Ako vymažem príspevok vo fóre?
Ahojte, napísala som na MK niečo, čo by som rada vymazala. Len to nejde. Resp. Dá sa to? Ženy ma tam idú ukrižovať za niečo, čo som sa iba slušne spýtala.
@olivka0216 poziadaj admina o vymazanie
@demodun a to prosím ako? Som tu krátko, nepoznam to tu všetko
@olivka0216 alebo kasli na to a necitaj. casom zapadne tema prachom.
@demodun a to prosím ako? Som tu krátko, nepoznam to tu všetko
@olivka0216 nemáš tam niekde možnosť nahlásiť príspevok? Napravo hore v tej šípke
Ale vsak napisali pravdu, nikto ta ekamunuje. No blby napad... Co uz. Aj take musia byt
nereaguj a je to.Ja to vždy tak robím ak sa tu náhodou sem tam do mňa niekto pustí.Ani to ďalej nečítaj,nenakúkaj tam aj keď ťa označujú.Nech to bliká aj celý deň.Ty nemáš nijakú povinnosť ďalej niekomu odpovedať ak nechceš ani sa s nikým doťahovať🙂
@olivka0216 alebo kasli na to a necitaj. casom zapadne tema prachom.
@pralinka25 niektoré ženy majú hroznú reakciu. Kto sa veľa pýta, ten sa veľa dozvie. Pýtala som sa tam niečo na deti a to keby vidíte tie odpovede. Jasné, že aj mne napadlo, že sa to nedá/max. V určitých zariadeniach. No aj tak mi to nedalo a spýtala som sa na to. Odpovede také, že niekedy sa ani necudujem, že sem ženy nič nepíšu a dokonca ani do FB skupín. 🤦🏼♀️
nereaguj a je to.Ja to vždy tak robím ak sa tu náhodou sem tam do mňa niekto pustí.Ani to ďalej nečítaj,nenakúkaj tam aj keď ťa označujú.Nech to bliká aj celý deň.Ty nemáš nijakú povinnosť ďalej niekomu odpovedať ak nechceš ani sa s nikým doťahovať🙂
@liusa82 ďakujem
@liusa82 ďakujem
@olivka0216 neviem ci to ide vo vlastnej teme ale ak ano normalne si vypni upozornenia a hotovo. necitaj nereaguj a zapadne to. a neber si to tak. vypusti to. ved nejde o zivot nejde o nic. je to len konik.
@pralinka25 niektoré ženy majú hroznú reakciu. Kto sa veľa pýta, ten sa veľa dozvie. Pýtala som sa tam niečo na deti a to keby vidíte tie odpovede. Jasné, že aj mne napadlo, že sa to nedá/max. V určitých zariadeniach. No aj tak mi to nedalo a spýtala som sa na to. Odpovede také, že niekedy sa ani necudujem, že sem ženy nič nepíšu a dokonca ani do FB skupín. 🤦🏼♀️
@olivka0216 Myslis tuto diskusiu? https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/zvazovanie-rodicovstva-biologicke-hodiny/
Zacala si tam slusne. Ale nehnevaj sa, od polky otazky som aj ja zavahala, ci si iba nerobis srandu.
@olivka0216 spytala si sa fakt hlupost, mozno sa treba najprv trochu zamysliet, pred opytanim, mozno sa ti to zda ako dobry napad, ale zabudla si na to dieta, ako by sa asi citilo, ak by bolo pozicane kazde 3 tyzdne niekomu, myslis, ze by mu prospelo tvoje vyskusanie si?
@olivka0216 Pozicovna deti zatial neexistuje,ale nasla si dieru na trhu😄 Mozeme zacat mojimi. Poziciam ti na 3 tyzdne 2 pubertiakov,beries?🤣 Je to dobra antikoncepcia😂
@olivka0216 vieš čo, je taka ponuka robit nejakeho mentora, priatela detom s detskeho domova, vola sa to buddy alebo tak nejak, viac x mi to vyskočilo na fcb, odealne, aby si si vedela predstavit, do čoho ideš
@olivka0216 toto je pre teba !
teraz pozeram, že tam su 12- 16 ročni, ja som myslela, že rôzne deti
Nepáči sa ti pravda? Mala si debilný nápad, ženy to ako debilný nápad označili a zlé sú oni? V 20 rokoch ti žiadne biologické hodiny netikaju, ži ako vieš a možno o pár rokov k tomu pridáš dieťa.
Boli sme ešte slušné a mierne...ked už dopredu vieš,že to bude blbá otázka,tak sa radšej nepýtaj,alebo opačne, si stoj za svojím. Ty si normálne uviedla dieťa,ako požičanú vec. Čo iné si čakala,aké reakcie?
A v tej téme čo tam píšeš že máš 20 a priateľ 24, to je ten pedofil z tejto témy?
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/vekovy-rozdiel-vo-vztahu-4-roky/
A v tej téme čo tam píšeš že máš 20 a priateľ 24, to je ten pedofil z tejto témy?
@sevrin
no super, tiez ma to napadlo. Ak nie, určite by si rozumeli aj by mali mraky problémov na riešenie. Ked tak chce on tie problémy riešiť 🫣.
Tu by fakt používatelia mali posielať zdravotný záznam pre vlastne dobro.
@liusa82 ďakujem
@olivka0216
požičajú si rovno bábätko. Su špeciálne babiky, ktoré sa dajú naprogramovať.
Nevieš kedy bude plakať, ked začne musíš ju utíšiť. Musíš prebaľovanie, kŕmiť, nosit atd.
Väčšie deti, idealne take 2 rocne v období vzdoru a novorodenec s kolikami, vrelo odporúčam a deti nikdy chcieť nebudeš.
Inak ja sa nestačím diviť ako na toto zdravá hlava môže prísť.
@olivka0216 tak hodne robi vyjadrovanie sa
ani tymto si asi neurobila dobry dojem ale to je asi tym ze tu je hodne zien ovela starsich od teba a mozno len pouziva iny slovnik....
@olivka0216 nechcela som ani reagovať ale po prečítaní tej témy čo si tam založila mi to nedá. Mala som v tvojom veku dieťa. Ale keby vnímam deti ako tovar ktorý mi niekto požičia na skúšku tak ho nemám NIKDY. Sama tam píšeš že zvažuješ aj že by si ho možno nechcela nikdy. To je pre teba správna možnosť. Lebo v hlave ženy čo má rada deti a túži po vlastnom a chce ho aj nejakým pekným spôsobom vychovať, sa toto nezrodí.
Btw. dajú sa tu zakladať aj anonymne diskusie tak keď budeš chcieť nabudúce soliť takéto bullshity tak si to zaklikni lebo teraz tu budeš už za hlupaňu

@olivka0216 poziadaj admina o vymazanie