Aký máte názor na Instagram profil mamastvorciat?
Aky mate nazor na ig profil mamastvorciat?
Uz dlho je to bohapusty teleshopinng a z deti su reklamni panaci, no ale tocit ich na potrebe? Toto mi pride cez ciaru.
Pricom vyzeral to byt zo zaciatku celkom inspirativny profil...🙄

@dori2 ja som ju sledovat prestala davnejsie kvoli tomu "reklamnemu zneuzivaniu deti", ale dnes mi vyskocilo toto v navrhoch. Az som musela otvorit, ci ozaj dobre vidim😑
Myslím si že nie je jediná
Tiez som ju kvoli tomu prestala sledovat...na druhej strane, z niecoho tie 4 deti uzivit musi...tak zivi tymto...ale teda tieto nocnikove seansy sa mi nepacia
Ano tieto mama profily su povacsine doslova o predaji deti.. aj ta co ma trojicky, aj ta co ma vzdy dokonale poskladane saty v skrini a v kufri
vôbec nič na tom nevidím zlé...koľko žien berie detské spolupráce, vôbec nie je jediná a čo je na tom? 4 detičky je dosť ťažké uživiť tak prečo si nepomôcť? Niektoré ženy pridávajú oveľa oveľa viac detských spoluprác ako ona a ty spomenieš práve ju. A že deti sú na nočníku? Toto ti prečo vadí? :D vidno niečo ? nie...ja nechápem čo je na tom poburujúce...
Ja som ju tiez rychlo prestala sledovat - mne pride ze sice je zlata baba s príbehom, ktorý nepochybne followerov zaujme, ved klobúk dole, mna by švaclo 😁…. Avšak bola zjavne total neskúsená čo sa týka prezentovania sa/zarábania na sociálnych sieťach. A zrazu buch, porodila, založila si profil, počet followerov začal rast a “klienti” ju prevalcovali. Začala brat spolupráce hlava nehlava, aby zarobila (čo aj chápem, že pre ich rodinny rozpočet je to veľké plus), no robí to strašne amatérsky, keďže sa to zjavne nemala kde naučiť. Ona si podľa mna ani neuvedomuje čo robí. Deti sa jej raz za toto promo isto “poďakujú”…
Ja som ju tiež zo začiatku sledovala, ale dosť rýchlo som s tým aj sekla.
@mirkam3 ano, lepsie by som to nenapisala. Ta si vobec neuvedomuje co robi. Reklamy na kolagen ked ledva udrzala v ruke telefon?😂 Ale zase klobuk dole, ja by som to prezentovat nedokazala.
Úprimne ja nesledujem žiadny teleshopingovy profil. Nevidím dôvod...keď niečo chcem si kúpim nemusí mi to prezentovať nejaká baba co vychvali aj totálnu blbosť a o 2-3 príspevky ďalej si pouziva konkurenčný výrobok. Ja na ig sledujem záhrady 🙂
Fotku svojho dietata nedám nikde ani na FB a ani svoju . Nejako nemám potrebu cerit zuby na cudzích ludi a písať, príp. Rozprávať k tomu komentáre... neviem co na tom ľudia vidia.
Zo zvedavosti som si pozrela jej profil, keďže ju nepoznám. Myslím si, že jej deti sa jej o pár rokov nepoďakujú za takéto zdieľanie ich života. Ja celkovo nie som za zverejňovanie detí na sociálne siete. Jedna-dve fotky ako profilovka na rodičovskom profile - ok, ale toto je pre mňa úplne cez čiaru.
Baby a vy si uvedomujete že ona plánovala dieťa jedno a má ich naraz 4 ? Viete urcite koľko je to penazi navyše. Chapete aj to, že takto im vie dopriať to čo by bez instagramu nemohla alebo naopak, musela by pracovat na úkor času s deťmi.
Veď komu sa nepáči nech nesleduje
Ja som jej raz nieco okomentovala do spravy v negativnom zmysle, uz fakt nepamatam co, a velmi skaredo mi odpisala a hned zablokovala… a viem ze nie som jedina… cize berie len pozitivne ohlasy 😁
Mne je skôr ľúto to, že tie deti sa raz za príspevky svojich rodičov môžu hanbiť a nemusia sa s nimi vôbec stotožniť. Nehovoriac o prípadnej šikane v škole, ktorá môže vzniknúť aj na základe tlaku sociálnych sieti či nelichotivých fotiek/videí. Ja danú mamičku sledujem, ale akonáhle vidím sponzoring, tak to preskakujem. Nedopozeram storky, ani posty nepočítam.. Pre mňa bola inšpiratívna ako matka, nie ako influencerka.
@klip0 vies co, ja si vzdy pri takychto fotkach spomeniem co sa raz stalo mne. Boli sme na party do rana bieleho, super zabava, aj alkohol jasne s mierou. A hopa na druhy den fotky z party na FB bez mojho vedomia a suhlasu. To som este bola sprosta a nemala zablokovane oznacovanie mojej osoby.😡 A to nebolo nic extremne. Len ja som s tym nesuhlasila byt na nete.
No jasne, financne jej to pomoze. Ved 1 dieta stoji kopu, nieto 4.
