icon

Ako postupovať pri podozrení na podvodný e-shop?

2. máj 2025

Ahojte,prisim poraďte.
Som mamka na rodicaku a nasetrila som 150€ dcérke na záhradný plastový domček.Zakupila som ho cez e shop,zaplatila cez internet banking 28.4.
Dňa 30.4.som sa dovolala na infolinku e shopu a opýtala sa ako je na tom moja objednávka, keďže mi neposlali žiadne info,ci je moja objednávka spracovaná.Pani tvrdila,ze to nevie skontrolovať.Mam zavolať v piatok, teda dnes.Dnes mi vsak od rana tam nikto nedvíha.Na e mail nereagujú,ani na sms.Co mozem urobiť?Ako postupovať,ak by to bol podvod?Je to česky e shop.Bojim sa, že som prišla o peniaze.Navyse je mi ľúto,ze dcérka bude sklamaná.Priznam sa,ze som sa ešte s takýmto neserióznym pristupom nestretla.Co robiť?150€ je pre mňa velmi veľký peniaz..😢😔

autor
2. máj 2025

Alebo ešte dúfať,ze to bude všetko ok?

katkaseiner
2. máj 2025

skus aspon napisat nazov eshopu.

hvolkovamirka
2. máj 2025

co je to za eshop??

nynia
2. máj 2025

Podat trestne oznamenie ak by to bol podvod a nabuduce nic vopred neplatit ak nepoznas eshop. Ja si vzdy pri vsetkych novych eshopoch dam dobierku, ked si ho takto overim, ze vsetko pride ako mna dalsie razy nemam problem zaplatit vopred ale na prvy krat naozaj nikdy, o to viac nikdy ak by to lre mna bola tak velka ciastka.

jaskolka
2. máj 2025

Aky eshop? Do budúcnosti len taká rada,pri prvej objednávke nikdy nedávať dopredu platbu,iba na dobierku,ak nepoznáš obchod.

mimaapeto
2. máj 2025

napíš meno eshopu... pozri si eshop kedy bol založený a nejaké recenzie má? je sviatok niektorý vtedy neodpovedajú... no ktovie

nelca84
2. máj 2025
@mimaapeto

napíš meno eshopu... pozri si eshop kedy bol založený a nejaké recenzie má? je sviatok niektorý vtedy neodpovedajú... no ktovie

@mimaapeto dnes je pracovny den, sviatok bol vcera

aliziana
2. máj 2025

Ak je to malá "rodinná" firma, možno si zobrali dovolenku, počkaj do pondelka. Ak je to veľký eshop, tak by mali robiť

autor
2. máj 2025

On shop sa to volá

autor
2. máj 2025

Dnes som pozrela aj recenzie...no uz mi ostanú asi ken oči pre plač.... majú vela negatívnych recenzií a len pár dobrých

autor
2. máj 2025
@nynia

Podat trestne oznamenie ak by to bol podvod a nabuduce nic vopred neplatit ak nepoznas eshop. Ja si vzdy pri vsetkych novych eshopoch dam dobierku, ked si ho takto overim, ze vsetko pride ako mna dalsie razy nemam problem zaplatit vopred ale na prvy krat naozaj nikdy, o to viac nikdy ak by to lre mna bola tak velka ciastka.

@nynia no uz žiadne nabudúce nebude...uz neobjednam nič 😭 Strašne si to teraz vyčítam....je mi z toho tak zle.....💔

autor
2. máj 2025
@jaskolka

Aky eshop? Do budúcnosti len taká rada,pri prvej objednávke nikdy nedávať dopredu platbu,iba na dobierku,ak nepoznáš obchod.

@jaskolka áno pochybila som.... ale moc som sa tešila,ze to dcérke mizem kúpiť.... nenapadlo mi,ze to môže byť také neseriózne....

7miriam77
2. máj 2025

Mne to nepríde ako podvodna stránka, podľa mňa ti to pošlú

autor
2. máj 2025
@7miriam77

Mne to nepríde ako podvodna stránka, podľa mňa ti to pošlú

@7miriam77 daj Boh, kiežby si mala pravdu.🙏🙏🙏

rozculena
2. máj 2025

toto? iné mi nenašlo
https://onshop.sk/

autor
2. máj 2025
@rozculena

toto? iné mi nenašlo
https://onshop.sk/

@rozculena áno tento e shop to je

33timi33
2. máj 2025

Ten e-shop nie je podvodny

rozculena
2. máj 2025

normálny eshop

autor
2. máj 2025
@33timi33

Ten e-shop nie je podvodny

@33timi33 ďakujem,som trochu kludnejsia,pockam teda do budúceho týždňa.

autor
2. máj 2025
@rozculena

normálny eshop

@rozculena ďakujem,tak som rada 🙏

3009
2. máj 2025

To je normálna stránka v CZ.

autor
2. máj 2025
@3009

To je normálna stránka v CZ.

@3009 tak by to malo byť asi ok....no uvidíme

simona20201309
2. máj 2025

Nemajú IČO ani DIČ, ale podľa recenzií budú normálny ale trochu menej seriozny eshop. Boli teraz sviatky, tak možno len mali dovolenky a nestíhajú. Je tam šanca že svoj tovar dostaneš

janai1
2. máj 2025
@simona20201309

Nemajú IČO ani DIČ, ale podľa recenzií budú normálny ale trochu menej seriozny eshop. Boli teraz sviatky, tak možno len mali dovolenky a nestíhajú. Je tam šanca že svoj tovar dostaneš

@simona20201309 DIČ majú v obchodných podmienkach uvedené

jankap55
2. máj 2025

Preto ja zásadne keď objednávam z e-shopu ktorý nepoznám a neviem nájsť recenzie, objednávam na dobierku a dopredu neplatím nič.