icon

Výmena vecí na Facebooku: Kde je najlepšie miesto?

22. jún 2026

Zdravím keď chcete vymeniť vec ktorú nepotrebujete dávate to na FB ? Je skupina swap ale málo ľudí je tam takže šanca že to uvidia minimálna

Skúšala som x veci nosiť na garážové výpredaje ale nie všetko má asi potenciál na predaj aj keď za 2€ 😅

A keďže to zaberá miesto výmena nieje zlý nápad čo myslíte ?
Normálna FB skupina s názvom môjho mesta alebo kam ?
Za každú radu budem vďačná tých veci je neúrekom

anonym_94af65
22. jún 2026

@anonym_autor aká výmena? Chceš svoje veci vymeniť za iné? Ved to takisto bude zaberať miesto, to už nevadí?

taktotedanie
22. jún 2026

Za mna skus dat do vyhladavania bart/bartrujeme
U nas v meste to celkom ide

anonym_c088cd
22. jún 2026
@taktotedanie

Za mna skus dat do vyhladavania bart/bartrujeme
U nas v meste to celkom ide

@taktotedanie Ide to asi tak, ze na pozadi sa zs zie veci plati. Pripadne clovek ide kupit pozadovanu vec do DM. Ocividne si este neskusala bartrovat.

taktotedanie
22. jún 2026
@anonym_c088cd

@taktotedanie Ide to asi tak, ze na pozadi sa zs zie veci plati. Pripadne clovek ide kupit pozadovanu vec do DM. Ocividne si este neskusala bartrovat.

@anonym_c088cd dost casto to praktizujem
Pokial sa chce autorka zbavit veci za mna je toto rychle riesenie pokial je skupina a uzivatelia aktivni
Ze veci nepredam za peniaze ale vymenim za detsku vyzivu ci vreckovky je v podstate jedno, zbavim sa niecoho co nepotrebujem a mam nieco co aj tak vyuzijem a aj tak by som to musela kupit
Casto ludia v tychto skuoinach veci aj daruju zadarmo , za mna je blbost nieco skusat predavat za 2€ 3 roky a nikto o to ani pohladom nezakopne.. ale ja som ten typ, ze co nepotrebujem zbavim sa, nehromadim veci a u mna neplati “ved necham niekedy este vyuzijem” tak bud tu vec potrebujem alebo nie, neznasam domacnosti zahltene haraburdami

autor
23. jún 2026
@taktotedanie

@anonym_c088cd dost casto to praktizujem
Pokial sa chce autorka zbavit veci za mna je toto rychle riesenie pokial je skupina a uzivatelia aktivni
Ze veci nepredam za peniaze ale vymenim za detsku vyzivu ci vreckovky je v podstate jedno, zbavim sa niecoho co nepotrebujem a mam nieco co aj tak vyuzijem a aj tak by som to musela kupit
Casto ludia v tychto skuoinach veci aj daruju zadarmo , za mna je blbost nieco skusat predavat za 2€ 3 roky a nikto o to ani pohladom nezakopne.. ale ja som ten typ, ze co nepotrebujem zbavim sa, nehromadim veci a u mna neplati “ved necham niekedy este vyuzijem” tak bud tu vec potrebujem alebo nie, neznasam domacnosti zahltene haraburdami

@taktotedanie pred vianocami som vyhodila aj oblečenie asi 5-6 vriec 120 litorvych
Dekorácie proste ešte veľmi veľa veci išlo preč
A to čo bolo obstojne to nosím na bazár
( U mňa sa zničené veci vyhadzujú ) Takže a to čo nosím dlhšie na bazár ma nebaví vláčiť hore dole keďže toho nieje málo a kufor aj byt nie sú nafukovací

taktotedanie
23. jún 2026
@anonym_autor

@taktotedanie pred vianocami som vyhodila aj oblečenie asi 5-6 vriec 120 litorvych
Dekorácie proste ešte veľmi veľa veci išlo preč
A to čo bolo obstojne to nosím na bazár
( U mňa sa zničené veci vyhadzujú ) Takže a to čo nosím dlhšie na bazár ma nebaví vláčiť hore dole keďže toho nieje málo a kufor aj byt nie sú nafukovací

@anonym_autor sialene kolko toho ide do kosa
Edteze sa snazim mat kaps.satnik a nemam vela veci, je to zbytocne minanie penazi a pozri kolko si toho vyhodila , smutne

autor
23. jún 2026
@taktotedanie

@anonym_autor sialene kolko toho ide do kosa
Edteze sa snazim mat kaps.satnik a nemam vela veci, je to zbytocne minanie penazi a pozri kolko si toho vyhodila , smutne

@taktotedanie nebolo to komu dať
Čo som vedela darovať išlo rodine čo nechceli vyhodilo sa
Preto chodím každý týždeň na blsi trh veľa veci odíde aj tam

taktotedanie
23. jún 2026
@anonym_autor

@taktotedanie nebolo to komu dať
Čo som vedela darovať išlo rodine čo nechceli vyhodilo sa
Preto chodím každý týždeň na blsi trh veľa veci odíde aj tam

@anonym_autor naco si kupovala…

autor
23. jún 2026