Ako sa dostanem do účtu na Facebooku, ktorý bol hacknutý?
Abojte vie mi niekto v tomto poradiť? Ako sa mam aspat dostat do svojho uctu?
@alexandra963 overili moju identitu, a uznali teda ze sa jedna o môj účet. Poslali mi link cez ktorý som sa mala prihlásiť.. Ten však nefunguje, a vyžaduje zadanie 6ciferneho kódu ktorý mi aj príde na mail ale keď ho zadám nejde to, vraj bol použitý priliž veľa krát, takže toto stále dookola, dnes som im písala posledný krát a ak do zajtra nič nevyriešia zakladám nový účet. Vy ste ako na tom?
@kitty2803 úplne rovnako, písala som im, že mi to aj po zadaní kódu stále nefunguje, tak či sa to dá ešte vyriešiť a bol by mi vráteni alebo nech ho úplne zrušia. Už som im písala dvakrat, tak snad mi odpíšu, inak si tiež budem musieť založiť nový ale sere ma to, že stále ten môj účet existuje, bohvie kto ho používa a načo ho používa, tak by som už len skrz to chcela, nech ho radšej zrušia a mám pokoj, ale takto mi to nedá ani spávať
@alexandra963 no mne ho,, ukryli,, teda stal sa neviditeľným aspoň tak mi napísali ze keď sa tam dostanem a budem si meniť heslo že aby ma nebolo vidieť ze som prihlásená, takže môj účet už ako keby ani neexistuje, už sa ma tam nedá ani vyhľadať tak je to asi ten lepší prípad, tiež som mala všelijaké myšlienky že čo sa stým účtom deje.. Ci niekomu nevypisuju v mojom mene a podobne, no už má to ozaj nebaví tak dnes si založím už nový ucet
@kitty2803 áno aj mne ho ukryli ale stále mi chodia upozornenia, takže stále existuje
@kitty2803
@alexandra963 Ahojte baby. Stala sa mi rovnaká vec. Niekto sa mi dostal na fb, zmenil heslo aj mail. Kde ste prosím vás písali na tú podporu a po akom čase vám odpovedali? A písali ste v angličtine?
@crazy_lazy ahoj, písala som v slovenčine, no napriek tomu ze som sa aktívne pokúšala získať profil späť asi 4 dní videla som ze to nemá význam.. Aj overili moju totožnosť, aj poslali link cez ktorý sa mam prihlásiť ale ten nefungoval a ani overovací kódy ktoré chodili na mail sa nedali zadať, a úplne prestali komunikovať takže to boli zbytočne 4 dní stresu a nervov..
@kitty2803 takže sa ti tam nepodarilo dostať a ani zrušiť?...už kašlem aj na tie fotky a priateľov čo tam mám. Len keby mi ho aspoň zablokovali aby ten účet niekto nezneužival
@crazy_lazy nie nepodarilo vôbec, tiež mi išlo len o fotky ale tak co už.. Účet mi oni,, skryli,, vraj kým si zmením heslo keď mi poslali ten link (ktorý aj tak nefungoval) takže môj účet už ako keby neexistoval, ale do mobilu mi chodia stále upozornenia že stým účtom sa niečo deje, vôbec neviem co..
@monuska1352 dobrý deň. Mne takto ukradli účet deň pred štedrým dňom a podarilo sa mi ho dostať späť. Treba len skúšať všetky možnosti
@xxstanulkaxx stalo sa mi dnes, najprv mail že som požiadala o resetovanie hesla a keď som chcela ísť na FB tak vraj overujú môj vek a tak. Nedá sa nijako. kde teda napísať keď sa nedostanem k ničomu
@hamimami https://m.facebook.com/hacked?locale=sk_SK skúste tu ja som to vyplnala asi 5krat. Potom som sa preklikala na inú stránku kde má pýtali overenie občianskeho. Ten odfotila ako doklad totožnosti že som to naozaj ja. A podarilo sa mi vrátiť mail na pôvodný na môj
Baby,aj mojej dcere sa vcera stalo,ze sa jej do uctu na fb niekto dostal.pri informaciach ma uvedenu emailovu adresu...@interia.pl co obec nie je jej e-mail.
