu si pravidelne trieskal. Tej kamarátky syn nie.
Inak som myslela, že ty máš celkom v pohode upratané živiť a nie takéto "výzvy" ako to mnohí chcú pene nazvať... .
Aj sa vám darí to v pohode zvládať ♥️?
@anonym_autor Mám, jasné, ale zase nebudem celý život sedieť doma na zadku 😁 ja tiež potrebujem vypadnúť, nejde ani tak o tie peniaze, ale o to, aby som bola medzi ľuďmi, aby som proste niečo robila. Veď doma by som sa zbláznila. Takto zvládam domácnosť, prácu, dieťa a každý je spokojný 😉

A ako funguje to bloknutie?Je to blok iba do konkretnej temy,alebo do vsetkych tem,ktore zalozi hoc aj anonym ktory si ma zablokoval?
@anonym_52e123 blokne ťa iba v tej konkrétnej téme