icon

Záhadné okolnosti strateného chlapca z Huncoviec

Dnes o 08:58

Aký máte na to celé názor? Mne nič z toho nesedí a strašne veľa otáznikov je okolo toho že sa našiel tak ďaleko a "okrem" pár odrenín úplne v poriadku..

mala_arkana
Dnes o 09:06

Akoze nemalo sa mu velmi co stat, kedze isiel cez polia a lesiky, a v noci tiez nemohol umrznut. Akurat to s tym vestcom je aj podla mna tak trochu rozpravka. Kazdopadne som rada, ze ho nasli.

anonym_ca2af2
Dnes o 09:07

vies co, nejak ma to VOBEC NETRAPI, denne sa deju veci, to by si sa len mala nad cim zamyslat...

anonym_bcd03b
Dnes o 09:15
@mala_arkana

Akoze nemalo sa mu velmi co stat, kedze isiel cez polia a lesiky, a v noci tiez nemohol umrznut. Akurat to s tym vestcom je aj podla mna tak trochu rozpravka. Kazdopadne som rada, ze ho nasli.

@mala_arkana Trojročné dieťa prejde 8 km bosé a bez akéhokoľvek zranenia na nohách?

marsmykkok
Dnes o 09:21

Nesledujem podrobne ten prípad, lebo by mi len dvíhol tlak. Ale súhlasím s prvým komentárom @mala_arkana však bol v lese nedaleko domova a teploty boli von príjemné a v podstate aj tak on je len na poberanie dávok nie na starostlivosť, myslím že je naučený byť sám bez matky a už jedno či v lese alebo v osade... Teda nemyslím že by ani nejako panikáril a tak... Tieto deti sú samostatné jednotky, nemajú rodičov za zadkom lebo na nich kašlú...

anonym_03270f
Dnes o 09:23

veštec.... 😀😀
to vážne si niekto myslí tu žerieme seno??

doriiis
Dnes o 09:28
@anonym_bcd03b

@mala_arkana Trojročné dieťa prejde 8 km bosé a bez akéhokoľvek zranenia na nohách?

@anonym_bcd03b ...našli ho 1 km od dediny. Akých 8 km? Zlaknute dieťa sa schová a neodpovedá na volanie. Mohol tam byť celý čas schovany

januska12323

Nesledujem to ale chlapec je z osady, bežne bez oblečenia a jedla tak nejaký výlet ho asi neprekvapil.

zuzanaete

Cely pripad mi pride divny. Ale zase, on je zvyknuty chodit bosi, niekedy byt aj hladny. Ich koza na nohach je prirodzene spevnena. Cele dni travia s kade kym, nie je tak fixovany na manu. Takze tazko porovnavat s dietatom, co ho rodicia z oci nespustia. Ale aj ked je trenovany prezit v "divocine", tak to bolo prilis dlho. Mozno sa raz dozvieme pravdu.

anonym_bcd03b
Dnes o 09:29
@doriiis

@anonym_bcd03b ...našli ho 1 km od dediny. Akých 8 km? Zlaknute dieťa sa schová a neodpovedá na volanie. Mohol tam byť celý čas schovany

@doriiis Ja som čítala, že ho našli 8 km od dediny v lese.

anonym_736c3c
Dnes o 09:30

Úprimne vôbec ma to netrápi.. Je to cele fraška a len využili dieťa aby mal veštec reklamu

anonym_9a9159
Dnes o 09:37

Veď bolo aj video, že ho niekto uniesol a potom ho tam priviezli. Video kukuričné dieťa hľadaj na internete 😅

anonym_f441be
Dnes o 09:38
@anonym_bcd03b

@anonym_bcd03b v osade chodi bose furt, je zvyknute

mala_arkana
Dnes o 09:52
@anonym_bcd03b

@anonym_bcd03b Mal nejake lahke poranenia, bol vystraseny, hladny a smadny, ale nic vaznejsie, alebo zivot ohrozujuce. Na to som reagovala. Ja nie som nejak prekvapena, ze to prezil.

mmooly
Dnes o 10:31
@anonym_03270f

veštec.... 😀😀
to vážne si niekto myslí tu žerieme seno??

@anonym_03270f ja neviem, asi pred mesiacom som počúvala také české kriminálky na YT, tam hovoria priamo policajti, vyšetrovatelia a mali prípad keď ich "médium" či ako to nazvali, navigovalo priamo na miesto, kde našli mŕtvu osobu. Sám vyšetrovateľ to dosvedčil, že to tak bolo...

anonym_8416b6
Dnes o 10:42

Mňa hneď prekvapilo ,že chlapček bol bosy a tričko staré a veľké. Musel veľmi plakať, keď bol sám v noci v lese. Snáď dostane šancu na normálny lepší život. Pretože život v osade no nič moc.