icon

Zapamätali ste si najhlúpejšiu diskusiu na MK?

Dnes o 13:40

Ktorá diskusia na MK vám zostala v pamäti? Taká, pri ktorej ste si povedali, že toto snáď nie je normálne a zdalo sa vám, že autor/autorka má IQ húpacieho koníka?

Strana
z2
osky
Dnes o 13:42

Prepac,ale myslim,ze to je prave tato...
Aky ma vyznam?

autor
Dnes o 13:43
@osky

Prepac,ale myslim,ze to je prave tato...
Aky ma vyznam?

@osky ak nemáš čo napísať k veci, nepíš.

chlebikova
Dnes o 13:46
@anonym_autor

@osky ak nemáš čo napísať k veci, nepíš.

@anonym_autor ale ved napisala k veci. Odpovedala ti na tvoju otazku 😅

anonym_34444a
Dnes o 13:47

@anonym_autor práve táto 😀 nezaťažujem sa nejakými väčšinou fake témami tu na Mk, aj keď sú primitívne. Čiže okrem tvojej si nepamätám žiadnu

earlgrey
Dnes o 13:49

No daj ty 😁

anonym_2dafe9
Dnes o 13:52

@anonym_autor mnohe kde ludia stale pouzivaju "IQ" akoby to bolo nieco realne a meratelne.... akoby IQ bola realna vec ako cholesterol, co sa da zmerat. nulova informovanost o eugenike a spojenim IQ a eugeniky.

alebo momentalne aj ta hlupa otazka ze ako by nas zmenilo vazenie a ako dlho by sme tam vydrzali, akoby sme take nieco mali vediet sami dopredu odhadnut. preco si ten clovek neurobi sam vyskum o tom ako vazenie nici zdravie ludi?

anonym_fc9e42
Dnes o 13:54

@anonym_autor najhlupejsie ako presne tvoja, na co ti to je? Nikam nas to neposunie, ty zaplateny troll

mirage
Dnes o 14:02

či si má oholiť celé nohy alebo iba kusok, tam, kde koncia rifle. Alebo ze ju bolia vlasy. Je ich tu vela, pravidelne.

anonym_7bac94
Dnes o 14:09
@mirage

či si má oholiť celé nohy alebo iba kusok, tam, kde koncia rifle. Alebo ze ju bolia vlasy. Je ich tu vela, pravidelne.

@mirage si predstav, že niekoho bolia aj vlasy

anonym_4b7978
Dnes o 14:11

ci moze otehotniet ak spermia vychadza von..aktualna tema

lenka.25
Dnes o 14:17

Že sa nemôže nasťahovať do bratovho domu s celou svojou rodinou , počas jeho dovolenky . Tá bola super 🤣

anonym_651b55
Dnes o 14:19
@lenka.25

Že sa nemôže nasťahovať do bratovho domu s celou svojou rodinou , počas jeho dovolenky . Tá bola super 🤣

@lenka.25 ta bola top 1 😃

@anonym_autor tvoja top 2 😃😶 môže byť

anonym_a98c98
Dnes o 14:26

1) hore kopec, dole kopec,
2) sesternica ma nepozvala na svadbu,
3) nastahovanie do domu - ja chcem byt v dome, aaano

anonym_7aef69
Dnes o 14:31

@anonym_autor teraz tá tvoja

rozculena
Dnes o 14:33
@mirage

@mirage bolesť vlasov je normálna,nič hlúpe to nie je

wolf_
Dnes o 14:42
@rozculena

@rozculena vlasy nebolia, môže bolieť pokožka hlavy, čo subjektívne môže pôsobiť ako bolesť vlasov. Ale vlas ako taký bolieť nedokáže.

doriiis
Dnes o 14:42

Minimálne raz týždenne sa tu vyskytne taká, pri ktorej si klopem na celo

rozculena
Dnes o 14:44
@wolf_

@rozculena vlasy nebolia, môže bolieť pokožka hlavy, čo subjektívne môže pôsobiť ako bolesť vlasov. Ale vlas ako taký bolieť nedokáže.

