Sledujete youtuberov? Ako ovplyvňujú váš život?
Ahojte, sledujete nejakých youtuberov?
Napr, taka Veronika(divokatvorkyna), čo vraví, že jej Ježiš platí dovolenky a ze sa s ním rozpráva. Môže byť za tým nejaká duševná porucha alebo to vraví len kvôli sledovanosti?
Ďalej rôzni "kouči" čo rádia ako žiť, pozitívne myslieť a podobne.. že pozitívnym myslením budú sa zhmotnovat krásne veci.. Ak sledujete, dáva vám to niečo do života?
@anonym_autor to je ta, čo žere ochcanu trávu ? 😅 myslim si, že je to tým, že je svojská a mozno aj nejaká duševná poruchas s tým skombinovaná
A co sa tyka ostatnych youtoberov? Je to klamstvo za klamstvom, aky maju dokonal zivot a v skutočnosti je to presný opak
Nie nesledujem. Netvrdila by som, že je to nutne klamstvo za klamstvom, sila pozitívneho myslenia naozaj funguje, ale nie tak, že budem pozerať videá. Človek to musí nájsť sám v sebe, dôležitá je aj vďačnosť. Tú divokú tvorkyňu som videla jedno video úplne náhodou, nemyslím si o nej nič, a už vôbec nie, že má duševnú poruchu. Robí to, čomu verí. Ja tiež verím v Boha, ale svojim spôsobom, nepredstavujem si ho ako nejakú osobi sediacu na oblaku a pozorujúcu ľudstvo. Neviem to ani vysvetliť, ale verím, že sme súčasťou niečo väčšieho, než je pozemský život.
cielene nesledujem nikoho, ovplyvnili ma nejake videa o vareni a zahradkarceni, ked to povazujem za dobry napad vyskusam. A este som sledovala babu co mala kurzy pletenia
Divných ľudí nesledujem, občas pozriem normálnych cestovateľov.
Mám svojich obľúbených tvorcov aj na CZ/SK scéne, ale hlavne zahraničných… nijak výrazne môj život neovplyvňujú, je to pre mňa relax, forma zábavy, niekedy si pustím film, seriál, niekedy si čítam, niekedy si pustím podcast, niekedy si pozriem videá na YT … zrovna divokatvorkyna alebo motivační koučovia medzi nich ale naozaj nepatria
Pozitívnym myslením, resp. všeobecne myslením/myšlienkami si ale človek naozaj ovplyvňuje realitu a "zhmotňuje si veci", ale nie tak magicky ako si to niektorí vykladajú.
K divokej tvorkyni asi toľko, že no je svojská, veriaca, resp. asi v nejakej sekte (či?). Jej pohľad na svet sa absolútne nestotožňuje s mojim pohľadom, ale to "Ježiš jej zaplatil dovolenku" je skôr clickbait/hook a nie to ako to vlastne bolo myslené.
A youtube občas sledujem. Dáva mi to do života buď oddych, zábavu alebo nové myšlienky, príp. iné pohľady na veci alebo inšpiráciu alebo vzdelávanie apod - podľa toho na čo kliknem. Nemyslím si, že to vyslovene nejak ovplyvňuje môj život.
@anonym_autor neradim sa nimi a teda mi nič neovplyvňujú.
Mám posl.skusenost s pánom,vo ma rozbehnutý slušný biznis s pozitívnym vedením, učí obchodné zručnosti a pise knihy, prišiel ako bežný zákazník s teda, povedala som si, že faaaakt tento človek ide iným rozprávať do života????veď on sám by potreboval pomoc a to vážne odbornú 🥹😔
nepozerám, neovplyvňujú .
Ľudia ako ja nestrácajú čas sledovaním takých blbosti. Kedysi, keď som aktívne cvičil, rád som si pozrel videjka od Valihoru - Fitmagazín, on to mal celkom fajne spracované, aj sa mi páčil jeho štýl, ale to je as tak všetko. Inak nič. Waste of time.
Áno, vďaka mrSharkovi sme stihli kúpiť lego nákladný vlak za dobrú cenu ešte chvíľu predtým ako ho stihli vyradit z predaja (a tým pádom bude už len drahšie) 😂 a dal dobré tipy na vianočné darčeky 😀 inak influencerov nesledujem a divoká tvorkyna verím že tomu verí čo hovorí a teda asi si to tým fakt dobre manifestuje 😀 až na tie zázračné uzdravenia keď niekomu dorastla noha či čo
Ale rada sa nech inšpirovať a poradiť si od fundovaných odborníkov, nie rôzne "pavedy" a ruchlokvasene odborníčky na všetko. Najviac sa mi páči Dr. Lipová, odborníčka na vzťahy. Jednak nie je vôbec lekárka, čo trošku zavádza názov a jednak, tá žena je taká nevyrovnana osobnosť, že má znervózňuje jej prejav. Pritom obsahom to nie je zle, ale od nej neuveriteľné. Človek,kt. Sám má zjavne niekde problém ide radiť iným?protipól je Dr.Krause
@anonym_autor neradim sa nimi a teda mi nič neovplyvňujú.
Mám posl.skusenost s pánom,vo ma rozbehnutý slušný biznis s pozitívnym vedením, učí obchodné zručnosti a pise knihy, prišiel ako bežný zákazník s teda, povedala som si, že faaaakt tento človek ide iným rozprávať do života????veď on sám by potreboval pomoc a to vážne odbornú 🥹😔
@anonym_746fdb veď prezrad viacej 🤭
@anonym_746fdb veď prezrad viacej 🤭
@13uzivatelka11 nemôžem, ale bola som šokovaná. Dám indíciu,že aj manželka sa venuje tej oblasti. Pre mňa sú obyčajní ľudia mnohokrát zaujímavejší a nasledovania hodnejsi, ako takýto ľudia. Pretože obsah jeho kníh a snaženia sa "namotivovať firmy" je ďaleko od toho, čo on v realite asi žijem dopisem, opakovana skúsenosť, nie jednorazová.
@anonym_autor nesledujem, žijem si svoj život, maximálne sledujem život svojich kamosiek, keď mi nejaké tie novinky pri víne alebo káve zazdielaju 😁😉
@13uzivatelka11 nemôžem, ale bola som šokovaná. Dám indíciu,že aj manželka sa venuje tej oblasti. Pre mňa sú obyčajní ľudia mnohokrát zaujímavejší a nasledovania hodnejsi, ako takýto ľudia. Pretože obsah jeho kníh a snaženia sa "namotivovať firmy" je ďaleko od toho, čo on v realite asi žijem dopisem, opakovana skúsenosť, nie jednorazová.
@anonym_746fdb je to A. W.? 🙂
@anonym_746fdb ale čo také urobil, že si myslíš že nežije tým čo píše?
Ovplyvnuju ma pozitivne, sledujem Urblikovcov a Pettyho Draca.
sledujem a ovplyvňujú. rôzni tréneri, fyzioterapeuti, fitkoučing, fitness, v odberoch mám startitup a zopár kuchárov… aj nejaké kanály ohľadom záchrany zvierat a nejaké vedecké kanály…
mala som v odberoch aj abbie trulikovú, ale už nepostuje, aj kimberly som nechala odber…

Ja sledujem len takych, ktori maju pridanu hodnotu (vedci, lekari, sportovci), zvysok /hlavne ti, ktori nie su na nieco odbornici/ su zvacsa prazdni ludia, ktori za peniaze spropaguju vsetko. Takych sledovat nemienim.