icon

Ako zvýšiť predaj na Modrom koníku?

24. jan 2025

Ako ide predaj na Modrom koniku ? Ja som za posledný mesiac nepredala nič :(

luxus10
24. jan 2025

vsetci su asi dojati z tej posty...

majka99999
24. jan 2025

Sa mi oplati nove kupit skoro vsetko. Ked ponosi aj maly, darujem tomu, co pride osobne, nemeriam, nezjednavam, nebalim.

denisa1284
24. jan 2025

Ziadno, mam tu par inzeratov, ale nikto nic. Tak uz som zacala veci darovavat, alebo davam do kontajnera na textil. Je mi to luto vyhadzovat, ale nechcem byt zahltena oblecenim

zuzanaa239
Odpoveď bola odstránená
katica06
24. jan 2025

Posledný mesiac, ja som minulý rok vymazala viac ako dvesto vecičiek a darovala lebo o ne nik nejavil záujem

magduska2
24. jan 2025

Myslim,ze Slovenska pošta to zabila 😒

dkethe
24. jan 2025

Ja uz dva roky takmer nic. Bohati narod sme, nikto nepotrebuje bazarove veci.

iv007
24. jan 2025

Ja 0 uz niekolko mesiacov..

mima73
24. jan 2025

Posledné mesiace je to dosť slabé,ale tak zrejme je za tým zvyšovanie poštovného,neviem 🙂

kacena2022
24. jan 2025

V decembri to išlo super keďže pred sviatkami každý zháňal darčeky.Nemam problém ani oblečenie predať keď si spravím balíčky.Cez rok predám minimum veci tak do 5-10 kusov,uvidíme ako to bude teraz keď išlo hore poštovné.

lucia13022023
24. jan 2025

Na MK som nikdy nic nepredávala, a teraz sa to už dupľom neoplatí kvôli poste. Tričko ktoré v Zare stálo 4,99€, predám nosené za 2€ a pošta je 3€. To už rovno môžu kúpiť nové.
Ale na jednej nemenovanej appke na V 🤣 predávam každý týždeň niečo. Dnes som zas predala oblečenie za 70€....a pošta je 1,50€

alickapusinka
24. jan 2025

Vieš čo každeho odradí pošta si myslím.Predtým obyčajna zasielka 1,60 eur do pol kg a teraz niektore veci čo maminy ponúkaju stoja menej než poštovne po novom.Katastrofa ja som tu prestala predavať.Predavam na socialnej sieti v skupinách a popredám dosť každý deň aj za viac eur.

alickapusinka
24. jan 2025

@luxus10 presne máš pravdu katastrofa.

alickapusinka
24. jan 2025

Ja aj odkupujem od ľudi a mam aj secondhand takže aj v skupinácha vždy niečo predavám.

rainee
24. jan 2025

Ja som tu rada predavala aj kupovala, ale uz sa to veru neoplati. Veci su aj v obchodoch velmi lacne a postovne od noveho roka stoji viac ako tie veci....

hankab
24. jan 2025

@lucia13022023 a koment zmazany o 3..2..1.. 🤣

lucia13022023
24. jan 2025

@hankab ved som nenapísala názov tak hádam mi to nezmazu🤦‍♀️ ci už aj V vadí? 🤣

hankab
24. jan 2025

@lucia13022023 ano, aj akykolvek naznak nazvu appky 🤷🏻‍♀️😁

lucia13022023
24. jan 2025

@hankab Ježiš

adka176
24. jan 2025

Môžem sa tu opýtať ako mi predávajúca môže zmazať moju odpoveď na hodnotenie ktoré som napísala ja a ona tam dala len svoje vyjadrenie a moje je zmazané?
Keď to chcem ja zmazať ba jej profile tak mi to nejde...nejde zmazať čo napísala ona len to čo píšem JA ...nechápem ako to teda urobila? Môže to urobiť cez admina? Absolútne nespravodlivé že ona ma tam zhadzuje a klame, nepravdivé veci popisala a ja sa som sa chcela brániť a to moje vyjadrenie je zmazané...fakt nechápem...baby hrozný svet...hrozný...sme strašne zlé bytosti...strašne...ja toto nechápem ako to niekto dokáže byť tak zákerný...strašne mi je to ľúto...takto svet nenapravime...och jooj...

muminka27
25. jan 2025

Je to slabe, a hlavne kazdy by najradsej chcel veci este aj doniest pred dvere, raz som nieco predavala, vybavila som si home office, lebo vecer sa dotycnej nikdy nedalo a v ten den ani obraz, ani zvuk.. mam chut to hodit do kosa vsetko, aby som sa mozno za tych 150eur co jej hodnota inzeratov nerozculovala