@wolf_ tak je jasné,čo sa tým myslí,jeeeemine

wolf_
Dnes o 14:45
@rozculena

@wolf_ tak je jasné,čo sa tým myslí,jeeeemine

@rozculena verím, že nie každému (bohužiaľ)

anonym_2762b0
Dnes o 14:50

Na desiatky ich tu je.Ci môže jesť v tehotenstve to a to.Syn sa hanbí u lekára a matka to prežíva ako, keby bol chorý.Ci môže jesť 4 deň jedlo.Nechce pracovať a chce žiť ako v moslimských krajinách.

anonym_68d858
Dnes o 14:52
@wolf_

@rozculena verím, že nie každému (bohužiaľ)

@wolf_ bolievajú korienky vlasov a určite sa nikto nesťažuje na bolestivé končeky.
Hráš sa na chytrú, ale nevyšlo ti to (bohužiaľ).

wolf_
Dnes o 15:00
@anonym_68d858

@wolf_ bolievajú korienky vlasov a určite sa nikto nesťažuje na bolestivé končeky.
Hráš sa na chytrú, ale nevyšlo ti to (bohužiaľ).

@anonym_68d858 ja sa na chytrú hrať nemusím, ja múdra som 😊💪
A mimochodom? Tá bolestivosť "korienkov vlasov" je vlastne čo? Nervové zakončenia v pokožke, či neexistujúce nervy vo vlase ako takom? 🤔

anonym_68d858
Dnes o 15:08
@wolf_

@anonym_68d858 ja sa na chytrú hrať nemusím, ja múdra som 😊💪
A mimochodom? Tá bolestivosť "korienkov vlasov" je vlastne čo? Nervové zakončenia v pokožke, či neexistujúce nervy vo vlase ako takom? 🤔

@wolf_ áno si a dokonca veľmi múdra ❤ keby tam neboli vlasové korienky, tak pokožka by nemala prečo bolieť.

nikha2809
Dnes o 15:13

Švagriná mi povedala, ze rodim ako jabloň je nezabudnuteľná

wolf_
Dnes o 15:15
@anonym_68d858

@wolf_ áno si a dokonca veľmi múdra ❤ keby tam neboli vlasové korienky, tak pokožka by nemala prečo bolieť.

@anonym_68d858 pokožka má nervové zakončenia sama o sebe, takže bolesť nevzniká kvôli vlasom, ale kvôli pokožke.
Rovnaká absurdita ako keby si zapichnem ceruzku do dlane a budem tvrdiť, že to bolí ceruzka lebo keby tam nie je tak ma nemá prečo bolieť dlaň 🤷‍♀️
V každom prípade mi je jasné, že tu diskusia nikam nevedie. Tak prajem pekný zvyšok dňa 🙂

nikha2809
Dnes o 15:15

Este mi napadla tá, kde mamička chcela aby sa jej vyzivne počítalo aj z platu novej partnerky ona zarábala 2000eur takže 1000 tusim mali posielať jej na syna

anonym_68d858
Dnes o 15:26
@wolf_

@anonym_68d858 pokožka má nervové zakončenia sama o sebe, takže bolesť nevzniká kvôli vlasom, ale kvôli pokožke.
Rovnaká absurdita ako keby si zapichnem ceruzku do dlane a budem tvrdiť, že to bolí ceruzka lebo keby tam nie je tak ma nemá prečo bolieť dlaň 🤷‍♀️
V každom prípade mi je jasné, že tu diskusia nikam nevedie. Tak prajem pekný zvyšok dňa 🙂

@wolf_ vlas je prirodzená súčasť tela a v tomto prípade porovnanie ceruzky v dlani s vytrhnutým vlasom je vážne absurdné. Pekný deň prajem 🙂

autor
Dnes o 15:36

Mne tá, že sa nemôže nasťahovať do bratovho domu alebo nedávno tu bola diskusia o tom či sa môže počas Veľkej noci prať po sexe.

mirage
Dnes o 15:56
@rozculena

@rozculena pytat s na to, ze bolia ma vlasy, co s tym, je podla mna hlupe.

mirage
Dnes o 16:19
@anonym_7bac94

@mirage si predstav, že niekoho bolia aj vlasy

@anonym_7bac94 ano, bolia aj "vlasy", ked ich mas stiahnute v gumicke, ale hadam zdravy rozum treba, a nie kvoli tomu zakladat diskusiu - Bolia ma vlasy, co teraz??

Strana
z2