icon

Ako efektívne propagovať príspevky na Instagrame?

18. jan 2025

Rozbieham si instagram ucet a chcem trochu zvisit dosah videna, momentalne mam len cca 100 videni na videu. Poradi mi niekto velmi laicky ako funguje propagovanie prispevku a kolko to stoji. Dakujem!

akvi
18. jan 2025

Ide ti len o zviditeľnenie videí, alebo riešiš aj nejaký biznis? Lebo to sú dve rôzne veci. Ak chceš len zviditeľniť videá, tak si zaplať propagáciu. Ak ale riešiš biznis, tak to sa robí trochu inak.

autor
18. jan 2025

@akvi zatial len zviditelnit videa. Biznis az ked sa rozbehnem cca o pol roka. (Rucne robene vyrobky, tak ked ich budem mat dost vyrobenych, eshop tiez tak cca o pol roka az otvorim)

akvi
18. jan 2025

Tak si zatiaľ zaplať propagáciu na IG. Odporúčam ti nekupovať si sledovatelov, ale skôr podporiť viditeľnosť videí. Potrebuješ budúcich zákazníkov, nie zbytočných sledovatelov. A skús si pozrieť stránku konverzky cz, to je to, čo budeš potrebovať na propagáciu na sieťach, lebo čisto z propagácie príspevkov sa biznis robí veľmi ťažko a zdĺhavo. A existuje plno profilov na IG, ktoré ťa vyslovene naučia, ako to máš robiť, tak si nájdi niekoho, od koho vieš odkukat. Nepotrebuješ vymýšľať teplú vodu, už je vymyslená. 😁

autor
18. jan 2025

@akvi jezis dakujem ti, ja som v tomto stratena. Potrebujem presny navod 😢

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
18. jan 2025

@akv Tuto mam co prosimta oznacit?

akvi
18. jan 2025

No tu zrovna nič. Máš ten účet ako biznis? To si v prvom rade pozri a zmeň v nastaveniach. Potom uvidíš pri každom príspevku budeš mať tlačítko, "propagovať príspevok" . Ďalej ti neporadim, lebo ja to spravujem len po tento krok. Každopádne my viac využívame práve tie konverzky vo firme. IG slúži len na vytváranie pivedomia o značke.

lamonita
18. jan 2025

No ja mam odsledované, ze najviac ludi kuka moje reels, ked v nich ukazujem AKO danu vec robim. Nezaujíma ich natočený hotovy produkt sprava zľava... Sledovania mam keď si nastavim mobil na seba alebo na produkt, natočím proces výroby, zostriham aby to bolo pútavé a krátke cca 15 az 20 sekúnd ... Zatial som platenú reklamu nepoužila.

liv1
18. jan 2025

Zaplat si niekoho za par eur, kto ti to cele poprepaja a vysvetli. Nerob to sama, lebo nakoniec pravdepodobne zaplatis viac, nez by si mohla. Ak o tom nevies nic.

autor
19. jan 2025

@lamonita das mi tvoj IG meno? Ak to nie je tajne 😊 dakujem

lamonita
19. jan 2025

_babalony

okm221
26. máj 2025

Ahojte, pravidelne si platím reklamu na IG, dosť mi to pomáha a vždy mi aj z reklamy za pár eur niečo kvapne 🙂 no posledné dve reklamy mi ukázalo pri odoslaní žiadosti ako "nedorucuje sa", neviem anglicky ekvivalent, mozno to je len blbo preložené ale reklamu mi nechce zaktivnit. Neviete dôvod? Stále to robím rovnakým postúpom