icon

Skúsenosti so záhradkárskym e-shopom motyckovo.sk

katenka2
17. sep 2021

Zdravim dievcence!
Prosim, mate niektora skusenosti s tymto predajcom? Nejako v dobrej viere som objednala trvalky, samozrejme aj uhradila a uz presiel tyzden /podotykam, je najvyssi cas na ich vysadbu/ a vobec sa neozyvaju, na emaily neodpovedaju. Uvedene maju, ze kvety pridu do 2 pracovnych dni a vsetko, co som objednavala bolo uvedene skladom....
Kupovali ste niektora od nich?
Dakujem pekne za kazde info

medyna
•
17. sep 2021

Ja som kupovala, ešte v jari, všetko došlo, aj sa ujalo, kupovala som len kvetiny

katenka2
autor
•
17. sep 2021

@medyna dakujem, trocha si ma ukludnila, tak snad to pride, skor nez psie pocasie 😕

jeltica
•
17. sep 2021

Mamina kupovala uz davnejsie ale nieco odtial a vsetko v pohode. Telefonne cislo si nenasla na nich? Mozno maju toho vela, ked neodpisuju.

katenka2
autor
•
17. sep 2021

@jeltica uz je vsetko OK 🙂. Prave dnes sa od nich ozval mladenec, ci to mozu aj zajtra doviest. Samozrejme som suhlasila a dakujem vam obom za info. Je ten svet dnes taky... no vseliaky, ze clovek sa nakoniec stava podozrievavy, aj ked nie je dovod 😒

jeltica
•
2. nov 2021

Tak hlavne, ze je uz vsetko na poriadku. To mas pravdu, ze teraz sa clovek tak ako keby aj viacej obava kadecoho, nez predtym. Ale dobre vsetko dopadlo 🙂

katenka2
autor
•
2. nov 2021

@jeltica ano, a sadenicky su velmi pekne, aj sa im dari, mam z nich radost 🙂👏

annabrnakova
•
1. jún 2022

Dobrý deň.tak ja chcem len napísať že som si 18.3.2022objednala jednu trvalku, hneď ju uhradila a do dnešného dňa nemám ani trvalku ani peniaze.na e-maily neodpovedajú,v telefóne sa len vyhovárajú.takže ;Motyčkovo už nikdy viac.

kallany
•
24. apr 2023

Dobry den,
ja mam aktualne cerstvu velmi zlu skusenost. Objednala som 4 x 10kg hnojivo Expert na travnik VO VEDRE, niekolko razy som si to presla, ci je to naozaj vo vedre (kvalita je uplne ina ako v plastovom vreci aj cena to odraza). Prisli mi 4 VRECIA namiesto vedier. Ihned som volala do eshopu a na moje nemile prekvapenie, namiesto opravedlnenia a hladania napravy, sa mi dostalo arogantnej hlupej reakcie v style: ..."objednali ste si hnojivo, mate hnojivo" a mam sa ukludnit, lebo mi zlozi telefon....A ZLOZIL!
V druhom telefonate mi dotycny navrhol: "...tak to teda poslite spat!"... na co som mu povedala, ze nech mi objedna kuriera, lebo nemam dovod platit dopravu druhykrat, nakolko to bolo jeho pochybenie. Nasledne,este v ten den, som poslala aj mail s info o chybne dodanom tovare a s fotodokumentaciou (vrecia s hnojivom boli navyse aj derave).
Dnes je 5. den od tel. a mailovej reklamacie a a ziadna reakcia!
Tak som isla odoslat este oficialny "reklamacny formular", no darmo ho budete hladat na stranke. Obchodne podmienky su jeden "paskvil", pozliepane asi z viacerych eshopov s chybami a nie len sk. povodu.
A cele na tom je ZARAZAJUCE to, ze obchodnik ani nema, aktualne, dane hnojivo v plastovych vreciach na stranke v ponuke, takze takato SVOJVOLNA ZAMENA tovaru je CIELENA, s istotou na vas zarobi (rozdielom v cene v baleni za vrece a vedro)!!!
Tak vam prajem lepsie rozhodnutie pri vybere eshopu, ako som urobila ja!

sonickaolivka
•
7. máj 2024

Ja mám rovnako zlu skúsenosť. Kvetiny prišli v takomto stave. Otrasný arogantný pán. Vraj peniaze mi vráti len pokial kvety prídu v rovnakom stave ako som mu poslal foto že sú u mňa. To neviem ako sa dá dosiahnuť keďže ku mne prišli v takomto stave, ako by vyzerali po ďalšej ceste. Už nikdy viac. Nedoporučujem!!!