Ako vrátiť tovar z Tchibo?
Ahojte. Objednala som si prádlo z tchibo. Nieco mi nesedí,chcela by som vrátiť.
Ako postupovať?
Mam tam aj vo vnútri v krabici lístok na vratenie.
Čiže zaskrtnem co mi nesedí, tovar zabalim,lístok prilepiť s kódom ma krabicu...a potom kam s tým? Na poštu?
Lebo čítam nieco na ich stránke,že nejakú informáciu mam dat najskôr vedieť o vrátení.
(Som naucena s bonprix odniesť len na poštu)
Ďakujem
Treba aby im to prislo na adresu, lebo mne sa raz balik vratil, ostal ulozeny na poste a neprebrali ho.
@anonym_autor ak mas pobliz predajnu, tak mozes s vyplnenou navratkou zaniest i tam.
Ale pri predajniach su vynimky, takze si ich najprv precitaj na stranke (napr. nemozes tam vratit objemne veci, cd a dvd, spodnu bielizen, …). To mozes vratit len cez postu, ci kuriera.
@anonym_autor ak mas pobliz predajnu, tak mozes s vyplnenou navratkou zaniest i tam.
Ale pri predajniach su vynimky, takze si ich najprv precitaj na stranke (napr. nemozes tam vratit objemne veci, cd a dvd, spodnu bielizen, …). To mozes vratit len cez postu, ci kuriera.
Ja som bezne v Tchibe v predajni vratila aj spodnu bielizen. Len teda bolo na nej evidentne, ze je nepouzita.
@moonlight1210
Ja som bezne v Tchibe v predajni vratila aj spodnu bielizen. Len teda bolo na nej evidentne, ze je nepouzita.
@moonlight1210
@simsalabim priznam sa, ze som zatial vratila na predajni vzdy len tie veci, ktore odporucaju.
Ak som mala aj spodnu bielizen, odniesla som ju spolu so vsetkymi vecami na vratenie v baliku na postu.
Ale skusim nabuduce, ci to teda vezmu.
Bud na predajni- precitaj si v danej sa da
Ak nie, vratku vypis kolko coho vracias a dovod ( ja davam), zabal, nalep kod a na postu
Postovne platis ty
Nakupujem odtial vo velkom a aj vraciam a nikdy nebol problem

Veď na stránke to majú rozpísané ako pre úplné teliatka... to fakt tomu nechápeš?
Na balík nalepte etiketu na vrátenie tovaru a do balíka vložte návratku, aby sme Váš vrátený tovar mohli rýchlo a správne priradiť. Oba podklady nájdete vo Vašej objednávke.
Aby sme mohli stále zlepšovať náš servis, prosíme Vás o vyznačenie dôvodu vrátenia tovaru na návratke. Tento krok je dobrovoľný.
Balík odošlite poštou alebo kuriérskou službou podľa vlastného výberu na vlastné náklady. Etiketa na vrátenie tovaru, ktorá je priložená k objednávke, nie je určená na bezplatné vrátenie tovaru.
https://www.tchibo.sk/c/sluzby?question=322145&...