icon

Ako ušetriť na liekoch s rezerváciou v Dr. Max?

9. jan 2025

Ahojte. Chcem sa podeliť o jeden celkom dobrý typ na lekaren DR.MAX priamo od lekárničky. Velmi veľa produktov si viete REZERVOVAŤ priamo v lekárni ak je v danej lekárni liek dostupný a zaplatíte pri niektorých výrobkoch aj o 3-5e menej ako keby ste ich kúpili priamo v lekárni. Rezervujete online na lekaren DR.MAX na miesto kde si lieky vyzdvihnete a zaplatíte pri pokladni. Za rezerváciu sa nič neplatí, hotová je vždy do pár minút (pokiaľ je lekaren otvorená). Pri väčšom "nakupe" volnopredajnych liekov dokážete ušetriť aj 10e. Rozdiel je vraj v tom ze pri rezervácii vydajú lieky z centrálneho skladu a preto sú za nižšiu cenu než cena priamo v lekárni. Možno ste o tom vedeli,možno nie ale mne to vtedy pomohlo a väčšinu liekov robim len cez rezerváciu.

ikonica
9. jan 2025

Ano, casto to vyuzivam.

simsalabim
9. jan 2025

Lieky kupujem uz viac menej iba takto.

vanilkovazmrzka
9. jan 2025

Jezis dakujem za pripomienku, cakaju ma tam vitaminy.. :D

kiwi3
9. jan 2025

to uz si asi kazdy s trochou chochmesu vsimol... 🙂

stellarstar
9. jan 2025

A zabudol si je aj akcia zn dr.max 2+1, nejak neskoro si vstala

gribka1
9. jan 2025

Praktizujem to už dlhšie.

nika523
9. jan 2025

@kiwi3 prečo myslíš že si to každý všimol?

taktotedanie
9. jan 2025

Uz je to nejaky cas

luliu
9. jan 2025

Si objavila Ameriku, takto to funguje už veeeelmi dlho

baskustek
9. jan 2025

Ale to sa týka len liekov na predpis, nie?

gribka1
9. jan 2025

@baskustek Voľnopredajných

baskustek
9. jan 2025

@gribka1 aha, už vidím, ale napríklad vitamín c na e-shope stojí toľko, koľko som dnes platila v lekárni

nika523
9. jan 2025

@luliu neobjavila Ameriku len chcela poradiť tým čo o tom nevedia

gribka1
9. jan 2025

@baskustek Asi všetko nie, ale ak je akcia iba na eshope a majú v lekárni, kúpiš za eshopovú cenu.

ikonica
9. jan 2025

@baskustek brala si znacku dr max? Tie maju vacsinou rovnaku cenu na eshope i v kamennej.. aspon tak mi hovoril lekarnik...

baskustek
9. jan 2025

@ikonica áno. A tá cena lieku, keď si ho rezervujem je tá, či je uvedená v e-shope? Ako si overím, či je to v predajni drahšie?

ikonica
9. jan 2025

@baskustek produkty ich znacky dr. Max maju vacsinou rovnaku cenu na nete i v lekarni... Ako sa da overit? No jedine, ze si to pozries v lekarni...

ikonica
9. jan 2025

@baskustek inac na blocku ti pise kolko si usetrila. Ja som minule brala imunoglukan a bol takto o 5,30 lacnejsi.

majakk
13. jan 2025

Ahojte, nemate prosim niekto volny kupon,ktory nevyuzijete v Dr. Max?Dakujem pekne

simsalabim
13. jan 2025

@baskustek v lekarni je v podstate vsetko drahsie, online cena plati, aj ked si liek, napr. ten imunoglukan, co ma na ucte
@ikonica iba rezervujes v predajni (teda ho nekupis rovno). Rezervaciu ti predaju za 11.69. Ale ak by si prisla a pri okinku pytala imunoglukan, bude ta stat 16.99. Pekne, vsak?

zuzicka48
20. mar 2025

Vôbec neviem ako dať rezervaciu, dáva mi iba dorucenie do predajne ale nie rezervaciu v lekárni

opica_skorica
8. sep 2025
@ikonica

Ano, casto to vyuzivam.

@ikonica ako dlho cakaju s rezervovanym tovarom na jeho vyzdvihnutie? Nevie ako to ma drmax? Dik

gribka1
8. sep 2025

V SMS je 48 hodín, ja som stihla do tej doby vždy. Ktovie ako, keď nestihneš.

opica_skorica
8. sep 2025
@gribka1

V SMS je 48 hodín, ja som stihla do tej doby vždy. Ktovie ako, keď nestihneš.

@gribka1 diky👍 asi by ju potom zrusili.

hopsas
8. sep 2025

@anonym_autor toto je aká premyslená reklama 😀

gribka1
8. sep 2025
@hopsas

@anonym_autor toto je aká premyslená reklama 😀

@hopsas Nechápem, aká reklama?