@klip0 s týmto sčasti súhlasím, ale ako človek z marketingu viem, že influencer nemusí brať každú spoluprácu.. práveže mal by si budovať nejaký smer a dlhodobé spolupráce, aby to bolo uveriteľné a nepôsobilo práve ako teleshopingy.. každý si to vie regulovať a stále zachovať aj ľudskú stránku svojho profilu.. a taktiež sa stále hovorí o bezpečnosti internetu, no smutné je, že práve influenceri to najčastejšie porušujú, keď zverejňujú zábery polonahych deti, deti na potrebe, vo vani, pripadne ženy fotia seba v nelichotivých pózach..
To fakt toto ? Sak na tom neni nič zle je to prirodzene nič nie je vidieť tak čo ? A keď sa mamy na Facebooku fotili s holými prsami keď kojili to je v pohode ? Tak sa zamyslite či vám vadí obsah alebo to, že dostáva za to zaplatené .
Jednou vetou - to je zivot. Kojenie, strie, zaschnute mliecne flaky na tricku, sracky, grcky, sople, nocniky a deti na nich…nic poburujuce.
Sledujem ju tiez. Klobuk dole pred zenskou. Ja mam jedneho a staci mi.
@nika11103 však ale každý to môže vnímať inak.. ja by som napríklad fotky dcéry na potrebe na sociálne siete nedávala a je mi jedno, či niečo vidno alebo nie.. ale raz jej to môže vadiť alebo nesúhlasiť.. je to verejný priestor a ver, že čo raz vypustíš do sveta, tam to ostane.. a tie deti s tým fakt nemusia byť v budúcnosti stotožnené.. mne sa celkovo nepáči mama influencerstvo, pretože deti sú súčasťou niečoho, čo nsteraz ovplyvniť nevedia.. mne nevadí, že za to dostáva zaplatené.. influencer marketing je už v podstate job.. nie som len stotoznena s tým, že súčasťou toho sú malinké deti
Nemam insta ani 4 -čatá , deti mi je ľúto, že sú vycapené pred x ľuďmi, mozno sa im to neskor nebude páčiť ,aj ked si myslim, ze deti takychto ľudí ,budu robit asi to isté, tak naučené odmalinka . No to si len myslim. Každopádne je to ich život a keď je to pre nich ok, tak neni o čom, hlavne nech su zdraví a šťastní.
@pumpkinpie minidiamondblog ci ako sa to vola 😁
@pumpkinpie ale kdee ved ta s poukladanymi vecami robi strasnu osvetu vo vsetkom, od upratovania cez cestovanie, organizaciu domacnosti, aliexpress nakupy, inahlovanie, skincare az po medicinu 🫣 ona podla mna keby napise ze “dnes je streda” tak jej budu pisat ze woow vdaka, ze to zdielas, doteraz som o tom netusila 🙈 ale klobuk dolu kam to dotiahla, to sa musi uznat
Instagram uz Neviem ani heslo nesledujem nikoho nech si kazdy zdiela co chce. Ale ked matka zdiela fotky svojich deti tak je “ zla .” A ked ty anonymne zdielas fotky cudzich deti .. to je uz ok ? Hlavne ked sa ti ta fotka zda ponizujuca priliz intimna .. naco je toto dobre ? Na niekoho nadavat ohovarat ? A ty pekne v tme. Dvojity standard . Robi ti to dobre ? Nemusis mi odpovedat Ja sa k tejto teme nemam chut viac vyjadrit.
Mas uplnu pravdu!! Neznasam toto zdielanie deti na verejnych socialnych sietach a este s vidinou penazi. Zdielanie pred celym slovenskom ako ich dieta sedi na nocniku a robi potrebu je nonsens!!! Ona sa nataca ako sedi na hajzli????? Tie deti raz vyrastu a veru jej vdacne nebudu ze ich detstvo a starosti a radosti boli zdielane sirokej verejnosti. Taktiez nechapem ako niekomu pride normalne zdielat holé nozicky, prsteky, hole brusko na internete. Masaker!!!!
@basulaak dobre ked chce zdielat grcky a sople na sebe ako dospela osoba. Ale zdielat sracky a stanky deti? Ktore ani nevedia a nechapu co ich mama robi na internete? Ja by som bola o 15 rokov na mieste tych detí velmi smutna z mojej mamy… lutujem vsetky deti ktore sa musia podielat na influencerstve a zarabat rodicom. Ja ich na svete strasne vela.
@andrejkap123 kazdy mame svoje limity a je to tak ok.
Nenavidim sledovať akýkoľvek profil kde rodičia zverejňujú svoje deti a to čo je na tej foto v tvojom príspevku mi príde cez čiaru už. Áno každý si fotil svoje dieťa keď bolo malé na nocniku, ale nepoznám normálneho rodiča, ktorý by to zdieľal celému národu. Tie deti verím tomu ze to dajú časom rodičom vyžrať. Z ameriky sú zname prípady youtuberov, ktory takto ryžujú na svojich deťoch, cely kontent je založený iba o nich a ti rodičia by ste neverili čo sú schopní spraviť pre sledovanosť a pre peniaze. Takze nie Dakujem, ja mám na to názor taký aký mám
Videli ste aj druhú foto?išlo tam o to že mamička mala veľa otázok ohľadne nocnika pre chlapcov tak predpokladám že foto bola vytvorená pre mamičky chlapcov že takýto je dobrý ,že ide všetko do neho a nie mimo .....
Uz sa začínajú meniť zákony v niektorých krajinách co sa týka "zarabania" cez deti na internete.

ja musim povedat ze tiez mi dost vadi to kvantum reklamy…. tolko obsahu zo zivota by som nezdielala, ale tak zas toto beriem ze je jej vec ked to chce… sledovat to nemusim