Vývoj prípadu odobratia dieťaťa mamičke z Púchova
Ahojte neviete ako pokračuje prípad mamičky (Simona G.) z Púchova, ktorej bol odobratý synček? Teda bol zverený svojmu otcovi a ona sa sním môže stretávať len pár hodín týždenne, malo sa to stat na základe videí jej staršieho syna s autizmom, s malým bratčekom ktoré natáčal jej vtedajší priateľ. Začal sa o to zaujímat aj Tudolf Olach, a ostalo o tom ticho. Vôbec žiadne informácie nedáva ani ona ani on. Viem že nemusia samozrejme, len som čakala keď to takto zverejnila že aj dá nejaké info ako to dopadlo.
BRACEK, ked uz. Temu ti o par minut zmazu. Videla som video, ktore zverejnil jej byvaly a snad to dieta mladsie bude vidiet vzdy len pod dozorom. To jej starsie dieta bolo nahrate, ako sa k nemu mater roka sprava. Radsej ani nechci to video vidiet. Chudak chlapcek s autizmom.
BRACEK?? 😅. Tak teraz si sa pekne strapnila 😅. Autorka to napisala spravne, je to bratček 🙈. Od sl9va brat, logicky 😅
BRACEK?? 😅. Tak teraz si sa pekne strapnila 😅. Autorka to napisala spravne, je to bratček 🙈. Od sl9va brat, logicky 😅
@anonym_fd9589 strápnila si sa akurát ty. braček
BRACEK, ked uz. Temu ti o par minut zmazu. Videla som video, ktore zverejnil jej byvaly a snad to dieta mladsie bude vidiet vzdy len pod dozorom. To jej starsie dieta bolo nahrate, ako sa k nemu mater roka sprava. Radsej ani nechci to video vidiet. Chudak chlapcek s autizmom.
@anonym_b840f7 videla som to video 😒
@anonym_fd9589 Ty si sa najviac strapnila 😀. Vraj od slova brat - bratcek 😀. Ako dospela by si mala vediet, ze to je bracek.
@anonym_fd9589 Preboha, ty máš skončenú ZŠ?
Baby klud 🙈 spravila som chybu, aspoň si to budem pamätať že je to braček.. a ako sa tak dívam nie jednu 😂 Tudolf mal byť Rudolf
@anonym_autor neviem o co sa jedna ale matky su vacsinou problemove a podla reakcii tu verim ze ak jej ich odobrali tak snad uz s nimi nikdy nebude
@anonym_autor neviem o co sa jedna ale matky su vacsinou problemove a podla reakcii tu verim ze ak jej ich odobrali tak snad uz s nimi nikdy nebude
@anonym_b4e1fe odobrali len mladsieho, starsieho autistu nie
Môžete mi napísať niečo bližšie? Nesledujem nejako televíziu, tak neviem o čo šlo.
Podľa videii, čo som videla, veď mi pri tom srdce pukalo, tak súd urobil dobrú vec, veď ten starší autista toho malého týral, bil, veď to bolo niečo nenormálne. Chápem, že autista má problém, ale za to to mladšie dieťa nemôže, veď ho skoro prizabil, pri otcovi mu bude oveľa lepšie.
Môžete mi napísať niečo bližšie? Nesledujem nejako televíziu, tak neviem o čo šlo.
@ekira1 neviem ci to bolo v TV ani ja ju nesledujem, videla som to na FB
@anonym_fd9589

@anonym_b4e1fe odobrali len mladsieho, starsieho autistu nie
@anonym_autor tak za prve, ona ma tych deti viac. Este ma starsie dieta, a este mladsie, v pestunskej starostlivosti, na ktore kasle. 😉
Po informaciach a faktoch o ktorych sa tak verejne v tomto pripade nepise, som zacala jej prispevky na FB vnimat uplne inak.
@anonym_autor tak za prve, ona ma tych deti viac. Este ma starsie dieta, a este mladsie, v pestunskej starostlivosti, na ktore kasle. 😉
Po informaciach a faktoch o ktorych sa tak verejne v tomto pripade nepise, som zacala jej prispevky na FB vnimat uplne inak.
