Ako zvýšiť sledovanosť na Instagrame bez kúpy sledovateľov?
Ahojte, dá sa zo 100 sledovateľov vypracovať napríklad na 2000, bez kupovania sledovateľov?
Dá, ale vďaka algoritmu je to už v dnešnej dobe veľmi ťažké. A kupovaní práveže pôsobia naopak. Nepomôžu.
Naozaj je to už v dnešnej dobe ťažké, hlavne keď je toho tak strašne veľa.. bežný život už nikoho nezaujme 🤔
Naozaj je to už v dnešnej dobe ťažké, hlavne keď je toho tak strašne veľa.. bežný život už nikoho nezaujme 🤔
@bekiinka5 pravidelne pridávať príspevky aspoň jeden za deň. Popros na začiatok kamošky rodinu o zdieľanie, potom sa to už rozbehne a hlavne musia tie príspevky byť zaujímavé aspoň pre skupinu ľudí
Bola by som rada, ak by sa niekto pozrel na môj profil a povedal mi úprimný názor, meno pošlem do správy, ďakujem 🙂
@bekiinka5 dobry obsah, sponzorovane prispevky, ak ta pozdiela nejaky vacsi profil…alebo mas na nete k dispo aj info o strategiach na soc sietach, nemyslim si ze tu ti niekto da realne relevantny navod step by step.
@bekiinka5 dobry obsah, sponzorovane prispevky, ak ta pozdiela nejaky vacsi profil…alebo mas na nete k dispo aj info o strategiach na soc sietach, nemyslim si ze tu ti niekto da realne relevantny navod step by step.
@milanemila to sa ani nedá, každý má predsa iný štýl, ale drobné rady sú fajn
@milanemila to sa ani nedá, každý má predsa iný štýl, ale drobné rady sú fajn
@bekiinka5 skor ide o technicke veci a ako funguju algoritmy, kedy sa oplati najviac postovat atd, samozrejme ze nie to co ma byt tvoj obsah.

@bekiinka5 samozrejme, väčšina influ sa vypracuje. Nakúpení followers robia veeeeľa škody a 0 osohu, lebo keď značky idú začať spoluprácu veľmi starostlivo (vďaka toolom) si vedia pozrieť, kde je väčšina tvojich followers. A ak dakde z Turecka, tak si sa rovno odpísala 🙂