icon

Aká je vaša skúsenosť s obchodom Hebe?

14. jan 2025

Ahojte, aká je vaša skúsenosť s obchodom Hebe ? Ďakujem

gejb
14. jan 2025

Dobrá

nanka1986
14. jan 2025

Super ceny. Posta zdarma keď si registrovaná. Iba raz sa mi stalo, že trvalo doručenie týždeň, ale mailom ma upozornili, že bude objednávka meskat. Inak iba pozitíva.

jaruska_12
14. jan 2025

Pohoda 🙂

z.k
14. jan 2025

Dobré ceny,rýchle doručenie absolútne bez problémov.Objednávala som už viackrát.

stanulienkat
14. jan 2025

Vyborna.

muchotrafka298
14. jan 2025

Ja mam velky problem s Packetou, ked si cez nich objednam. Pretoze posledne tri baliky boli katastrofa. Prvy vratili pocas velkych zliav ako nevyzdvihnuty, pricom ja som ho v boxe nemala a ani nedorazil. Dalsi bol rozbita krabica tak, ze mi z nej vypadli veci na zem, ktore tam boli len tak nahadzane, ani folia tam nebola. A teraz posledny som mala taky, ze cely oblepeny paskou Packeta a na boku diera, absolutne to nebolo zabalene ani vo folii. Oni to zacali dost zle balit v poslednej dobe, zo zaciatku to bolo pekne kazde v bublinkovej folii, vystlane cele, ze tam ten obsah nelietal.
Co sa tyka tovaru, tak ano, je tam lacnejsie, urcite, ked su akcie sa tam rozhodne nakupovat oplati.
Za velke minus pokladam to, ze ked spravim objednavku a nemaju co len 1 vec, automaticky je cela objednavka zrusena, bez ohladu na pocet poloziek.

tassyn
14. jan 2025

Za mňa super už som pár krát objednávala a rýchlo doručili. Majú dobré ceny značiek čo som kupovala keď som žila v Anglicku.

kikusenka1
14. jan 2025

Ja som spokojna

liusa82
14. jan 2025

moja druhá najoblubenejšia drogérka hneď po dmke.Ja už u nás v meste ani nenakupujem v drogérkach len odtialto objednávam.Lebo ani v dmke nemajú u nás všetko.Ale online väčšinou majú aj dopredu.Nikdy som s nimi nemala nijaké opletačky.Ceny velmi dobré a aj výrobky.A nakúpiš tam aj také ich značky čo u nás nedostať.Zatial som spokojná

sisska96
14. jan 2025

Ja som spokojná. Super ceny.