icon

Ako vrátiť tovar z Tchibo?

5. aug 2025

Ahojte. Objednala som si prádlo z tchibo. Nieco mi nesedí,chcela by som vrátiť.
Ako postupovať?
Mam tam aj vo vnútri v krabici lístok na vratenie.
Čiže zaskrtnem co mi nesedí, tovar zabalim,lístok prilepiť s kódom ma krabicu...a potom kam s tým? Na poštu?
Lebo čítam nieco na ich stránke,že nejakú informáciu mam dat najskôr vedieť o vrátení.
(Som naucena s bonprix odniesť len na poštu)
Ďakujem

janai1
5. aug 2025

Veď na stránke to majú rozpísané ako pre úplné teliatka... to fakt tomu nechápeš?

Na balík nalepte etiketu na vrátenie tovaru a do balíka vložte návratku, aby sme Váš vrátený tovar mohli rýchlo a správne priradiť. Oba podklady nájdete vo Vašej objednávke.

Aby sme mohli stále zlepšovať náš servis, prosíme Vás o vyznačenie dôvodu vrátenia tovaru na návratke. Tento krok je dobrovoľný.

Balík odošlite poštou alebo kuriérskou službou podľa vlastného výberu na vlastné náklady. Etiketa na vrátenie tovaru, ktorá je priložená k objednávke, nie je určená na bezplatné vrátenie tovaru.

https://www.tchibo.sk/c/sluzby?question=322145&...

emily_88
5. aug 2025

Treba aby im to prislo na adresu, lebo mne sa raz balik vratil, ostal ulozeny na poste a neprebrali ho.

moonlight1210
5. aug 2025

@anonym_autor ak mas pobliz predajnu, tak mozes s vyplnenou navratkou zaniest i tam.
Ale pri predajniach su vynimky, takze si ich najprv precitaj na stranke (napr. nemozes tam vratit objemne veci, cd a dvd, spodnu bielizen, …). To mozes vratit len cez postu, ci kuriera.

simsalabim
5. aug 2025
@moonlight1210

@anonym_autor ak mas pobliz predajnu, tak mozes s vyplnenou navratkou zaniest i tam.
Ale pri predajniach su vynimky, takze si ich najprv precitaj na stranke (napr. nemozes tam vratit objemne veci, cd a dvd, spodnu bielizen, …). To mozes vratit len cez postu, ci kuriera.

Ja som bezne v Tchibe v predajni vratila aj spodnu bielizen. Len teda bolo na nej evidentne, ze je nepouzita.
@moonlight1210

moonlight1210
5. aug 2025
@simsalabim

Ja som bezne v Tchibe v predajni vratila aj spodnu bielizen. Len teda bolo na nej evidentne, ze je nepouzita.
@moonlight1210

@simsalabim priznam sa, ze som zatial vratila na predajni vzdy len tie veci, ktore odporucaju.
Ak som mala aj spodnu bielizen, odniesla som ju spolu so vsetkymi vecami na vratenie v baliku na postu.
Ale skusim nabuduce, ci to teda vezmu.

taktotedanie
6. aug 2025

Bud na predajni- precitaj si v danej sa da
Ak nie, vratku vypis kolko coho vracias a dovod ( ja davam), zabal, nalep kod a na postu
Postovne platis ty
Nakupujem odtial vo velkom a aj vraciam a nikdy nebol problem