@iwanka222 dobrý deň Ivanka, už hodiny hľadám a pokúšam sa k niečomu dopracovať. Prosím Vás, kde ste napísali, na základe čoho si vypýtal FB Vaše ID? (taktiež sa mi dnes niekto hackol a mailová je už žiaľ neplatná) budem veľmi vďačná za odpoveď.
@alexandra963 Môžem sa spýtať, kde ste písali? Žiadny kontakt som žiaľ zatiaľ nenašla☹
@kajuska151 Dobry vecer. Dajte tam ze ste zabudli adresu aj ze nemate pristup k emailovej adrese a tam potom budu chciet od Vas ID a emailovu adresu na ktoru Vam potom maju poslat link na prihlasenie k uctu.
@iwanka222 @alexandra963 to ale nieje iste ze ked aj overia vašu identitu tak sa tam dostanete, mňa tiež overili podľa dokladu totožnosti.. Aj uznali že teda účet je môj, následne mi teda poslali link cez ktorý som sa mala prihlásiť.. Bolo treba zadať 4ciferny kód ktorý mi síce prišiel ale nefungoval vôbec teda som sa tam nedostala, z podpory fcb mi ešte predtým napísali ze kým sa tam prihlásim a zmením si heslo môj účet bude,, skryty,, teda ostatný ho nebudú vidieť... K účtu som sa nedostala ani po týždni tak som si vytvorila nový, a aj keď sa do neho neviem dostať na mobil mi chodia stále upozornenia.. Ze sa stým účtom niečo deje aj keď je ,,neviditeľný,, čo je cudne pretože pod tým menom ma tam už nenájdete ako keby naozaj neexistoval.. Len tie upozornenia mam každý deň..
@iwanka222 @kitty2803 Ďakujem pekne za odpoveď, no žiaľ keď nie som prihlásená, nikde odomňa FB nepýta ID alebo aktuálnu adresu, na ktorú mi môžu poslať link.
Dostanem sa na prihlásenie cez mail alebo tel. číslo, potom mám zadať heslo, po ktorom mi vyskočí upozornenie, že som použila staré (ktoré bolo zmenené pred xy hod.) a v prípade, že nemám prístup k starej E-mailovej (už neplatnej) adrese, tak mi nevedia pomôcť a ma identifikovať. Tak pod čím ste to žienky našli? Alebo máte na FB nejakú mailovú adresu, kam to môžem zaslať?
Už som z toho zúfalá☹...
@kajuska151 no ja som mala tiež starú adresu ešte z pokecu.. Založenú pred 15 rokmi samozrejme som tam už veľa rokov nebola a heslo som tiež nevedela, ale oni somnou komunikovali cez môj terajší mail co nemá z facebookom nič spoločné, ten som zadala že tam ma majú kontaktovať, ale aj keď zo začiatku komunikovali.. Ešte mi aj písali ze sa môžem na nich obrátiť s akýmkoľvek problémom.. Potom už odpoveď žiadna čiže týždeň nervov.. A nič z toho
@kitty2803 Tak ste mali ten istý problém ako ja. Opätovne ďakujem za odpoveď, ale ako sa o Vás dozvedeli, ako s Vami nadviazali kontakt? Mne sa nikam nedá zadať aktuálna mailová adresa alebo ID. Mohli by ste mi prosím poslať do súkromnej správy ich mail, ktorým ste boli od FB kontaktovaná? Ďakujem
Mňa tiež hackol cez môj starý mail na servere zoznam.sk. Zemené heslo, mail, tel. číslo, a dvojstupňová ochrana. Po dvoch týždňoch už mám účet späť.
