icon

Ako sa môžu zoznámiť slobodné mamičky?

Dnes o 12:38

Ahojte, zaujima ma ako sa zoznamuju slobodne mamicky, mam jedneho maleho synceka, maleho chap-par mesiacov, a zaujima ma ci je nejaka sanca sa zoznamit bud tiez so slobodnym oteckom alebo niekym komu dieta neprekaza, vyslovene mi vztah nechyba, ale nechcem umriet ako stara osamotena tetka 😅

anonym_407799
Dnes o 12:43

@anonym_autor tinder. Tam to treba mat hned v profile uvedene a rovno sa ti matchnu len taki, ktorym dieta nevadi. Ale nebude ich vela

personality
Dnes o 12:44

Pár mesačne môžeš zobrať aj so sebou na prechádzkorande v tom nevidím problém, čiže ešte máš aj výhodu zatiaľ.

anonym_058213
Dnes o 13:14

Napis, ze mas male dieta. Komu nevadi, sa ozve. Prve dve-tri rande musis zohnat niekoho na opatrovanie a neskor uz vsade spolu.

ivik4
Dnes o 13:27

No tazsie
Bud vziat dieta so sebou alebo si zakazdym zabezpecit strazenie

anonym_081997
Dnes o 14:07
@anonym_407799

@anonym_autor tinder. Tam to treba mat hned v profile uvedene a rovno sa ti matchnu len taki, ktorym dieta nevadi. Ale nebude ich vela

@anonym_407799 Nebude ich veľa... Bude tam mať 100 matchov za hodinu. Ja ako mladý chalan 23r so stabilnou prácou - ITčkar, vlastným bývaním, titulom nemám šancu, žiadny match, žiadne lajky. Mne žiadna neodpíše, asi je akné až priveliký problém (možno to je znak, že sa o seba nestarám alebo čo...)

patrike
Dnes o 14:19
@anonym_407799

@anonym_407799 Nie, zakliknu ju vsetci nadrzanci, ktori ju budu brat ako lahku korist s nizsimi narokmi.

martinmmartin
Dnes o 14:30
@patrike

@anonym_407799 Nie, zakliknu ju vsetci nadrzanci, ktori ju budu brat ako lahku korist s nizsimi narokmi.

@patrike bohuzial suhlasim. Autorka ma na cele napisane ze sa dokazala vyspat a urobit si dieta s niekym kto potom s podakovanim hned odisiel - zena co nama moc dobry filter ak vobec nejaky ma. Napisu jej uplne vsetci zufalci v ocakavani ze po nich hned skoci .

anonym_2a8daf
Dnes o 14:30

@anonym_autor keď ma dieťa ešte len pár mesiacov, randit ti určite netreba.. Aby si nebola o chvílu dvojnásobná slobodná matka..ale sak niektorým vám je to úplne jedno hlavne ze dávky budu

pletko325
Dnes o 14:43

Ako, neviem. Ale či je šanca? Určite áno, toho sa vôbec nemusíš báť. Len to možno bude chcieť trochu času, kým sa objaví ten správny človek.

Ako už písali vyššie, nájde sa veľa chlapov, ktorí budú mať iné úmysly a budú ťa vnímať skôr ako „korisť“. Ale verím, že medzi nimi bude aj niekto, kto sa bude pozerať predovšetkým na teba ako na ženu a bude rešpektovať aj to, že si mama. Správnemu chlapovi tvoje dieťa nebude prekážať – naopak, bude to brať ako prirodzenú súčasť teba. A ak to bude vzájomné, tak to pôjde jedna radosť.

anonym_5c9458
Dnes o 14:56

@anonym_autor normálne keby som muž a máš úplne malé dieťatko tak by som neodolala.... 🤦
Podľa mňa sa venuj dieťaťu , chlapa si skús nájsť neskôr. Načo ti je teraz chlap. Podľa mňa tak ako tu písali vyššie, budú sa ti ozývať takí pre ktorých budeš len ľahká zúfalá korisť sama s deckom. Celkovo by mi to prišlo zvláštne že si sama s tak malým dieťaťom a už si ideš hľadať vzťah keď jeden ti asi nie tak dávno skončil z nejakého dôvodu..

anonym_407799
Dnes o 14:56
@patrike

@patrike to zakliknu aj zenam bez dietata a este vo vacsom meritku. Ide o to, ze to tam bude mat jasne napisane v profile a hned bude kazdemu jasne, do coho ide

martinmmartin
Dnes o 14:57
@anonym_407799

@patrike to zakliknu aj zenam bez dietata a este vo vacsom meritku. Ide o to, ze to tam bude mat jasne napisane v profile a hned bude kazdemu jasne, do coho ide

