icon

Skúsenosti s Kutilsro.sk: Podvedení zákazníci?

30. okt 2023

Prosím vás objednal niekto cez túto stránku niečo a prišlo mu to či tiež zaplatené a nič nedošlo ? .zaplatila som vopred 90€ pre niekoho nič moc čiastka pre niekoho dosť tak isto je to aj pre mňa dosť zaplatiť a nemám nič doma .na email čo je s moju objednávku nereagujú . Chcem ísť do banky žiadať o vrátenie peňazí .platí sa za to niečo vopred alebo ak? Či treba zájsť na políciu že má ............

life123
•
30. okt 2023

Majú stránku?? O Tom som nevedela 🫣🫢 a možno aj dobre ! Lebo by som bola ďalšia oklamaná...

autor
•
30. okt 2023

@life123 áno kutilsro.sk majú kade čo

autor
•
30. okt 2023

Na FB sa dajú nájsť aj takto . Pod emailom nájde 2 stránky. Číslo nedostupné a na email nereagujú .našla som aj komentár kde píše pán že podvod .a jediné 2 recenzie som našla

autor
•
30. okt 2023
hiro
•
Odpoveď bola odstránená
•
maranco
•
30. okt 2023

Doména kutilsro.sk vznikla 2023-05-17 eshop prevádzkuje 63 ročná živnostníčka, podnikanie založila 4. apríla 2023 https://www.finstat.sk/55371531

Na stránke https://www.kutilsro.sk/o-nas teda klame
Naša firma bola založená v roku 2008.

autor
•
30. okt 2023

@hiro áno čosi som našla ale nemôžem nájsť recenzie

autor
•
30. okt 2023

@maranco áno to som videla že od roku založená .ale nejako mi nešlo nájsť naporiadok nič

autor
•
30. okt 2023

Takže zajtra smer banka 🙈 a skúsiť získať tých 90€ nazad . Či musím najskôr na políciu ? Nebudem vôbec postup ako sa to rieši

hiro
•
30. okt 2023

No, ked platis kreditnou kartou tak mas moznost podat reklamaciu platby/nedodanie tovaru - totizto tam platis peniazmi od banky a nie svojimi - a oni si vedia svoje peniaze lahsie ziskat naspat ako tvoje 🙂

autor
•
30. okt 2023

@hiro takže nemusím ísť na políciu stačí banka ?

autor
•
30. okt 2023

@maranco vôbec ale že vôbec mi tieto recenzie neukázalo . Hodilo mi Max 3 stránky a jediné dve hodnotenia

hiro
•
30. okt 2023

Ako pisem - musi to byt kreditna karta. Ak platis debetnou tak tam je mala sanca. Ak platis prevodom tak v podstate ziadna.

autor
•
30. okt 2023

@hiro platené bolo prevodom

autor
•
30. okt 2023

Použila som číslo ktoré som našla v hodnotení. Zvonilo zdvyhli má a keďže už hodín koľko bolo tak som sa ospravedlnila a že volám na stránku kutilsro.sk a že hovor je nahrávaní odpovedal že to je zle číslo a surovo má vypol . Takže zajtra skúsi manžel z iného čísla a som zvedavá

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
Odpoveď bola odstránená
•
hiro
•
3. nov 2023

"Odpoveď bola odstránená
Prečítaj si, prosím, čo je u nás v poriadku a čo nie.
Dôvod: Porušenie GDPR. Modrý koník team"
To uz je co? Verejne dostupna informacia o firme - zivnostnikovi zverejnena na financnom registri, zverejnena na hromadach ich webov :D
To by ma zaujimalo ci je niekto fakt premotivovany ze to oznacil ako porusenie GDPR alebo si to dal zmazat ten co su tie weby jeho...

denisa111111
•
29. apr 2024

Dobrý deň ako ste dopadli. Manžela tiež takto oklamali o 180eur minuly tyzden . Bol na polícii a povedali mu ze musí to byť 266eur a potom polícia bude riešiť ako trestny cin. Môžu byť aj viacerí poškodení ale suma musí byť do kopy 266eur.

frantisek2505
•
22. aug 2024

@denisa111111 rád sa pridám. Mám tam 54eur, len sa obávam, že vďaka novele trestného zákona bude aj 266 malo