icon

Ako by ste zlepšili fórum na Modrom koníku?

20. mar 2025

Zakladám tému, aby sa ľudia vyjadrili čo by tu zlepšili. Nebudem tajiť, že ma nahnevalo menenie nadpisov diskusie. Ten človek, čo mení nadpis, nemá zmysel pre posúdenie pointy príspevku. Prikladám študijný materiál z názvom Nie je otázka ako otázka.
https://eduworld.sk/cd/jaroslava-konickova/6424...
Správne položenou otázkou si človek vyberá aj publikum, ktoré sa k diskusii bude vyjadrovať. Ak nadpis úplne mení pointu príspevku je to na škodu pýtajúceho sa. Navrhujem, aby bola možnosť vyjadrtiť súhlas so zmenou nadpisu, ak to zadávatelovi nevadí, že mu niekto môže zmeniť pointu diskusie.
Kľudne sa podeľte aj o ďalšie návrhy. Nie som admin, takže je to len pre zaujímavosť.

alica110
Autor odpoveď zmazal
123profil321
22. mar 2025

@tetapetra hej, to som aj ja už videla 😂😂

@alica110 no okej, možno máš pravdu 😅 ale herotajúci sa smajlík by mohol byť 😃😃

123profil321
22. mar 2025

@123profil321 *rehotajúci sa smajlík

janababana
25. mar 2025

@grof_monte_christo Ty si tusim tiez v tej diskusii od hellsinga o jeho exke. Nevies preco mu zrusili diskusiu? Ake pravidlo to porusovalo?

grof_monte_christo
25. mar 2025

@janababana Netusim. Hellsing mi aj pisal súkromnú správu, ani on netuší. Ale myslím že preto, lebo diskusia sa ubrala iným smerom. Zacal sa tam rozoberať istý Ondro, ktorého si viaceri pamätajú. Ala bolo to od adminov voči hellsingovi nefér.

janababana
25. mar 2025

@grof_monte_christo aha tak mohli len komentare premzat. Skoda pre neho veru

123profil321
25. mar 2025

@grof_monte_christo a ja som myslela, že on požiadal o zmazanie

grof_monte_christo
25. mar 2025

@123profil321 Bol z toho smutný a poprosil ma, nech mu zopakujem, co som písala. Že si to bude do nemoty opakovat, aby sa z toho dostal. Myslím že napísal viacerým ktorí sa mu v téme venovali.

pralinka25
26. mar 2025

Kam sa nam podela @stanulienkat?

Vie niekto?

janai1
26. mar 2025

@pralinka25 chcela vymazať účet ale až keď jej admini vymažú všetky príspevky ale namiesto toho jej oni zrušili profil

lenkasarka
26. mar 2025

@pralinka25 mám nervy, že ju zmazali. Tie čo tu urážajú permanentne tie sú tu stále, ale ona si dovolila napísať svoj názor tak ju zmazali.

pralinka25
26. mar 2025

@janai1 uzasne 🤨 a kam dalej lepsie. Plna stranka trollov uchylov slaboduchych pubertakov nudiacich sa a inych divnotvorov nevadi
Skoda reci. Uplne sa vytraca komunita ako taka. Za chvilku to tu bude naozaj len o anonymnych vykrikoch do tmy.

demodun
26. mar 2025

@grof_monte_christo ach to ma mrzí, okrajovo sme tam spomenuli politiku 🙄😟
Nenapadlo mi, že kvôli tomu vymažú celú diskusiu. To radšej mohli vymazať mňa 😠 Toto je už fakt príliš
Ešte raz sa ospravedlňujem

pralinka25
26. mar 2025

@demodun to sa.mi zda divne. Ved kooec tem sa tu odchyli a v pohode

tetapetra
26. mar 2025

@janai1 to akože fakt? Vedela,že má na mále, ale toto? Paničky sú moc citlivé

grof_monte_christo
26. mar 2025

@demodun Aha, tak asi preto. Lebo ja som potom už neprispievala. Ale mohli admini na to upozornit a len Tieto příspěvky zmazať. Lebo hellsingovi vraj táto diskusia veľa dávala.

pralinka25
26. mar 2025

@grof_monte_christo aj ked bol psycho tak.divne ze mu zmazali celu diskusiu ked vezmeme v potaz napriklad spominaneho ondra a jeho temy. A kopec inych.
To ako keby mal niekto bipolarku a obcas chyti riadnu maniu

vroni
26. mar 2025

Tak musím opatrne pochváliť, ta otravná vyskakovacia reklama sa mi už neukazuje. Nič nové som neinstalovala ani nemenila a už nevyskakuje.

lion777
26. mar 2025

Posmešné obrázky, posmešné komentáre a komentáre s linkami na politiku, by som zrušila. Niečo ako keď tu je, zakázane písať o V. Diskusie o deťoch, tehotenstve, tvorení, čitani, varení, kvetoch, túrach , trávenie volného času, prírodne krásy a domáci maznácikovia - to by som nechala.

demodun
26. mar 2025

@grof_monte_christo veď práve, mohli teda tých pár komentárov zmazať a diskusiu nechať
@pralinka25 keď tu sa iný politický názor nenosí. Stanulienkat mala pravdu, tu sa smie len velebiť vládu...
A teraz asi zmažú aj mňa 🙈🤔

demodun
26. mar 2025

@pralinka25 máš pravdu, nech nás teda všetkých vyhodia a nechajú si tu len trollov a pubertiakov. Už je mi to úplne jedno 🥴

lenkasarka
26. mar 2025

@demodun myslím zle takým tempom odídeme čoskoro aj samé.

demodun
28. mar 2025

@grof_monte_christo a už je vymazaný aj tento Majo. Neviem, či to súvisí s tou diskusiou, ale písal tam aj on.

lenkasarka
28. mar 2025

Ja už ani nemám slov. Ešte že sú tu take princezné ktoré sú v každej diskusii kde prispievajú arogantne,protivné,hnusne a ešte neviem aký prívlastok by som im dala.

janai1
28. mar 2025

@demodun tento si liečil komplexy vo viacerých témach takže sa nedivím, že ho zmazali

demodun
28. mar 2025

@janai1 aha, to už neviem. Len vidím, že má zmazané príspevky v mnohých témach. A písal aj tam.

janababana
28. mar 2025

A to vzdy robili taketo cistky? Ci len teraz zavial novy vietor…

lunademonica
28. mar 2025

Privitala by som v bazari aj filter na oblecenie bez potlacce.

viestta
28. mar 2025

@janai1 @demodun on si to tu pomylil so zoznamkou, niekde sa neokrochane vtieral do pozornosti, stacilo, ze baba riesila, ze je sama uz sa jej nukal. Okrem toho jeho komenty boli celkom casto cez ciaru

maca1984
28. mar 2025

@lenkasarka presne toto.
Že sú tu " paničenky" ktoré môžu urážať, šikanovať
A nič...