icon

Ako spraviť platbu za Netflix ?

pudlahudla
27. jan 2020

Ahojte baby, potrebujem pomoct. Mam netflix ucet s kamaratom a on ho plati ja neplatim nic... no chcela by som tento mesiac zaplatit ja lebo sme sa trosku pochytili a viem mozno to je blbost zehlit to netflixom ( je to komplikovane ) ale ako mam platbu spravit ? Nikde nevidim taku moznost, nejake podrobnejsi navod ?
Dakujem

acrobaleno
27. jan 2020

Máš prihlasovacie údaje? Pretože pri zakladaní konta sa uvádza aj spôsob platby a to je buď kartou alebo inými bezhotovostnými prevodmi. Ja mám paypal napríklad. Takže skôr ti bude jednoduchšie dať tých 10 Euri kamošovi na ruku.

sisa_s
27. jan 2020

Vygoogli Netflix zadarmo na 30dni 🙂

sisa_s
27. jan 2020

Jaj, ty chces akoze zanho zaplatit?? To sa neda bez jeho vedomia len tak

pudlahudla
autor
27. jan 2020
pudlahudla
autor
27. jan 2020

@sisa_s no ved to neviem ci to pojde

acrobaleno
27. jan 2020

@pudlahudla Musela by si zadať vlastné číslo karty alebo vlastný paypal

pudlahudla
autor
27. jan 2020

@acrobaleno no ved jasne tak to chcem spravit, ja to nechem zaplatit jeho kartou aby o tom nevedel 😂

danulicek
27. jan 2020

my sice nemame netflix, ale hbo go, no myslim si, ze princip bude rovnaky. to sa da platit len kartou, automaticky kazdy mesiac stiahne platbu z karty, ktora bola zadana na zaciatku. da sa to zmenit jedine v profile po prihlaseni, ked zmenis cislo karty. takze myslim, ze netflix bude asi podobny princip :(

stela01
27. jan 2020

@pudlahudla automaticky sa to sťahuje z účtu
Tak že nič .
Vymysli niečo lepšie 😉🤷🏼‍♀️

pudlahudla
autor
27. jan 2020

@danulicek aha takze tam je asi predplatne... lenze viem ze jeden mesiac to nezaplatil v datum a potom to neslo...

pudlahudla
autor
Autor odpoveď zmazal
pudlahudla
autor
27. jan 2020

Ale tak kazdo padne dakujem baby 🙂)

acrobaleno
27. jan 2020

@pudlahudla Musíš to ale spraviť cez internetový prehliadač a nie cez app, tam sa to nedá. Normálne sa prihlás a zmeň spôsob platby a dáš tam číslo svojej karty. Len je problém, že či už neprebehlo zúčtovacie obdobie, ak áno, tak tento mesiac je už zaplatený. A tebe strhnú ten budúci, takže to nie je hneď. A koho mail je uvedený? Lebo ak jeho tak bude vidieť zmenu karty alebo spôsobu platby.

pudlahudla
autor
27. jan 2020

@stela01 no skoda, myslela som to ze to pojde lebo jeden mesiac to nezaplatil lebo na to zabudol a islo to az potom...

pudlahudla
autor
27. jan 2020

@acrobaleno to je jeho netflix on mi ho dal, tak skuuusim tak

pudlahudla
autor
27. jan 2020

No baby skusila som to, nejde mi to nevadi vymyslim nieco ine snad 🙃

pudlahudla
autor
27. jan 2020

@acrobaleno haha problem je v tom ze on nechce aby som mu platila

danielahamar
27. jan 2020

Sprav si svoj netflix, keď tak veľmi chceš platiť a mesiac je zadarmo aj tak.

pudlahudla
autor
27. jan 2020
malinka158
27. jan 2020

@pudlahudla ahoj neviem ci sa to da aj na slovensku ale v rakusku si normalne kupim kredit napr. 10, 20 alebo 25 eur a mozem si ucet nabit.

malinka158
27. jan 2020

@pudlahudla neviem ci som to napisala zrozumitelne. Tam do kolonky ina zadas kod a ide to

pudlahudla
autor
27. jan 2020

@malinka158 dakujem

zarabajteraz
Odpoveď bola odstránená