icon

Ako riešiť nedodaný tovar po zaplatení online?

16. jan 2025

Ahojte. Riesili ste niekto situaciu ked ste v dobrej viere poslali niekomu na nete peniaze za nieco, co vam nebolo dorucene a dotycna osoba si vas zablokovala? Viem, moja hlupost a citala som az teraz, ze to viacerym ludom ta osoba spravila. Mozem si akurat oplieskat hlavu alebo sa to da riesit? Ide sice "len" o 20 €, ale aj tak ma to skrie.... ta osoba obrala kopec ludi a teda kto vie o kolko si prilepsi takto kazdy den!

alickapusinka
16. jan 2025

nejedna sa o Holazovu čo bola reportaž v občanovi za dverami.

autor
16. jan 2025

@alickapusinka netusim ako sa vola, pozrela som si jednu skupinu o tej holazovej, ale pod tym menom nefiguruje co tam su vymenovane.

alickapusinka
16. jan 2025

ma 100 nickov a 30 čísla účtu.Okrada už najmenej 5 rokov.Už okradla ľudi o statice.Vždy pod inim nickom vystupuje.Pozri podvodníci okradači nepreberači zásielok skupina na facebooku.

alexia4
16. jan 2025

Mne sa to stalo na stránke Oblecsito, alebo tak nejak sa to volá ...peniaze poslané, tovar nedodaný. Chcem kontaktovať Obchodnú inšpekciu, len som sa k tomu ešte nefostala

alissa1222
16. jan 2025

Nikola Duris ?

nikol789
16. jan 2025

@alissa1222 tiež ma napadla 🤷🏻‍♀️🙈

majka2959
16. jan 2025

Raz sa mi to stalo na Čarovnej poličke, že som poslala 10 eur za knihu, ktorá nebola doručená. Avšak Eliška, jedna z prevádzkovateľov, ktorej sme viacerí písali, nás vyzvala, aby sme sa spojili a podali na ňu podnet. Tiež to vyvesila na Nepreberači zásielok. Skúsila som predajkyňu ešte predtým vyzvať na vrátenie peňazí a tie mi skutočne vrátila. Vážim si, že tento bazár kníh má takýchto zodpovedných ľudí, ktorí vám pomôžu. Eliška viackrát upozornila na podozrivých a takto systematicky sa táto platforma zbavila podvodníkov. Aj tu na MK je to dobre ošetrené. Kiežby to bolo tak aj na ostatných bazároch.

maranco
16. jan 2025

Daj do googlu jej číslo účtu môžno nájdeš viac okradnutých a sa môžete spojiť do hromadnej žaloby.
Vlož svoju skúsenosť aj tu https://podvodnabazaru.cz/ potom bude vyhľadateľná aj cez google.
Za poplatok môže tvoja banka ju požiadať aby vrátila peniaze, ak ich nevráti dá ti jej meno a adresu aby si sa mohla súdiť.

Teraz v Česku odhalili podobného podvodníka https://policie.gov.cz/docDetail.aspx?docid=229...

lenka3454
16. jan 2025

@alissa1222 tiez ma hned napadla ona 😀😀

majka2959
16. jan 2025

Spojte sa s ďalšími, ktorých klamala, podajte podnet na políciu a taktiež do svojej banky.

janinah
17. jan 2025

Nestalo.velmi dobre si rozmyslim kam svoje peniaze pošlem.