Návod:
1. Najprv si zmeňte heslo do svojho mailu, ktorý ste mali vo svojom fb. účte!
2. Nahláste prelomený účet: https://sk-sk.facebook.com/hacked
Tu zadávate nemáte prístup k mailu, až kým sa nedostanete ku zadaniu nového mailu. Zadajte mail, ktorým budete komunikovať s fb. Potom odfotíte doklad: občiansky preukaz, alebo vodičský preukaz, alebo ...
3. Čakáte 14 a viac dní na overenie ID. Počas toho Vám príde do mailu hlúposť od fb.: Aký doklad im máte zaslať!
4. Potom Vám príde do mailu schválenie s linkom na resetnutie hesla do Vášho účtu. resetnete heslo, zmeníte mail, tel. číslo, posledné nastavenia a keď je zapnutá dvojstupňová ochrana, tak musíte zadať 6 ciferné číslo. Ak nemáte to číslo, tak podtým je link žiadosť kde zadáte svoje meno, mail, vyberiete že telefónne číslo máte, ale 6 ciferné číslo Vám neprišlo. Napíšete v anglickom jazyku nejaký pokec o tom že ste nedostali 6 ciferné číslo,... Potom priložíte doskenovaný občiansky preukaz a čakáte deň, alebo dva na mail s linkom a heslom na resetnutie dvojstupňovej ochrany. Hotovo.
Ak zistíte, že Vám hacker hacknul aj facebook stránku a máte zmenené role, tak postupujte takto:
1. Zmeňte heslo a zabezpečte si účet, cez ktorý Vám hackli stránku.
2. Nájdite si hackera, ktorý hackol Vašu stránku. Stránka - Nastavenia - Roly na stránke, alebo História správania stránky
3. Napíšte mu, aby Vám vrátil späť administrátorské role.
4. Ak Hacker bude chcieť za tento úkon peniaze, spravte snímku obrazovky konverzácie a s pokecom o hacknutej stránke ( Boli ste hacknuty vtedy a vtedy, chcete vrátiť nastavenia späť pred dátumom hacknutia...len v anglickom jazyku!) Priložte jpeg snímky obrazovky konverzácie a pošlite to cez tento formulár: https://www.facebook.com/help/contact/128043970...
Nezabudnite vybrať stránku, ktorá je hacknutá. Do 24 hodin sa FB ozve.
Neplatí to, ak Vás hacker vymaže zo stránky!
Zvážte aký mailový server využívate! Zoznam.sk nemá dvojstupňovú ochranu a ani ochranu pred viacnásobným nesprávnym zadaním hesla! Takto si môže hacker hackovať mail aj celú noc a ráno už má prelomený účet.
mne dnes niekto heckol učet a keď sa tam chcem prihlasiť tak mi tam davá že relácia vypršala
@davidper Dobrý deň, prosím Vás kde ste písali ohľadom zaslania toho 6 ciferného kódu ? Ďakujem.
@veronikaszabova bože, uľavilo sa ti s týmito trápnymi pripomienkami? Nikomu si neporadila, len ukázala svoju stupídnosť 🙄
@alexandra963 Ako sa dá prosím.vas nahlásiť ten prelomeny účet? Dnes heckli aj mňa a neviem si rady
@monuska1352 Facebook má 2.895 miliardy užívateľov. Takže na odpoveď ti nikto neodpovie. Môže ti prísť odpoveď od robota ktorých tam majú nastavených. Automatická odpoveď.
A to v anglictine komunikujete alebo v slovencine? Ja sa praveze neviem ani na podporu dostat kedze mam zablokonani aj fc a aj mesenger a aj som to odhlasila .a ak chcem podporu hodi mi to ze bloknuta a hotovo.ani novy ucet neviem zalozit .mne sa aj do mailu naburali v tom case.ze ich to bavi takto ludom robit zle .fakt neviem co robit
@malcica a ako si dopadla? Mne sa to stalo teraz a neviem si rady kedze mam vsetko zablokovane.dakujem za radu
@ankapuska79 a vyzerá to u vás takto? Po cca 2 dňoch som.mala účet naspat

@kitty2803 vyriešili ste to už?