icon

Zapamätali ste si najhlúpejšiu diskusiu na MK?

Dnes o 13:40

Ktorá diskusia na MK vám zostala v pamäti? Taká, pri ktorej ste si povedali, že toto snáď nie je normálne a zdalo sa vám, že autor/autorka má IQ húpacieho koníka?

Strana
z2
anonym_d3e98a
Dnes o 16:30

@anonym_autor dievča sa pýtalo na " biele fľaky" na kondóme, vraj ejakulát to nebol. Tak bola zmätená, až natoľko, že potrebovala verejnú poradu. 🤦

anonym_2e6a12
Dnes o 18:15

Niekedy si myslim, že by toto nemal byt modrý konik ale hupaci koník
😅
A teraz vážne, áno niekedy mi to tak príde, že veľa ľudí nema vysoke IQ ale na druhej strane sú aj iné kvality človeka ako len IQ
No reálnosť je diskutabilná, takže ťažko povedať

anonym_0c278a
Dnes o 18:22
kvjetecko
Dnes o 18:34

Takato diskusia tu uz bola pred nedavnom, tiez sa tam nasli zabudnute aj nezabudnute perly😅 Hore dolu zakruta je topka a z poslednych dni som sa pobavila pri otazke oralneho sexu s kondomom😅

parvinka0001
Dnes o 18:48

Mne ani nie tak diskusia ale toto je strop zatiaľ pre tento mesiac

Že socky si kupujú jazdené autá 🤦

maryetta
Dnes o 19:02
@anonym_a98c98

1) hore kopec, dole kopec,
2) sesternica ma nepozvala na svadbu,
3) nastahovanie do domu - ja chcem byt v dome, aaano

@anonym_a98c98 a este top 4-uz ju ai neviem najst-kedy im chybali peniaze na stavbu obrovskeho domu. A vzdy pytali peniaze od svokrovcov.

226lenka
Dnes o 19:13
@maryetta

@anonym_a98c98 a este top 4-uz ju ai neviem najst-kedy im chybali peniaze na stavbu obrovskeho domu. A vzdy pytali peniaze od svokrovcov.

maryetta
Dnes o 19:15
@226lenka

@maryetta toto?

@226lenka anoooo. Uz starsia tema. Ktovie ako dopadli.

1sally12
Dnes o 19:18

Kopce, zákruty

autor
Dnes o 19:42
@226lenka

@maryetta toto?

@226lenka 34 strán 😀

sssss123
Dnes o 19:55

všetky témy typu chcem len home office, nič nerobiť a zarobiť 3000 EUR

karolinakr
Dnes o 20:16
@maryetta

@maryetta toto dobre skončilo, ona si dala povedat, dom predali, peniaze vyplatili, mudro sa rozhodla, i ked rodine sa to nepačilo..oni tlačili na nich so stavbou, ale v tej chvili urobili najlepšie, čo mohli, vybrali si menšie zlo

226lenka
Dnes o 20:27
@karolinakr

@maryetta toto dobre skončilo, ona si dala povedat, dom predali, peniaze vyplatili, mudro sa rozhodla, i ked rodine sa to nepačilo..oni tlačili na nich so stavbou, ale v tej chvili urobili najlepšie, čo mohli, vybrali si menšie zlo

@karolinakr ale kto vie, čo to urobilo s ich vzťahom. Ona sa vrátila ku svojim rodičom, on ku svojim, on pohádaný so svokrovcami, stretávajú sa len kvôli dieťaťu. Ale áno, to že tu stavbu nakoniec predali, aj keď rodine sa to nepáčilo, to urobili to najlepšie čo mohli.

demodun
Dnes o 20:38
@earlgrey

No daj ty 😁

@earlgrey no mne sa páčila aj tá, kde sa tie dve ženy dohadovali za koľko by boli ochotné mať sex s cudzím mužom. Prvá slobodná tuším 3 tisíc a druhá keďže bola vydatá sa ocenila na 8 tisíc €. Tiež celkom sranda 😁

Strana
z2