Ako by ste zlepšili fórum na Modrom koníku?
Zakladám tému, aby sa ľudia vyjadrili čo by tu zlepšili. Nebudem tajiť, že ma nahnevalo menenie nadpisov diskusie. Ten človek, čo mení nadpis, nemá zmysel pre posúdenie pointy príspevku. Prikladám študijný materiál z názvom Nie je otázka ako otázka.
https://eduworld.sk/cd/jaroslava-konickova/6424...
Správne položenou otázkou si človek vyberá aj publikum, ktoré sa k diskusii bude vyjadrovať. Ak nadpis úplne mení pointu príspevku je to na škodu pýtajúceho sa. Navrhujem, aby bola možnosť vyjadrtiť súhlas so zmenou nadpisu, ak to zadávatelovi nevadí, že mu niekto môže zmeniť pointu diskusie.
Kľudne sa podeľte aj o ďalšie návrhy. Nie som admin, takže je to len pre zaujímavosť.
@viestta este a o tebe budu deti raz ucit na nabozku ako o svatej vieste ked sa za teba tolke modlia 😁
@viestta a viagru predas cez bazarik ☺️
@pralinka25 nie, nosila by som ju zadarmo do DSS aby starcekom nepadali teplaky
Vadia mi vsetky tie peachoviny na mk bazare a ich podruzne cinnosti. Je to vsade, v diskusiach, postoch... nie len ako klasicky reklamny banner. pricom bezny uzivatel musi traposit ze "viete ta apka na V..."
A tieto nove vyskakovacie reklamy z mk urobili parodiu, vyzera totu ako na por*o stranke 😵💫
@pralinka25 nuz, uvidim 🙂
@pralinka25 no ak pôjdu podľa vzorca,.tak sa to tu pekne preriedi.
Zaujímavé, založené takmer o šiestej a ešte stále to nie je zmazané. Aj zázraky sa dejú
@really8 tiez to tak vidim. budu nas tu mat vsetkych pekne pokope ani hladat nemusia 😀
@really8
@pralinka25 a potom na nás použijú modrý kosoštvorec 😃
Ja by som zmenila to, že chlapi by si tu nemohli chodiť vyplakávať ako ich žiadna žena nechce 😂
@tundra prosím, vysvetlíš? Ako vyjadrila názor? A aký udali dôvod zmazania profilu?
@pralinka25
@demodun
kočky prečo vyhodili lonely66 ?
o h2 viem, ale o lonely nie..
Za mňa zrušiť tu trapnu vyskakovaciu reklamu.
@kavasmliekom dôvod ani neviem, porušenie pravidiel. Asi 3x založila diskusiu na svojom profile o tej zmene názvov
Ale diskusiu číta, len nemôže komentovať.
@kavasmliekom dovod sa neudava
@pralinka25 jo, už vidím 🤷🏻♀️ ....
@nikaeli no a lonely mala este tu "drzost" pytat sa preco zmazali h2 a ked si dovolila tento pocin odsudit nie len ze ju zrusili ale rovno aj vymazali vsetky prispevky. Ci bolo za tym este nieco ine nikto nevie asi len admini vsemohuci
No neviem, zas keby sa zrušili anonymné príspevky, tak by možno neboli žiadne. Lebo väčšina príspevkov je anonymných.
@bielasovicka 🤣🤣🤣
@bielasovicka a vsak anonymne prispevky nie su tak dlho. roky neexistovali a fungovalo to
@pralinka25 fakt? To som nevedela. Nie som tu tak dávno.
@bielasovicka hej. dlhe roky to tu nebolo
@pralinka25 no vidíš. Tak ich môžu kľudne zrušiť. 😄

@moonlight1210 nemaj blbe otazky (vtip)
Teraz vazne
Takto sa.opytala lonely na h2 a je fuc. Takze ak pojdu podla tohoto vzorca ....