icon

Z čoho žijú sestry Nízlové?

Dnes o 12:52

Do prcic, z coho tie hviezdy Nizlove žijú?. Opäť sú na nejakej dovolenke. Nie, nesledujem ich. Jednoducho to teraz na nejakej stránke vybehli. Ze speváčky, ale ja nepoznám ani jednu ich pesničku. Co robíim v živote nespravne? Táto téma je iba tak na nedeľňajšie popoludnie.

Strana
z2
flatwhite
Dnes o 16:22
@anonym_db8631

@flatwhite sedlák,ale nechala sa oplodniť...

@anonym_db8631 sedlak myslela som to v tom zmysle, ze ku nam casnikom sa spraval ako k odpadu. Vies k nej bol pravdepodobne urcite milsi, ale chapem aj teba asi ako si to myslela😀plus realne ani nechapem co na nom fyzicky videla… ale tak proti gustu ..

anonym_b5cc39
Dnes o 16:27
@flatwhite

@anonym_b5cc39 ja som ich viackrat obsluhovala,zvykli k nam chodievat jest cela partia. Vzdy boli extremne mile, usmiate, vzdy podakovali a nikdy som z nich nemala pocit ze “ja som viac”,vzdy nechali pekny tringelt. Za to Lobotka uplny sedlak, normalne bolo vidiet ze babam je neprijemne ako sa ku nam personalu choval.

@flatwhite ďakujem. No on na mňa tak aj posobi. Teda mne osobne sú sympatickejší ony ako jeho Leskovská teraz... A čo sa mi fakt nepáči, je posudzovanie ich postavy krv a mlieko na každom fóre. Keby boli vychudnuté, tam zas by ich riešili.

anonym_4064d7
Autor odpoveď zmazal
cacianka
Dnes o 16:50
@marca12

Si normalna? Navazat sa do niekoho len preto,ze si moze dovolit ist na dovolenku? Vsimni si,ze chodia na dovolenky mimo sezonu,mnohi z nas chodia v hlavnej sezone to su drahsie dovolenky. Nechapem,co konu urobili,ze sa od detstva do nich niekto navaza. Vzdy ich sudili,pisali o nich hnusne veci a to len preto,ze su slavne a pekne zeny.

@marca12 kde sa naváža ? Slušne sa spýtala, lebo nevie z čoho žijú keď sú na takej vysokej nohe. Ja také neriešim na mk, ale je to len bežná komunikatívna otázka.

anonym_cbb372
Dnes o 17:00

Na Slovensku sa neodpúšťa keď je žena slobodná a bohatá. Aj keď mi je niekto nesympatický ok, ale vyjadrovať sa o človeku ktorého ani osobne nepoznám takýmto štýlom? Ja fakt nechápem čo za závisť a zlo to v sebe niektoré nosíte? To kto vás preboha vychoval? Aj keby žili len z alimentov (čo určite tak nie je) čo je vás do toho? Však mali ste si nájsť aj vy poniektoré komentujúce lepších mužov čo sa o vás vedia postarať a nemuseli ste plačkať od závisti, že niekto si to zariadil lepšie.

lilian183
Dnes o 17:03
@anonym_b5cc39

Mňa by zaujímalo, či ich pozná niekto osobne, že aké sú.

@anonym_b5cc39 ja som ich stretla, aj rozprávala sa s nimi. Úplne normálne dievčatá, v pohode sa rozprávali

autor
Dnes o 17:38
@anonym_b7a23f

@marca12 aj teraz boli v Egypte a Egypt je pre mňa jedna z najlacnejších dovoleniek. No ale niekoho tu ide od jedu rozdrapiť 😃

@anonym_b7a23f koho tu ide od jedu rozdrapit, počúvaš sa? Je to normálna voľná diskusia. Kde som písala, že im závidím? Keď niekto zalozi priblbu diskusiu a diskutuje sa o tom na 20 stranách je to ôk?

anonym_9030b6
Dnes o 17:59

Neviem čo také strašné je na tej úvahe. Bolo by zvláštne sa opýtať, že z čoho žije Lucie Bílá,alebo Helena Vondráčková. Ale keďže sú to Nízlové také speváčky ako sú, tak je jasné,že iba spev by ich neuživil. Nič závistlivé,ani nenávistné na tom nie je a deň čo deň sa tu aj stupidnejšie veci riešia.Veronike,ani Daniele tým verím,že uškodiť nechcela. Nie je im čo veĺmi závidieť a na dovolenky chodí množstvo slovákov .Aj bez Lobotku.

anonym_b7a23f
Dnes o 19:09
@anonym_autor

@anonym_b7a23f koho tu ide od jedu rozdrapit, počúvaš sa? Je to normálna voľná diskusia. Kde som písala, že im závidím? Keď niekto zalozi priblbu diskusiu a diskutuje sa o tom na 20 stranách je to ôk?

@anonym_autor zlatko, ak si si nevšimla nikde som neodpovedala tebe, ani ťa neoznačila. Nikde neokydávam Nízlové! Väčšina diskutujúcich sa vyjadruje negatívne o tom ako a z čoho žijú. A zjavne aj ty máš ťažký deň, keď sa pýtaš čo robíš nesprávne 😃 Na Egypt, jednu z najlacnejších destinácií naškriabe aj baba s výplatou 1000 eur

anonym_b7a23f
Dnes o 19:39
@flatwhite

@anonym_b5cc39 ja som ich viackrat obsluhovala,zvykli k nam chodievat jest cela partia. Vzdy boli extremne mile, usmiate, vzdy podakovali a nikdy som z nich nemala pocit ze “ja som viac”,vzdy nechali pekny tringelt. Za to Lobotka uplny sedlak, normalne bolo vidiet ze babam je neprijemne ako sa ku nam personalu choval.

@flatwhite ja poznám bývalého manžela, napriek tomu, že sa rozviedli nikdy ju neokydával a nerozprával o nej škaredo. Tiež som počula, že sú milé.

Strana
z2