Seriál Láska na prenájom
Prosím vás v jednom videu som videla ze serkan požiadal selin o ruku je to pravda?
@tamasvatikova nevezmú. Aj Eda nafinguje svoju svadbu a Denizom či jak sa volá a v deň Edinej svadby sa Serkanovi vráti pamäť a zabráni svadbe.
@tamasvatikova bude tam stáť na svadbe ako obarena. A potom zistí, že je tehotná a hodí to na Serkana
@tamasvatikova tak on bude stále tvrdit ze s nou nic nemal. Eda bude chcieť odísť on pôjde za nou na letisko. Tam odpadne a v nemocnici bude Eda pocut ako Selin telefonuje s Denizom a zistí,ze to dieťa je jeho a nie Serkana
Ahojte...prosím vás, chcem sa opýtať, kde by som si vedela pozrieť ďalšie časti...na ulož to.sk a fastshare.sk je seriál po 70. časť, kt. som si pozrela... strašne sa to naťahuje a ja by som už rada pozerala ďalej 🙂....píšete tu čo sa deje už pomaly v druhej sérii :D ako sa k tomu dostanem??? na sledujserialy mi síce našlo ďalšie časti, no vôbec sa nedajú spustiť... Ďakujem veľmi pekne
Aha...no škoda, po turecky sa mi to teda nechce pozerať 😆...to nie je ono
Chcela by som sa ešte spýtať na takú technickú vec. Našla som si všetky časti na sledujserialy, keď si dám CZ titulky, jedna časť má 2,5 h ...no keď si to prepnem na SK dabing, hneď mi to skočí na čas 45 min. Tým pádom napr. 23. epizóda ani nie je tá istá či v CZ alebo SK lebo to časovo nesedí. Neviem či ste s tým mali skúsenosť. Neviem či vôbec všetky časti majú teda SK dabing. Ďakujem za info.
@slawkavaskovicova s dabingom tam nájdeš iba časti ktoré už boli odvysielane alebo čo sú na voyo. Ja osobne ich pozerám na prehrajto.cz s titulkami
Videla som ze eda plakala keď tam bola polícia a kričala ze serkan co sa tam stalo?
@tamasvatikova Edina babka poslala na Serkana políciu, že ,,berie úplatky,, len aby pošpinila jeho meno, vymyslela si aj články, kt.vraj uverejní pokiaľ ho Eda neopustí atd...ale hneď ho aj prepustia z väzby, že prišlo akože k omylu a nie on mal byť obvinený z úplatkov, ale iná osoba...to všetko samozrejme zariadila opäť babka

inak mohli tam dať krajšieho herca ako toho falošného manžela pre edu