icon

Zmizol Instagram Adriany Polákovej? Má ma zablokovanú?

10. máj 2026

Kam zmizol? Alebo ma zablokovala? Nikdy v zivote som jej nic nekomentovala.

Strana
z4
anonym_ed06ec
14. máj 2026
@anonym_e0ca0f

@zmrzlinka2021 je viac ako jasne, ze chudla Mounjarom. Je to žena po 50. A boj a kilogramov je to boj na dlhé trate. Ona to dala veľmi rýchlo. A jednoducho telo po 50 spalujw veeeelmi pomaly. Viem o com pisem. Ona schudla Mounjarom, je to liek na chudnutie. A teraz sa snaží váhu udržiavať. To isté absolvovala Malachovská, Majtanova. To, ze teraz cvičia, chodia plávať, dodržiavajú stravu.... ved to ani ináč nejde, kila by išli opäť hore.

@anonym_e0ca0f Presne tak. Po 50 a niektore dokonca po 60 odrazu zazracne schudli lebo akoze vela chodili 🙈 Cele roky bojovali s kilami a neslo to a zrazu v takom veku za kratku dobu kazda -20kg len tak švihne 😎

klaridka
14. máj 2026
@anonym_652db5

Ja tu Polákovu vôbec nemusím .. ale taktiež súhlasím s tým, že to aspoň niekto pomenoval. Tiež neverím, že tučné ženy sú so sebou spokojne (nebavíme sa o 5 kg nadváhy) a cítia sa skvelo v takom tele. A áno. Je to väčšinou o lenivosti. Priberá sa iba z nadmerného príjmu potravy. Nie z liekov, nie z AD ani z antikoncepcie, ale z jedla. Ak vidím tučného človeka stačí mi chvíľa a viem prečo je tučný a “nemôže schudnúť” v ruke sladký nápoj, na obed hranolky s reznom, do prace autom alebo sedím na HO, denne 2000 krokov a tak ďalej … vkuse ofukujeme tučných ľudí, ako zato nemôžu ako oni sú obete lebo obezita je choroba. Áno je, ale dostali sa do nej po väčšine sami a to svojou nečinnosťou. Človek nepriberie 20 kíl zo dňa na deň … A chcela by som vidieť jedného fitnes trénera ktorý by sa vyjadril k jej slovám … lebo zatiaľ som videla iba osoby typu Názlerova a podobne, ktoré sú cely život tučne a nič so sebou nerobia. A samozrejme tie ktoré si na pridruženým hejte na ňu idu naberať čísla ..

@anonym_652db5 Súhlasím... a Adela to tam tiež dobre okomentovala.... niečo v zmysle, že ak sa tá správa niekoho dotkla, zrejme našla svojho adresáta... Lebo ak je niekto " pri sebe" a je tak spokojný, tak mu to nič nerobí ..

anonym_ed06ec
14. máj 2026
@klaridka

@anonym_652db5 Súhlasím... a Adela to tam tiež dobre okomentovala.... niečo v zmysle, že ak sa tá správa niekoho dotkla, zrejme našla svojho adresáta... Lebo ak je niekto " pri sebe" a je tak spokojný, tak mu to nič nerobí ..

@klaridka No, tak hláška tejto pani z kastiela : "Tucne mozgy myslia inak ako stihle" a po nej smiech, ma teda vobec nepresvedcila, ze si nerobila posmech z tucnych ludi. Aj dalsia, ze : "60% populacie su tucni ludia ale my 2 to nie sme". Ja nevravim, obezita uz aj u deti je naozaj problem. Je super, ak sa niekomu podari jej zbavit ale potom sa vyvysovat nad tych ktorym sa to nepodarilo, je ubohe. Zabudla, ze nedavno aj ona mala problem s kilami. Pritom mohla vyuzit svoju popularitu uplne inak a inspirovat mnohe zeny. Teraz vydala nejake vysvetlujuce video. Ako byvala moderatorka nebola schopna to povedat, len to precitala. Ale od uprimnosti to ma daleko, vydavat to radsej nemala.

natalka13
14. máj 2026
@anonym_ed06ec

@klaridka No, tak hláška tejto pani z kastiela : "Tucne mozgy myslia inak ako stihle" a po nej smiech, ma teda vobec nepresvedcila, ze si nerobila posmech z tucnych ludi. Aj dalsia, ze : "60% populacie su tucni ludia ale my 2 to nie sme". Ja nevravim, obezita uz aj u deti je naozaj problem. Je super, ak sa niekomu podari jej zbavit ale potom sa vyvysovat nad tych ktorym sa to nepodarilo, je ubohe. Zabudla, ze nedavno aj ona mala problem s kilami. Pritom mohla vyuzit svoju popularitu uplne inak a inspirovat mnohe zeny. Teraz vydala nejake vysvetlujuce video. Ako byvala moderatorka nebola schopna to povedat, len to precitala. Ale od uprimnosti to ma daleko, vydavat to radsej nemala.

@anonym_ed06ec presne si to vystihla v poslednom odstavci👍

anonym_e0ca0f
14. máj 2026
@natalka13

@anonym_ed06ec presne si to vystihla v poslednom odstavci👍

@natalka13 co je na tom, keby tie všetky pochudnte povedali. ANO, schudla som Mounjarom a budem sa snažiť si váhu udržať. Co je na tom . Ved nikto im neverí, iba sa strapnuju.

drahomirrra
14. máj 2026
@anonym_f6e3b7

@aurelia2000 presne tak. Dnes nie je v móde kritické myslenie. Nesmie sa povedať pravda, lebo tým druhému ubližujeme a narobíme psychické problémy. Preto je toľko psychických porúch. Každý druhý sa ide zrútiť, ak mu niekto povie pravdu. Zase na druhej strane sa propaguje "byť sám sebou". Jedno vylučuje druhé. Ona bola sama sebou. Nepretvarovala sa a povedala, čo si myslí. A celé Slovensko ju zožralo. Tak tu vidieť, ako ľuďom vadí kritické myslenie. A to som niekde započula, že to treba učiť deti na ZŠ.

@anonym_f6e3b7 Vies ty vobec, co je kriticke myslenie? 😀

Strana
z4