icon

Ako fungujú anonymné odpovede v diskusiách?

19. júl 2025

Ahojte, žienky, všimla som si anonymné odpovede v diskusiach. Ako to funguje, prosím?

gribka1
19. júl 2025

Odošli anonymne, máš tam okienko na zaškrtnutie, nevyskúšané, len predpokladám.

autor
19. júl 2025
@gribka1

Odošli anonymne, máš tam okienko na zaškrtnutie, nevyskúšané, len predpokladám.

@gribka1 Ďakujem krásne.

anonym_5bead2
19. júl 2025

zaujimave, o tomto som nevedela. za mna konecne je aj tato moznost. nie vzdy tu clovek moze poradit, ak je to prilis sukromne...

chillibubble
Autor odpoveď zmazal
anonym_5bead2
19. júl 2025

a skusim este raz, ci budem mat ten isty anonymny "nick".

billy_jean
19. júl 2025
@anonym_5bead2

a skusim este raz, ci budem mat ten isty anonymny "nick".

@anonym_5bead2 v kazdej diskusii ti vytvara samostatny ID kod anonyma

anonym_5bead2
19. júl 2025
@billy_jean

@billy_jean bude to zaujimave. lebo upozornenie od teba mi neprislo s oznamom, ze si ma spomenula v diskusii, ale len ze si pridala prispevok do diskusie. takze potom si anonym musi sledovat aj to, aky nick mu v danej diskusii vygenerovalo.

slavomira236
19. júl 2025

@anonym_autor mne to ide na nervy. Zrazu sane anonymy

sissy27
19. júl 2025
@slavomira236

@slavomira236 aky je rozdiel medzi nickom “zuzanka876” a “anonym_344”? Lebo pre mna ziadny. Nepoznam ani jedneho, obaja su to pre mna len anonymni uzivatelia internetu, aj ked “zuzanka” tu ma nejaky profil. Na internete moze byt kazdy kym chce a tak k tomu treba aj pristupovat.

sulavikova
19. júl 2025

@anonym_autor tak mne je asi lautriosem, či tu píše Johny Walker profil založený pred minutkou alebo Mariša z Lysej pod Makytou. Obsah vs forma, to fakt?! Keď sa niekto hanbí už len pod vymysleným nickom písať…ale anonymne kydať na ostatných je zrejme hrdina národa.

simona20201309
19. júl 2025
@slavomira236

@slavomira236 práve som chcela napísať že čo sa tu rozmnožujú samé anonymity
Prečo vlastne?

mondolina
19. júl 2025
@sissy27

@slavomira236 aky je rozdiel medzi nickom “zuzanka876” a “anonym_344”? Lebo pre mna ziadny. Nepoznam ani jedneho, obaja su to pre mna len anonymni uzivatelia internetu, aj ked “zuzanka” tu ma nejaky profil. Na internete moze byt kazdy kym chce a tak k tomu treba aj pristupovat.

@sissy27
je tam rozdiel. pretože niektoré užívateľky už po rokoch poznáš. vieš, aké majú názory, čo máte odlišné, čo spoločné. a vieš inak reagovať keď ju vlastne " poznáš" aj keď nie osobne.

lindous
19. júl 2025
@mondolina

@sissy27
je tam rozdiel. pretože niektoré užívateľky už po rokoch poznáš. vieš, aké majú názory, čo máte odlišné, čo spoločné. a vieš inak reagovať keď ju vlastne " poznáš" aj keď nie osobne.

@mondolina mne sa práve toto na tých anonymných odpovediach celkom páči… lebo priznávam, že občas keď vidím niektoré nicky, s ktorými viem že sa vo veľa veciach nezhodujem, som voči tomu názoru už dopredu trochu zaujatá, aj keď je možno fajn 😅 (snažím sa nebyť, ale niekedy to je ťažké)

liusa82
19. júl 2025

Ja tu mám tiež svoje oblubenkyne v úvodzovkách a niektoré ktoré vyslovene nemusím a ani neviem prečo lebo mi ani nijako neublížili ani nič.No neviem internetové sympatie nesympatie.A ak je tam anonym tak vtedy nehodnotím danú odpoveď.Lebo inak keby je tam pod svojím profilom by som nikdy danej osobe odpoved nezalajkla alebo nezačala s ňou debatu🙂ale ja sama to nevyužívam to už ozaj musí byť aj by som to použila

lilope
19. júl 2025
@sissy27

@sissy27 áno, všetci, ktorí tu nemáme uvedené svoje skutočné meno, sme anonymy. Ale, podľa nicku vieš o akého človeka ide, vieš si o ňom spätne vyhľadať veľa a ako sa mne stalo, zaútočiť na osobu prostredníctvom tu získaných informácií. No odkedy je možnosť anonymného komentovania diskusie, niektoré nicky, ktoré tu dennodenne prispievali, sa akosi vytratili. Takže podľa názorov môžeme tipovať o koho ide. 😉

sissy27
19. júl 2025
@lilope

@sissy27 áno, všetci, ktorí tu nemáme uvedené svoje skutočné meno, sme anonymy. Ale, podľa nicku vieš o akého človeka ide, vieš si o ňom spätne vyhľadať veľa a ako sa mne stalo, zaútočiť na osobu prostredníctvom tu získaných informácií. No odkedy je možnosť anonymného komentovania diskusie, niektoré nicky, ktoré tu dennodenne prispievali, sa akosi vytratili. Takže podľa názorov môžeme tipovať o koho ide. 😉

@mondolina
@lilope pre mna v tom rozdiel nie je - budem sa opakovat, ale toto je internet a kazdy tu moze byt kym chce. Uz tu bolo a urcite aj stale je xy v podstate vymyslenych existencii, o ktorych si ostatni mysleli, ze ich poznaju a ups 😅 resp tie uzivatelky fyzicky existuju, ale na socialnych sietach vidis len to, co ti ukazu / napisu a od pravdy to ma sakra daleko. Takze kym niekoho nepoznam osobne, tak ma pre mna v podstate rovnaky vyznam, ci sa podpise “zuzanka” alebo “anonym”.

anonym_6b14a4
20. júl 2025
@billy_jean

@billy_jean to som si nevšimla

anonym_07896f
20. júl 2025

@anonym_autor funguje to tak, ze nevies kto ti pise, ako ja teraz.