Ako vyriešiť rozdiely v cene pri online nákupoch Wolt Market/Tesco?
Ahojte, celkom casto objednavam z online potravin a casto sa stava, ze realna hodnota nakupu je ina, aku som zaplatila kartou. Napriklad ked sa strhnu poplatky za vazenie ovocia, alebo daju nahradny tovar, ktory je lacnejsi. Ked to bolo nieco okolo 2-3 eur neriesila som. Raz sa mi vsak stalo ze rozdiel bol 10 eur, tak som to riesila cez zakaznicky chat, kde mi pisali, ze tie peniaze mi automaticky poslu na ucet. Nikdy sa to vsak nestalo.. teraz znova mam rozdiel skoro 10 eur lebo mi nieco nedorucili lebo sa vypredalo a nebola nahrada.. ako to mal riesit?
takže žiadne tesco online....a sme doma,stará mama
Ved sem daj screeny zúčtovanej platby a sumy FA
@janai1 toto som presne poslala dnes ked som si pisala s pani cez zákaznícky chat. Ona sama vravela, ze vidí, ze ta suma ktoru mi pise v bankingu je vyssia, ako je realny nakup, a ze je to po tolkych dnoch zvlastne, ale ze mam dat tomu cas, ze sa to napravi. Takze ona sama sa tak vyjadrila, ze je to netypicke.
A vravim pre mna najzvlastnejsie bolo, ked mi z Woltu napisali ID platby, tej akoze korektnej, ze z ich strany je vsetko OK, nech kontaktujem banku a dam im to skontrolovat. A banka cez to ID neeviduje ziadnu platbu.. Toto som uz ozaj nepochopila. Ja chapem ze vam pridem ako hysterka alebo tak, prosim neberte ma tak 😄 ja sa len snazim pochopit situaciu, nikoho neobvinujem ani nic. Urcite to ma vysvetlenie, len vravim je to cele divne
Pises ako hotentot, niet divu ze ti ani na zakaznickom chate nedaju jasne info.
Vsak ukaz tu fakturu a screen platby
@kitycat Na urazky nebudem odpovedat. Absolutne nerozumiem, preco mate za potrebu byt hnusne. Pytala som sa uplne normalne, slusne, jasne som povedala, ze z uctu mi stiahli vyssiu sumu, ako bola realna hodnota nakupu. Ale ja takymto stylom ako vy komunikovat nebudem. Koncim debatu, dakujem tym, ktori odpovedali milo.
Bože nikto na teba nie je hnusný. Chcela si pomoc ale tvoje odpovede sú také, že ani jedna z nás nechápe aký máš vlastne problém.
Screen sem nedáš tak nechápem čo od nás chceš.

pozrite sa napisem to velmi jednoducho.. mam nakup za 45, realne mi z uctu chyba 50.. uz viac dni..viem kolko som mala penazi, a viem, ze mi chyba z uctu viac, ako je hodnota nakupu aj s dorucenim. Chyba mi presne suma, ktora sa mi zobrazila pri zadani objednavky, a nie realna suma po dodani