icon

Stretli ste sa so Sonou Mullerovou naživo?

22. máj 2026

Za mňa dokonalá prirodzenosť, prirodzena dokonalost. Alebo sa mýlim? Videl ju niekto na živo?

Strana
z2
anonym_86ca7f
22. máj 2026

@anonym_autor Zakladáš fanklub?

katkaseiner
22. máj 2026

nie som jej fanynka, ale zazili sme ju na ceste domov z dovolenky. Vystupili sme v BA na letisku, nastupili na autobus a jedno z mojich deti sa postavilo aby ju pustilo sadnut si. Nesadla si, usmiala sa a podakovala. Velmi prijemna, mila, to bol moj nazor za tych par minut... skryvala sa za velke okuliare.

mmooly
22. máj 2026

Mne je veľmi sympatická... nezdá sa mi falošná.

anonym_fca1ff
22. máj 2026

@anonym_autor mne sa zdá sympatická až vekom, keď bola mladá, vôbec mi nepripadala ani pekná, ani sympatická.

anonym_449f70
22. máj 2026

Tak s Richardom si odzila svoje. Ustala to vynikajuco. Je mi sympaticka, z jej dcery ale nemam dobry pocit (preafektovana prazdnota).
Stretla som ju v jednej znamej restike, je velmi drobna a spravala sa normalne.

autor
22. máj 2026
@anonym_86ca7f

@anonym_autor Zakladáš fanklub?

@anonym_86ca7f nie nezakladám. Chcela som tým povedať, že aj keď ma nejaké plastické úpravy, vyzerá to veľmi prirodzene.

alenka58
22. máj 2026

je veľmi milá, veľa x som ju stretla na aktivitách ktoré moderovala, na recepciach sa prirodzene rozprávala s každým, vyzerá ozaj dobre

anonym_449f70
22. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_86ca7f nie nezakladám. Chcela som tým povedať, že aj keď ma nejaké plastické úpravy, vyzerá to veľmi prirodzene.

@anonym_autor Inac mne sa jej hranata tvar nikdy nepacila, ale vedela a vie s nou pracovat (make up, uprava vlasov).

autor
22. máj 2026
@anonym_449f70

@anonym_autor Inac mne sa jej hranata tvar nikdy nepacila, ale vedela a vie s nou pracovat (make up, uprava vlasov).

@anonym_449f70 myslím, že ťa jej hranatá tvar ma v jej veku výhody. Ma pekne výrazne lícnej kosti. Nepotrebuje si napichavat líca.....

anonym_449f70
22. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_449f70 myslím, že ťa jej hranatá tvar ma v jej veku výhody. Ma pekne výrazne lícnej kosti. Nepotrebuje si napichavat líca.....

@anonym_autor Ano vo vyssom veku maju take tvare vyhodu (dlhsie drzia po kope).
Ale ako hovorim, typicka kraska nikdy nebola. Ale vedela s tym pekne pracovat (a aj stale vie).

mikasa_ackerman
22. máj 2026

@anonym_autor bola som v dámskom klube, naživo je naozaj milá a krásna, povedala by som, že vyzerá lepšie naživo, ako na kamerách☺️

la_dolce_vita
22. máj 2026

Pre mna je obdivuhodna, inspirativna zena, ktora nestarne. A vyzera lepsie ako dcera.

summer23456
22. máj 2026

Tiež ju mám rada, prúde mi veľmi milá a sympatická, krásna žena s charizmou.

anonym_60b15e
22. máj 2026

Pred pár rokmi letela s nami v lietadle aj šla do rovnakého hotela. Zopár krát sme sa rozprávali na pláži, veľmi milá osoba, slušná. Žiadna horenoska .

anonym_b66a31
22. máj 2026

Podľa mňa nemá hranatu tvár 😃 veď nemať výraznú čeľust

anonym_0393f9
22. máj 2026

@anonym_autor Áno je veľmi pestovaná a upravená, ale hlavne nie prirodzená. Má prirodzene urobené úpravy. S vkusom. Tak to ma byt. Hádam si si nemyslela, že 60-nička bude vyzerať takto bez uprav.

anonym_c6e6c2
22. máj 2026

Sona je velmi mila mimo kamier. To sa neda povedat napriklad o Malachovskej alebo Kvete Horvathovej

anonym_423161
22. máj 2026
@anonym_c6e6c2

Sona je velmi mila mimo kamier. To sa neda povedat napriklad o Malachovskej alebo Kvete Horvathovej

@anonym_c6e6c2 Kveta ešte ako tak, ale Malachovská to je hotové čudo. Ako schudla vďaka "plávaniu" - koniec. Minule bola v jednej relácii tuším - záhady tela - jednak ledva som ju spoznala, a robila sa tam dokonale múúúúdra. Skoro som to vypla.

anonym_423161
22. máj 2026

Soňa sa mi vždy páčila.... Nebola dokonalá kráska, ale čosi mala v sebe...
Len som nepochopila prečo sa dala dokopy s tým tĺkom Richardom. Čo už len na tom chlapovi videla.

rusalkablack
22. máj 2026
@anonym_423161

Soňa sa mi vždy páčila.... Nebola dokonalá kráska, ale čosi mala v sebe...
Len som nepochopila prečo sa dala dokopy s tým tĺkom Richardom. Čo už len na tom chlapovi videla.

