Skúsenosti s nezapočítanými bodmi za nákup v Dm
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať nemáte niektora skúsenosť ze vám nezobralo body za nakup alebo vám ich neukázalo ze tam máte nejaké ? Ja tam mám okolo 200€ bola som urobiť nakuo za 100€ chcela som to zaplatiť z bodmi ale ukazovalo ze tam nemám žiadne
@mullerova46 ja myslím tie body predtým mi to normálne išlo ze som zaplatila celý nakup z nich napr. 20€ a teraz mi to nejde
@danka_gi v predajni som bola ale dnes mi príde balík čo som objednala preto tie zablokované body
tak toto je na riesenie v predajni, nie na MK. NIe nestalo sa mi to este nikdy. Otvorila by osm im tam aplikaciu a ukazala, ze body mam, nech mi oni vysvetlia ci je ot normalne :D
@simca06022011 pani z predajne volala aj na zákaznícku linku ale nepovedali jej nič že si mám volať ja, tak tam volám od rana a nemôžem sa tam dovolať stále ma to vypína keď sa chcem prepojiť
dmkova zakaznicka linka je na figu, ja som takto vyvolavala tyzden ked som zhanala balik minuly rok a nedovolala som sa, ledva odpisali na email za tyzden...
Nie nestalo sa mi to nikdy ,normálne na predajni zaplatím celý nákup bodmi. Skúste im napísať aj e mail, bude chyba na ich strane

Za 200€ nákup by ste mali boli len na zľavu 2€. Ak ste objednali veci cez internet tak asi sa priratavaju body neskôr keďže by ste mohli nejaký tovar vrátiť.