Skúsenosti s eshopom bonky.sk
Mate niekto skusenost s e-shopom bonky.sk?
@linddi Ved to je jedno,ak preslo tych 40 pracovnych dni,nemaju sa co vyhovarat.Ja som tiez cakala 2 mesiace a tovar nikde.Ked som im pisala,tak odpisali,ze je vypredany,takze som sa s nini dalsie dni natahovala kym mi peniaze vratili.
Akoze,keby sa neozvem,tak maju v paži.Oni sami nepohnu ani prstom,aby informovali o tom,ze tovar nedorazi,lebo sa vypredal,takze zneuzivaju vsetko co sa da..
@karolina196 aha áno, prepáč. Asi som zle prečítala. Ja som 16.1. Objednavala. Dnes som im napísala, že odstupujem od zmluvy. No samozrejme mi napísali, že nie. Mám počkať na tovar a potom môžem vrátiť a bla, bla tie ich vyhováracky. Tiež by som radšej dostala peniaze späť a nečakala čo za zázrak dorazí..
@karolina196 to ano.ale zatiaľ prešiel len tyzden,no ja som človek co riesi veci rázne hned a okamzite proste. Ale uz budem vedieť, ze najprv si treba googlit stranky. To je chore tento svet skazeny.
@nakupujpreradost to si ako ja. Teraz budem na seba nasrata a rozmýšľať nad tým.... Jaj, no tiež mam ponaučenie. Asi tiež teda počkám, či čosi dôjde a uvidím.
@karolina196 ked si pomyslim ako sa zbiera chorym detom co ludia prispievaju tam 5 tam 2 tam 10eur a zrazu su tu takto smejdi a ludia im v klame posielaju 50eurovky uf to je tak strasne smutne a zial asi sa stym na 90percent neda nic robit obcas komusi poslu nieco spet ale ked si predstavim ake o obrovske sumy im chodia na ucet za nic 😔😔😔
@ivanka26 No,presne tak.Kolko ludi denne objedna v priemere za 50eur a ta vec,co objednaju z ciny stoji tak okolo 10eur,tak maju pekne zisky.Kazdy kto u nich objednal bol v tom,ze je tovar na slovensku a preto nikto neriesil sumu a kvalitu.Ved kopec veci,co predavaju eshopy maju tie veci z ciny.
Nakopat ich do guli,lebo si uzivaju peniaze,ktore vlastne ludom nenapadnym dobrovolnym sposobom ukradli..
Mne dnes prišiel balík a niečo hrozné,vôbec sa to na kabát nepodobá a ešte k tomu aj malý je🤔🤔už vidím,že neuvidim žiadne eura za tento nepodarok
Páčilo sa mi jedno tričko. Objednala som si ho 15. januára. Doteraz neprišlo. Keby nebol lockdown, vyberiem sa radšej na Miletičku... ale, napíšem keď dorazí 😉
@sarastelasofia nič... Odporučili ma na European Consumer Center in Slovakia... Podala som tam podnet... Odpísali, že evidujú a vyrozumeju ma o prešetrení podnetu... Dala som tam link na túto diskusiu... Ci to pomôže, nedokážem posúdiť.
Ja mam objednávku od 7 2. ,takže sa asi nedočkám ničoho ked vkuse riešia tých ich 40 dni a zmluva a bla bla. Asi si myslia,ze po 40dnoch dakto zabudne. No ja určite nie!!!!!
Ahojte,ja sa tiez pripajam aka som sprosta !!!! 9.2 objednana ciapka z Bonky,krstniatko mi poslalo link,ktora sa jej paci a ja krava som hned objednala a zaplatila.Zatial mi nedoslo nic ale vidim ze ani bic nepride alebo handra.Presli uz aj jej narodeniny a asi mame po darceku 😡😡😡😡
@johanka369 otravovala som ich každý deň-pisala som im maily,, a "postrašila" som ich tak, že budem riešiť cez políciu, že je nás veľa ľudí, kt.to nahlásime apod. ...😄🤭
@anetta85 to som aj ja urobila,ale este preslo len 30 dni a oni sa ohanaju 40 dnovou lehotou takze musim cakat kym ta prejde a potom pojdem do nich den co den
@nakupujpreradost po tom, ako som napísala, mojej mame hneď na druhý deň prišli € na účet....

@nakupujpreradost Takze ak preslo 40dni,nemaju sa co vyhovarat.Treba im to dat razne najavo