@anonym_423161 Ja som raz stretla Riša v BA v reštike, boli sme s kolegyňami na služobke a išli sme sa tam najesť. Bol tam aj s nejakými 3 chlapmi. No bola ho plná reštika, vykrikoval nahlas ako puberťák, upozorňoval na seba rôznymi infantilnými výkrikmi - napr. Ja sem chcem ísť na prázdniny ! Vtedy sme boli mladé, 30 tničky a keďže okrem nás tam nebolo nikoho, takto sa pred nami predvádzal. V tom čase bol ešte so Soňou. No, bola som z neho sklamaná.

anonym_06cca5
22. máj 2026

Soňka je krásna, charizmatická, kultivovaná, inšpiratívna dáma.

anonym_0393f9
22. máj 2026
@anonym_423161

@anonym_c6e6c2 Kveta ešte ako tak, ale Malachovská to je hotové čudo. Ako schudla vďaka "plávaniu" - koniec. Minule bola v jednej relácii tuším - záhady tela - jednak ledva som ju spoznala, a robila sa tam dokonale múúúúdra. Skoro som to vypla.

@anonym_423161 Malachovská je jedna vzdelaná dáma s prehľadom. Uvedom si, že tieto osobnosti z obrazovky sú neustále atakované pozornosťou cudzich ľudí. Tebe by to nebolo príjemné a uz vôbec nie desiatky rokov. Každý má svoju osobnú zónu a súkromie, nemôže sa od rána do večera na každého vyskierat a tváriť sa, že je milá. Aj ona je len človek a ľudia dokážu byť veľmi otravni. Ma ťažko chorého manžela, takže naozaj má čo robiť. A to ako schudla, je úplne jej vec. Zas je vidieť primitivizmus Slovákov, že musia robiť vedu a klebety zo všetkého.

autor
22. máj 2026
@anonym_0393f9

@anonym_autor Áno je veľmi pestovaná a upravená, ale hlavne nie prirodzená. Má prirodzene urobené úpravy. S vkusom. Tak to ma byt. Hádam si si nemyslela, že 60-nička bude vyzerať takto bez uprav.

Je mi jasné, že ma úpravy, ale veľmi vkusne. Mne sa paci aj jej štýl obliekania. Nie je ako cez kopirak. Neznášam napríklad nevkusne napichane pery.

anonym_0393f9
22. máj 2026
@anonym_autor

Je mi jasné, že ma úpravy, ale veľmi vkusne. Mne sa paci aj jej štýl obliekania. Nie je ako cez kopirak. Neznášam napríklad nevkusne napichane pery.

@anonym_autor ano, vkusne. Tak by mali upravy vyzerat, co najprirodzenejsie.

anonym_423161
22. máj 2026
@anonym_0393f9

@anonym_423161 Malachovská je jedna vzdelaná dáma s prehľadom. Uvedom si, že tieto osobnosti z obrazovky sú neustále atakované pozornosťou cudzich ľudí. Tebe by to nebolo príjemné a uz vôbec nie desiatky rokov. Každý má svoju osobnú zónu a súkromie, nemôže sa od rána do večera na každého vyskierat a tváriť sa, že je milá. Aj ona je len človek a ľudia dokážu byť veľmi otravni. Ma ťažko chorého manžela, takže naozaj má čo robiť. A to ako schudla, je úplne jej vec. Zas je vidieť primitivizmus Slovákov, že musia robiť vedu a klebety zo všetkého.

@anonym_0393f9 určite...😀😝

anonym_423161
22. máj 2026
@rusalkablack

@anonym_423161 Ja som raz stretla Riša v BA v reštike, boli sme s kolegyňami na služobke a išli sme sa tam najesť. Bol tam aj s nejakými 3 chlapmi. No bola ho plná reštika, vykrikoval nahlas ako puberťák, upozorňoval na seba rôznymi infantilnými výkrikmi - napr. Ja sem chcem ísť na prázdniny ! Vtedy sme boli mladé, 30 tničky a keďže okrem nás tam nebolo nikoho, takto sa pred nami predvádzal. V tom čase bol ešte so Soňou. No, bola som z neho sklamaná.

@rusalkablack Len Boh vie pod akými drogami bol. Sa pamätám keď sa na vystúpení vyzliekol donaha. Celé Sk to vedelo. ešte aj noviny o tom písali.
Soňa si s ním asi "užila" dosť.

autor
22. máj 2026
@anonym_423161

@anonym_0393f9 určite...😀😝

@anonym_423161 dnes som mala česť vidieť Malachovku v Damskom klube. Chudák kuchar, mala som pocit, že vari ona. Ona ho vôbec nepripustila k slovu.

anonym_423161
22. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_423161 dnes som mala česť vidieť Malachovku v Damskom klube. Chudák kuchar, mala som pocit, že vari ona. Ona ho vôbec nepripustila k slovu.

@anonym_autor hej , strašne akčná je.

anonym_b29152
22. máj 2026

Stretávala som ju v potravinách pri Horskom parku. Veľmi milá. Niekoľko sa mi sama prihovorila keď sme stáli v rade na salámu, či je tá Šaľa ktorú kupujem dobrá 😅
A s predavackami tiež vždy pokecala.
Rovnako aj Hlinka v Tom istom obchode. Predavačky boli jeho kamošky 😁 smiali sa spolu a kecali.

anonym_b29152
22. máj 2026

*Golonka

Strana
z2