@anonym_f1ded7 príspevkov tam má neúrekom, niektoré komentáre s ňou súhlasia že dotyčný je chorý na hlavu a udal ju za to čo deti stvárali keď bol pri nich on a ona ani nebola doma. Ale ťažko teda posúdiť, kde je pravda. Vravíte, že má už jedno odobrané? Takže má dokopy tri deti a každé s iným?
@anonym_f1ded7 tak kolko ma teda detí? To som vobec nevedela, myslela som ze má len tychto dvoch chlapcov, a preco ich ma odobrate ?
Minule aj tu, priamo v diskusii pisala pani, ktora ma v pestunskej starostlivosti dieta od Simony G. Jednalo sa o parrocne dieta, matka nema zaujem o stretavanie, napriek tomu, ze ju niekolko krat vyzyvali a rozne dalsie info. Pisala tiez, ze situacia pani S. G. v realite vyzera inak, nez sa udava len v info, ktore medializuje.
Okrem toho tato pani pisala, ze Simona ma doma este jedneho starsieho chlapca (starsieho, nez ten autisticky). Cize to su 4 deti (s 4 alebo minimalne 3 roznymi otcami). Da sa to dohladat v starsej diskusii, ktora tu o nej bola, ak ju nezmazali. 🙂
Minule aj tu, priamo v diskusii pisala pani, ktora ma v pestunskej starostlivosti dieta od Simony G. Jednalo sa o parrocne dieta, matka nema zaujem o stretavanie, napriek tomu, ze ju niekolko krat vyzyvali a rozne dalsie info. Pisala tiez, ze situacia pani S. G. v realite vyzera inak, nez sa udava len v info, ktore medializuje.
Okrem toho tato pani pisala, ze Simona ma doma este jedneho starsieho chlapca (starsieho, nez ten autisticky). Cize to su 4 deti (s 4 alebo minimalne 3 roznymi otcami). Da sa to dohladat v starsej diskusii, ktora tu o nej bola, ak ju nezmazali. 🙂
@anonym_f1ded7 a sú to overené info? Nie je to len jedna baba povedala?
@anonym_f1ded7 ta diskusia je pravdepodobne vymazana, na fb som natrafila na par screenshotov z nej a ked som ju hladala nenasla som. Tiez tam o nej nepisali moc pekne niektore aj jej byvale kamaratky/zname 🤔
@anonym_f1ded7 ta diskusia je pravdepodobne vymazana, na fb som natrafila na par screenshotov z nej a ked som ju hladala nenasla som. Tiez tam o nej nepisali moc pekne niektore aj jej byvale kamaratky/zname 🤔
@anonym_autor no to by ma zaujímalo pretože ona mala pod príspevkami len samé aká je skvelá a obetavá matka. ale je možné že hanlivé komentáre zmazala.
@anonym_autor no to by ma zaujímalo pretože ona mala pod príspevkami len samé aká je skvelá a obetavá matka. ale je možné že hanlivé komentáre zmazala.
@anonym_d7ed93 na tychto poslednych niektorych vypla komentovanie uplne.
@anonym_d7ed93 na tychto poslednych niektorych vypla komentovanie uplne.
@anonym_autor a ten jej chlap je čo zač? Ten čo jej vzal toho malého? Lebo tiež nejaká písala, že s ním mala fest zlú skúsenosť. Ale mne nejde do hlavy aby matke len tak lusknutím odobrali dieťa.
@anonym_autor a ten jej chlap je čo zač? Ten čo jej vzal toho malého? Lebo tiež nejaká písala, že s ním mala fest zlú skúsenosť. Ale mne nejde do hlavy aby matke len tak lusknutím odobrali dieťa.
@anonym_d7ed93 to vobec neviem , tiez som to citala. Celé je to divné, a myslím že ak je to pravda že ma este nejaké deti o ktoré sa nezaujíma tak jej to moc nepomôže v boji o toho malého. Dost by ma zaujimalo kde je pravda