@anonym_407799 pozor, Ak ma chlap tlaky tak dieta nedieta berie vsetko a pripadne problemy (typu dieta) sa riesia za pochodu

anonym_88cceb
Dnes o 14:59
@anonym_081997

@anonym_407799 Nebude ich veľa... Bude tam mať 100 matchov za hodinu. Ja ako mladý chalan 23r so stabilnou prácou - ITčkar, vlastným bývaním, titulom nemám šancu, žiadny match, žiadne lajky. Mne žiadna neodpíše, asi je akné až priveliký problém (možno to je znak, že sa o seba nestarám alebo čo...)

@anonym_081997 a z tých údajných 100 matchov za hodinu bude koľko normálnych chlapov, ktorí by prijali cudzie dieťa a koľko bude takých, čo ju iba využijú na jednu vec? Nemysli si, že sa nám ženám “husband material” typy hádžu pod nohy každý deň.

pletko325
Dnes o 15:00
@anonym_88cceb

@anonym_081997 a z tých údajných 100 matchov za hodinu bude koľko normálnych chlapov, ktorí by prijali cudzie dieťa a koľko bude takých, čo ju iba využijú na jednu vec? Nemysli si, že sa nám ženám “husband material” typy hádžu pod nohy každý deň.

@anonym_88cceb Tak možno 2 🙈

klotildabazarik
Dnes o 15:04

@anonym_autor slobodne mamicky "nerandia" nemaju cas ved sa staraju o dieta, 😉 ak hladas prilezit, sex tak si zaloz tinder, na vztah tam nenajdes. Nikoho

anonym_407799
Dnes o 15:24
@martinmmartin

@anonym_407799 pozor, Ak ma chlap tlaky tak dieta nedieta berie vsetko a pripadne problemy (typu dieta) sa riesia za pochodu

@martinmmartin to je zial riziko pri akejkolvek zene. Nie je nutne to tu zvyraznovat

anonym_8c3b6c
Dnes o 15:32

Na Pokeci, aj si možno zarobíš 👍🏻

anonym_69df93
Dnes o 15:39

počkaj pár rokov, dieťa bude v mš, alebo zš a môžeš randiť .

anonym_03f9c8
Dnes o 15:39
@anonym_8c3b6c

Na Pokeci, aj si možno zarobíš 👍🏻

@anonym_8c3b6c Tam idú slobodné mamičky za peniaze, jedna radosť. A hneď po rozvode, aby sa akože pomstili svojim mužom, že ich uspokojí kadekto.

anonym_03f9c8
Dnes o 15:42
@anonym_03f9c8

@anonym_8c3b6c Tam idú slobodné mamičky za peniaze, jedna radosť. A hneď po rozvode, aby sa akože pomstili svojim mužom, že ich uspokojí kadekto.

@anonym_03f9c8 A ešte sa aj pretekajú a urážajú v tom, že prečo berie iná menej a kazí im kšeft.

anonym_081997
Dnes o 16:00
@pletko325

@anonym_88cceb Tak možno 2 🙈

@pletko325 Stále viac než mojich 0. Aj keď sa vonku prihovorim slušne, tak mám frajera, nemám záujem...

pletko325
Dnes o 16:05
@anonym_081997

@pletko325 Stále viac než mojich 0. Aj keď sa vonku prihovorim slušne, tak mám frajera, nemám záujem...

@anonym_081997 Počkaj, bavíme sa o žene a že koľko bude zo 100 normálnych. Z tvojej správy "mám frajera" si asi muž a to je iná situácia.

anonym_2fb723
Dnes o 16:44

Ako chlap ti mozem povedat, ze pockaj, venuj sa dietatu a neskac z penisu na penis hned. Mat match od cerstvej mamicky, pomyslim si o nej svoje

anonym_8c3b6c
Dnes o 17:12
@anonym_2fb723

Ako chlap ti mozem povedat, ze pockaj, venuj sa dietatu a neskac z penisu na penis hned. Mat match od cerstvej mamicky, pomyslim si o nej svoje

@anonym_2fb723 autorka sa už vyjadrila, že hneď potrebuje ďalší kolík

anonym_d504fc
Dnes o 17:13

Ja som bola slobodná mamička a s terajším manželom sme sa zoznámili v práci. Dieťa malo vtedy 6 rokov.