Ako vyriešiť problém s reklamami na Modrom koníku?
Choré, samé reklamy. Niekedy sa nedá ani diskusia prečítať. Administratori by sa mali nad tym zamyslieť. Aj Vám vadia reklamy tu na Modrom koniku? Je ich cim dalej, tym viac.
Reklamy chapem, toto je sukromny projekt a potrebuju to monetizovat. Len pomer reklam na klasickej stranke a mobilnej je divny. Na mobile tie reklamy prekryvaju celu obrazovku, a co je horsie - maju zvuk! Ked naprikald ma clovek pustenu hudbu, alebo podcast, tak aspon na iphone to stopne hudbu, alebo podcast, aby to pustilo hudbu z reklamy.. hrozne otravne.
Ja som to mala tiež, chodím cez apku. Ale ako to prišlo tak aj odišlo a reklamu tu už nemám
Nejako sa financovat musia... berriem to ako nutne zlo...
@anonym_autor ano mohlo by ich tu byt menej.
@anonym_autor vadia nám všade, všade ťa niekto sleduje, mobil, tv, najviac.... Môj muž kvôli reklame uteká z izby do izby, len aby to vypol 😆😊
Vníma niekto aj reálne na aký výrobok či službu tie reklamy sú? Lebo ja vôbec.
mne to nerobí aj keď idem cez mobil 😒
@anonym_autor
Super jednoduche , zacni platit uz nie sme v socializme
A nemáš žiadne reklamy
@anonym_ede157 a to kde najdem,v tel v nastaveniach???
@anonym_ede157 a to kde najdem,v tel v nastaveniach???
@anonym_0b9159 nepíšeš aký máš mobil. Ale tak vo väčšine mobilov stačí do vyhľadávania v nastaveniach napísať "DNS"
@anonym_0b9159 nepíšeš aký máš mobil. Ale tak vo väčšine mobilov stačí do vyhľadávania v nastaveniach napísať "DNS"
@anonym_ede157 idem na to,dakujem.Snad mi to pojde,a mb mam samsung
Chod cez edge. Tam je to bez reklám.
@anonym_ede157 reklama je sice stale,ale aspon uz len dole,alebo v strede medzi komenty,tak ako to bolo kedy si.Hlavne,ze mi to nevyskakuje pri pisani uz.Dakujem moc.
A nemáš žiadne reklamy
@anonym_ede157 ďakujem. Je to omnoho lepšie.
@anonym_autor strašné!!!! Ani kliknuť nikde nemôžem lebo hneď skáče reklama. Ešte na PC ok ale na mobile sa už nedá mk pozerať.

@anonym_autor vadí mi, že sú so “zvukom” a vypína mi to hudbu. Chodím tu kvôli tomu o to menej.