Záhadné okolnosti strateného chlapca z Huncoviec
Aký máte na to celé názor? Mne nič z toho nesedí a strašne veľa otáznikov je okolo toho že sa našiel tak ďaleko a "okrem" pár odrenín úplne v poriadku..
vies co, nejak ma to VOBEC NETRAPI, denne sa deju veci, to by si sa len mala nad cim zamyslat...
Akoze nemalo sa mu velmi co stat, kedze isiel cez polia a lesiky, a v noci tiez nemohol umrznut. Akurat to s tym vestcom je aj podla mna tak trochu rozpravka. Kazdopadne som rada, ze ho nasli.
@mala_arkana Trojročné dieťa prejde 8 km bosé a bez akéhokoľvek zranenia na nohách?
Nesledujem podrobne ten prípad, lebo by mi len dvíhol tlak. Ale súhlasím s prvým komentárom @mala_arkana však bol v lese nedaleko domova a teploty boli von príjemné a v podstate aj tak on je len na poberanie dávok nie na starostlivosť, myslím že je naučený byť sám bez matky a už jedno či v lese alebo v osade... Teda nemyslím že by ani nejako panikáril a tak... Tieto deti sú samostatné jednotky, nemajú rodičov za zadkom lebo na nich kašlú...
veštec.... 😀😀
to vážne si niekto myslí tu žerieme seno??
@mala_arkana Trojročné dieťa prejde 8 km bosé a bez akéhokoľvek zranenia na nohách?
@anonym_bcd03b ...našli ho 1 km od dediny. Akých 8 km? Zlaknute dieťa sa schová a neodpovedá na volanie. Mohol tam byť celý čas schovany
Nesledujem to ale chlapec je z osady, bežne bez oblečenia a jedla tak nejaký výlet ho asi neprekvapil.
Cely pripad mi pride divny. Ale zase, on je zvyknuty chodit bosi, niekedy byt aj hladny. Ich koza na nohach je prirodzene spevnena. Cele dni travia s kade kym, nie je tak fixovany na manu. Takze tazko porovnavat s dietatom, co ho rodicia z oci nespustia. Ale aj ked je trenovany prezit v "divocine", tak to bolo prilis dlho. Mozno sa raz dozvieme pravdu.
@anonym_bcd03b ...našli ho 1 km od dediny. Akých 8 km? Zlaknute dieťa sa schová a neodpovedá na volanie. Mohol tam byť celý čas schovany
@doriiis Ja som čítala, že ho našli 8 km od dediny v lese.
Úprimne vôbec ma to netrápi.. Je to cele fraška a len využili dieťa aby mal veštec reklamu
Veď bolo aj video, že ho niekto uniesol a potom ho tam priviezli. Video kukuričné dieťa hľadaj na internete 😅
@anonym_bcd03b v osade chodi bose furt, je zvyknute
@anonym_bcd03b Mal nejake lahke poranenia, bol vystraseny, hladny a smadny, ale nic vaznejsie, alebo zivot ohrozujuce. Na to som reagovala. Ja nie som nejak prekvapena, ze to prezil.
veštec.... 😀😀
to vážne si niekto myslí tu žerieme seno??
@anonym_03270f ja neviem, asi pred mesiacom som počúvala také české kriminálky na YT, tam hovoria priamo policajti, vyšetrovatelia a mali prípad keď ich "médium" či ako to nazvali, navigovalo priamo na miesto, kde našli mŕtvu osobu. Sám vyšetrovateľ to dosvedčil, že to tak bolo...
Mňa hneď prekvapilo ,že chlapček bol bosy a tričko staré a veľké. Musel veľmi plakať, keď bol sám v noci v lese. Snáď dostane šancu na normálny lepší život. Pretože život v osade no nič moc.

Akoze nemalo sa mu velmi co stat, kedze isiel cez polia a lesiky, a v noci tiez nemohol umrznut. Akurat to s tym vestcom je aj podla mna tak trochu rozpravka. Kazdopadne som rada, ze ho nasli.