Zverejňovanie fotiek s partnermi na sociálnych sieťach: Je to dobrý nápad?
Čo si myslíte o tom, keď niekto zverejňuje fotky so svojím partnerom na sociálne siete? Ja pri každom vzťahu dám aspoň jednu fotku na internet. Na profilovku. Dnes ma zastavila taká paní s otázkou, ktorá ma má na Facebooku už cez päť rokov s otázkou: ,,Videla som fotky s priateľom. To je už asi piaty, nie? Ja by som fotky nedávala." Je pravda, že som mala vzťahov niekoľko, ale trochu som sa zamyslela, že či je dobrý nápad vôbec zverejňovať naše fotky po tomto...
@simonbrk je to výborné 😊👍, aspoň budú lepšie štatistiky, kto s kým, možno sa dozvieš , že ocko spáva s kamarátkou, alebo mama už tiež opáčila toho tvojho.....😁😭😁❤️💚🖤
@simonbrk Nemam profilovku s partnerom, kedysi som mala s detmi, aj to som zrusila. Medzi priatelmi mam. en ludi, co poznam. Mnohe albumy mam zamknute. A ano, mam tam aj fotky, kde je partner, ale nemam to ako profilovku.
A keby som sa s niekym poznala len zopar mesiacov, profilovku by som si s nim nedavala.
Na profilovka nemám ani seba, nieto ešte partnera alebo dieťa. A neviem či mám vôbec aj nejakú fotku partnera na svojom FB
Autorka si zrušila účet na MK
@anonym_05512c akurát som to išiel napísať ale predbehla si ma.
Dávať fotky na sociálne siete je v dnešnej dobe nebezpečné, tiež nepochopím ako niekto sa musí ''chváliť'' partnerom na sociálnych sieťach pred ostatnými 🤷
tak je to každého osobná vec, čo chce zdieľať a čo nie..ja mám napríklad len FB, nemám tik tok ani IG a neviem, čo všetko je a teda veľmi málokedy dám že niečo do príbehu či nejakú foto..svoje súkromie si chránim, ako netvrdím že tam nemám žiadne foto, ale veľmi sporadicky niečo dám..naopak zas poznám ľudí, čo s prepáčením aj keď h*vno vyserú by dali do príbehu, takže tak no..ale držím sa tej zásady, menej je niekedy viac 😉
@simonbrk Co ja viem. Ked raz mas 5 priatelov a chodis s nimi po vonku, tak ludia sj tak vedia, kolko si ich mala. Ja obcas nasu spolocnu fotku dam, ale tak zo suhlasom manzela.
@simonbrk daj sa liečiť, si závislá. Alebo ešte decko. Ani moja 17 ročná dcéra nemá žiadne fotky na IG. Toto ta trápi? Fotky na IG?
Na profilovka nemám ani seba, nieto ešte partnera alebo dieťa. A neviem či mám vôbec aj nejakú fotku partnera na svojom FB
@sense akurát som pozerala FB. Tak za 16 rokov, čo ho mám, mám "až" 6 fotiek partnera, z toho sú 3 z pretekov, ktoré boli uverejnené aj inde, jdna zo od chrbta a jedna je naša súkromná z lyžovačky. Ale áno, sú ľudia, ktorí potrebujú uverejňovať každý "prd" .
staci obmedzit okruh ludi s ktorymi takteto veci zdielas :DDD ak pani vadia tvoje fotky niet lahsej cesty.
@anonym_17edd0 ma asi potrebu dávať každý deň príspevky na svoj deň alebo je chorá 😃
Raz jej to bude na škodu.
@simonbrk 1. ked chces zverejnovat a oznamovat celemu svetu, ze niekoho mas- rob to- 2. cudziu pani do tvojho FB je velke makove 3. vyvstavaju z takejto prezentacie potom otazky- ze to uz piateho? 4. aj keby 9teho, stale je to tvoja vec 5.co druhy nevidia, nemaju potrebu riesit, komentovat ani sa pozastavovat a ani robit statistiku, kolko ich uz bolo.... 6. FB je old school a taketo veci tam vesaju zvacsa ludia s velkou potrebou validacie od inych..... 7. kedy si som tiez taka bola- ale vyrastla som s oznamovania stastia celemu svetu..... 8. rob ako citis
No hlavne, že vieš, že mamina nemá modrý koník,to je úplne najpodstatnejšie 😆
@anonym_05512c ja to stále hovorím, labilné osoby by nemali mať žiadne sociálne siete.
@martinmmartin Je to len môj zvyk – Zverejniť všetko. To je tá závislosť na mobile v dnešnej dobe. 😅
@simonbrk Myslim ze mobil je v tomto nevinne. To bude skor zavislost na validacii od inych (cudzich) ludi. Ak ta nikto cudzi "nevidi" a "nepadne z teba na zadok" tak akokeby si nemala ziadnu hodnotu pre samu seba. Co nieje zverejnene , neexistuje. Mobil problem nieje ale tvoj obraz samej seba
mozno hej
@simonbrk my nezverejňuje fotky na nete. Máme reálnych priateľov a známych, ktorým občas fotky pošleme aj oni nám z akcií. Nechápem, prečo to dávať na net.
@martinmmartin Je to len môj zvyk – Zverejniť všetko. To je tá závislosť na mobile v dnešnej dobe. 😅
@simonbrk nie nedávam fotku manžela ani deti na internet.... mávala som tam svoju profilovú fotku ale už ani to
Už na mňa padla aj otázka či som ,, rozvedená,,😂