icon

Stránka na vianočné ozdoby

zarka2020
25. aug 2020

Baby... Za chvíľu sú tu Vianoce 😂 nepoznáte nejakú lacnejšiu stránku kde sú pekné ozdoby.. Ďakujem

pribinak
•
25. aug 2020

Veď je ešte len august🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️, Bože, nekazme to celé Vianocami už v septembri.

zarka2020
autor
•
25. aug 2020

@pribinak preto to zháňam teraz lebo sestra kúpili byt a bude to dosť naraz kupovať všetky vianočné ozdoby.. Ci 😉😃

sunny8
•
25. aug 2020

Auuuu .. mňa posledné roky nechytá vianočná atmosféra ani počas štedrého večera a niekto už teraz 😁 ešte len škola začína .. ešte dusicky neboli ani Mikuláš a nie ešte Vianoce 😁 máš času habadej

nexuska
•
25. aug 2020
unicornlady
•
25. aug 2020

Ono zase, cez zimu (keď ani niet snehu) to rýchlo ubehne. Ja sa tiež zvyknem vianočne ladiť skôr, aspoň mesiac dopredu dávam ozdoby do okien, výzdobu atd...

A napr. aj keď sú niekde dobré veci pre deti už teraz (nejaké akcie), tak nakúpim vopred a odložím. A nemusím všetko v decembri naháňať.

unicornlady
•
25. aug 2020

také tie ozdoby do okien alebo nejaké lacné veci bývajú v TEDI-m. Ale ešte nie teraz. Skôr tak od októbra postupne.

unicornlady
•
25. aug 2020

Je to síce klasický obchod, ale krásne vianočné mávajú v KIKA obchode, sklenené rôzne farby

jaskolka
•
25. aug 2020

Veď ak chceš lacne ozdoby, nabehni v novembri do Pepca, Kiku, Tedy a tam nájdeš milión ozdôb a úplne lacne,aj celý byt vyzdobis za pár eur

leuchtturm
•
25. aug 2020

Zavisi od toho, co povazujes za pekne vianocne ozdoby. Ja zvyknem v lese pozbierat popadane vetvicky z ihlicnanov a na ne vesiam ozdoby vyrobene z vcelieho vosku. Investicia par eur, ale taketo prirodne ozdoby sa mi pacia najviac.

unicornlady
•
25. aug 2020

Inak ja tiež vyrábavam aj prírodné, najmä so šiškami (keďže je ľahké ich zohnať), napr. na ne potrieť lepidlom, posypať soľou či trblietkami a už sú zasnežené šišky 🙂

moonka1
•
25. aug 2020

@unicornlady kedysi som aj ja kupovala kopu veci a kazdy rok ina farba, ale teraz uz nie viac sa mi paci ked je to jemne, prirodne a je to take ine 🙂

lolazmola
•
25. aug 2020

@zarka2020 😀 ja tiez obzeram vianocnu vyzdobu uz teraz :D

shopingshop
•
Odpoveď bola odstránená
•