Nedostala som to, čo som si kúpila

20. sep 2023

Ahoj, baby ako by ste riešili tuto situáciu. Objednavala som si cez internet jednu vec, platila som cca 30 eur a plus pošta. Kupovala som v apríl. O mesiac som volala, že mi nedošlo, povedali že nech napíšem mail a pozrú sa na moju objednávku a ozvú sa či je odoslaná alebo nie. Nikto sa neozval a o dva týždne som volala povedali mi, že či nemôžem zavolat o pár minút lebo niečo robia a o pár minút som volala a že mám nadiktovať číslo objednávky a zapísal si a povedal že sa ozve keď bude pri počítači. Nik sa neozval. Neriešila som to nejakú dobu, teraz som zacala nikto nedvíhal a nereagoval na mail a potom o pár dni keď som zas písala napisali mi že peniaze prídu a zas nič. Cez tuto internetovú stránku objednavala kamarátka pred cca 3 rokmi a že jej prišlo do dvoch týždňoch čiže to neni odrb. Čo mám teraz robit ? Ako im mozem pohroziť mozem aj s políciou alebo súdom? Mám v email napísané od nich ze pošlú buď peniaze alebo tu vec a neposlali. Mám v aplikácii ze mi strhlo peniaze ešte spred pol roka, mozem ich aj udať ??

queen_mary
20. sep 2023

Aky je to eshop?

jaond19
20. sep 2023

Recenzie na stranku v googli hovoria co?

slavomira236
20. sep 2023

Daj nazov eshopu..myslim ze to bude nieco z ciny

januska12323
20. sep 2023

Napíš stránku.

tosomja
20. sep 2023

Ak je to Čína, čítaj podmienky dodania. Oni sa vedia vyhovoriť na všetko. Raz je to povodeň, potom kovid, vojna na Ukrajine. Počasie. Majú čas do roka 🤣 naozaj. Do roka aj zabudneš že do niečo objednávala.
Ja som raz objednala v apríli na leto niečo a prišlo po vianociach, čiže ani ako vianočný darček to nebolo. A ešte aj úplne iné, ako som chcela.

maranco
20. sep 2023

Ak eshop dodržiava naše/EÚ zákony môžeš odstúpiť od zmluvy a oni ti vrátia peniaze.
Ale podvodné obchody to obchádzajú v obchodných podmienkach, že dávaš im súhlas, že sa vzdávaš nároku na odstúpenie od zmluvy.

Aké má IČO tá firma?

natalia_r
20. sep 2023

Ja osobne nikdy neplatim dopredu.

bajka16
20. sep 2023

No.. ak to nie je overený eshop, ktorý poznáš, ktorý má aj kamennú predajňu alebo je proste známy, tak je dosť možné že tam môžeš poslať aj 20 emailov za pol roka a objednávku ani peniaze už neuvidíš.

majko60
20. sep 2023

Reklamovať cez banku ak ste platili kartou.Treba to reklamovať hneď po pripisani peňazí na ich účet.

autor
21. sep 2023

@bajka16 Prečo nie? Veď hádam som si za tovar zaplatila a mala by som ho dostať. Nedá sa to nejak udať? Či to všetci nechajú tak a oni si budú mat peniaze ?

autor
21. sep 2023

@maranco 47774258 vieš mi nejak pozrieť niečo o nej?

tanyag
21. sep 2023

piercingland.sk?

soldi
22. sep 2023

Mozes sa im pohrozit udanim na SOI.
Ak maju sidlo na svk

evkao
22. sep 2023

no neviem, ci sa niekedy dockas.... https://obchody.heureka.sk/piercingland-sk/rece...

iwesska
22. sep 2023

Neverim,ze nevies googlit a zadat to ico do vyhladavaca. Za par sekund som zistila,ze ide o zivnostnika,co ma velke dlhy na poistnom,zdravotnom aj socialnom, takze nejakych par eur,co je dlzny tebe ho trapit nebude.

maranco
22. sep 2023

Dlh na dani https://www.finreg.sk/subjekt/1137741
Dlh na zdravotnom.
Kontaktuj Inšpektorát SOI pre košický kraj, je v obchodných podmienkach https://www.piercingland.sk/content/2-obchodne-...

Ak by si nepochodila pozbieraj si všetky dôkazy a choď na políciu podať oznámenie.
Tu máš nejaké rady https://www.modrykonik.sk/faq/faq-index-pravna-pomoc-pre-poskodenych/
Tých poškodených bude viac a ak to každý oželie, tak sa mu bude ďalej dariť "podnikať".

autor
22. sep 2023

Ďakujem, čiže nejdem to riešiť. Kamarátke pred cca troma rokmi poslali objednané normálne .. ale očividne ide mu obchod dole vodou. Ďakujem za vyhľadanie.
@iwesska
@maranco

katpizur
22. sep 2023

Mohlo sa stat vselico, ale tak ja by som sa im skusila povyhrazat, ze na nich posles kontrolu. Dost by ma to ... na to, aby som to proste nechala len tak

tanyag
22. sep 2023

Aspoň ide o veľku sumu?

maranco
22. sep 2023

Vyplň tento formulár https://www.soi.sk/sk/Podavanie-podnetov-stazno... prilož všetky dôkazy, komunikáciu, potvrdenie o platbe.