Zapamätali ste si najhlúpejšiu diskusiu na MK?
Ktorá diskusia na MK vám zostala v pamäti? Taká, pri ktorej ste si povedali, že toto snáď nie je normálne a zdalo sa vám, že autor/autorka má IQ húpacieho koníka?
Prepac,ale myslim,ze to je prave tato...
Aky ma vyznam?
@osky ak nemáš čo napísať k veci, nepíš.
@osky ak nemáš čo napísať k veci, nepíš.
@anonym_autor ale ved napisala k veci. Odpovedala ti na tvoju otazku 😅
@anonym_autor práve táto 😀 nezaťažujem sa nejakými väčšinou fake témami tu na Mk, aj keď sú primitívne. Čiže okrem tvojej si nepamätám žiadnu
@anonym_autor mnohe kde ludia stale pouzivaju "IQ" akoby to bolo nieco realne a meratelne.... akoby IQ bola realna vec ako cholesterol, co sa da zmerat. nulova informovanost o eugenike a spojenim IQ a eugeniky.
alebo momentalne aj ta hlupa otazka ze ako by nas zmenilo vazenie a ako dlho by sme tam vydrzali, akoby sme take nieco mali vediet sami dopredu odhadnut. preco si ten clovek neurobi sam vyskum o tom ako vazenie nici zdravie ludi?
@anonym_autor najhlupejsie ako presne tvoja, na co ti to je? Nikam nas to neposunie, ty zaplateny troll
či si má oholiť celé nohy alebo iba kusok, tam, kde koncia rifle. Alebo ze ju bolia vlasy. Je ich tu vela, pravidelne.
či si má oholiť celé nohy alebo iba kusok, tam, kde koncia rifle. Alebo ze ju bolia vlasy. Je ich tu vela, pravidelne.
@mirage si predstav, že niekoho bolia aj vlasy
ci moze otehotniet ak spermia vychadza von..aktualna tema
Že sa nemôže nasťahovať do bratovho domu s celou svojou rodinou , počas jeho dovolenky . Tá bola super 🤣
Že sa nemôže nasťahovať do bratovho domu s celou svojou rodinou , počas jeho dovolenky . Tá bola super 🤣
@lenka.25 ta bola top 1 😃
@anonym_autor tvoja top 2 😃😶 môže byť
1) hore kopec, dole kopec,
2) sesternica ma nepozvala na svadbu,
3) nastahovanie do domu - ja chcem byt v dome, aaano
@anonym_autor teraz tá tvoja
Na desiatky ich tu je.Ci môže jesť v tehotenstve to a to.Syn sa hanbí u lekára a matka to prežíva ako, keby bol chorý.Ci môže jesť 4 deň jedlo.Nechce pracovať a chce žiť ako v moslimských krajinách.
@wolf_ bolievajú korienky vlasov a určite sa nikto nesťažuje na bolestivé končeky.
Hráš sa na chytrú, ale nevyšlo ti to (bohužiaľ).
@anonym_68d858 ja sa na chytrú hrať nemusím, ja múdra som 😊💪
A mimochodom? Tá bolestivosť "korienkov vlasov" je vlastne čo? Nervové zakončenia v pokožke, či neexistujúce nervy vo vlase ako takom? 🤔
@anonym_68d858 ja sa na chytrú hrať nemusím, ja múdra som 😊💪
A mimochodom? Tá bolestivosť "korienkov vlasov" je vlastne čo? Nervové zakončenia v pokožke, či neexistujúce nervy vo vlase ako takom? 🤔
@wolf_ áno si a dokonca veľmi múdra ❤ keby tam neboli vlasové korienky, tak pokožka by nemala prečo bolieť.
@wolf_ áno si a dokonca veľmi múdra ❤ keby tam neboli vlasové korienky, tak pokožka by nemala prečo bolieť.
@anonym_68d858 pokožka má nervové zakončenia sama o sebe, takže bolesť nevzniká kvôli vlasom, ale kvôli pokožke.
Rovnaká absurdita ako keby si zapichnem ceruzku do dlane a budem tvrdiť, že to bolí ceruzka lebo keby tam nie je tak ma nemá prečo bolieť dlaň 🤷♀️
V každom prípade mi je jasné, že tu diskusia nikam nevedie. Tak prajem pekný zvyšok dňa 🙂
Este mi napadla tá, kde mamička chcela aby sa jej vyzivne počítalo aj z platu novej partnerky ona zarábala 2000eur takže 1000 tusim mali posielať jej na syna
@anonym_68d858 pokožka má nervové zakončenia sama o sebe, takže bolesť nevzniká kvôli vlasom, ale kvôli pokožke.
Rovnaká absurdita ako keby si zapichnem ceruzku do dlane a budem tvrdiť, že to bolí ceruzka lebo keby tam nie je tak ma nemá prečo bolieť dlaň 🤷♀️
V každom prípade mi je jasné, že tu diskusia nikam nevedie. Tak prajem pekný zvyšok dňa 🙂
@wolf_ vlas je prirodzená súčasť tela a v tomto prípade porovnanie ceruzky v dlani s vytrhnutým vlasom je vážne absurdné. Pekný deň prajem 🙂
Mne tá, že sa nemôže nasťahovať do bratovho domu alebo nedávno tu bola diskusia o tom či sa môže počas Veľkej noci prať po sexe.

Prepac,ale myslim,ze to je prave tato...
Aky ma vyznam?