Ako sa dostanem do účtu na Facebooku, ktorý bol hacknutý?
Abojte vie mi niekto v tomto poradiť? Ako sa mam aspat dostat do svojho uctu?
@malcica nie ja ho mam zablokovany na 30 dni lebo mi tam dali sexualny obsah .
No ja este stale nemam ten fc ,stale cakam na odpoved ci sa mi odtial ozvu.mne sa nabural do zoznam.sk a tam mi napisal ze chce 500$ ,ja som proste zmenila heslo a potom som dosla nato ze mi nejde messenger ma zablokovali ze som nedodrzala zasady a zrazu ani fc negungoval.a dosiel mi mail ze som dala nevhodny obsah a tam mi poslali ze co ( s detmi) az mi zle prislo ked som to videla.tak som skusala aj zmenit heslo aj som zmenila ale kedze som zablokovana nic sa neda riesit.inak to vyzera.ty si bola zamknuta iba.poslala som aj obciansky ale mikto sa mi neozval doteraz.ale ip adresy boli rozne z inych casti slovenska .takze teraz vlastne neexistujem.aj som si chcela novy ucet zalozit ale neda sa mi telefon mam nejako sparovany s mailom ,ktory je na blokovanom maily a nepusti ma to.
@xxstanulkaxx Ahoj, ale aká možnoti, mne sa to stalo včera a stravil som pri tom 10 hodiny ale nic.... stale dokola to pyta heslo, alebo poslanie kodu na mail co on uz znemi, nahlasenie prelomenia ma zas odkazuje na to iste a stale dookola, kde si sa dokazala spojit a napisat mail
@xxstanulkaxx ahoj , mne sa vcera stalo toto iste, ale ten link ktorý si dala ma len prepne na prihlasenie a a kedze hacker zmenil heslo a nove sa da poslat len na mail ktory tiez zmenil tak je to stale dookola to iste a nikde sa nepohnem, dakujem za odpoved
@davidper Ahoj stalo sa mi to iste co sa tu riesi, preluskal som cele vlakno a nic , v tom tvojom postupe mi nikde nevyhodi a ani nie je ,,Tu zadávate nemáte prístup k mailu,, nikde to nie je , stale dookola to chce len prihlásenie, pomocou hesla alebo poslat nove heslo na hackerom nadstaveny mail, jedine co tam je ,,zabudli ste udaju k uctu? ,, a to ma zase len odkaze na prihlasenie alebo poslanie noveho hesla a dookola to iste.... nevedel by si mi poradit? dakujem
Ahoj všichni, takže se to někomu podařilo zprovoznit? Potřebovala bych s tím poradit.
Nie nepodarilo, snažila som sa asi týždeň

@monuska1352 Nijako ho nemôžeš kontaktovať....to bol fór 😝