Ahojte, aký príbeh, aký človek, aká situácia vás na modrom koniku najviac zasiahla ? Najviac si ju pamätáte, zanechala na vás stopu, alebo si nato spomeniete aj po dlhej dobe ? Či už niečo pozitívne alebo negatívne
Ja si pamätám napríklad dievča v roku cca 2021 tu písala nonstop všelijaké svoje akože diagnózy, bola mladučká chudá, pamätám si fotky jej rúk keď fotila zo strachom že jej vidno zily, musela byť veľmi zúfalá, každý deň si našla niečo. Hocikedy si na ňu spomeniem, že ako jej asi je.
Alebo Bubena o nej som čítala až dodatočne.
pani, ktora zistila, ze jej muz ma uchylku a chodi pozorovat inych ludi pri sexe, ktovie ci ostali spolu
Ja si najviac pamätám, tú mladú babu, čo žila v Albansku/Rumunsku neviem už presne, vždy mala nejaký problém a nemohla odísť od muža kvôly jej rodine.
Anjeli1 alebo aky nick mala taky daky. Jazdila na motorke ale mala daku diagnozu vaznu ze potom uz nemohla. Zrazu sa stratila z MK netusim co sa stalo ani ci zije ci co
Nechodi sem uz Miady z Canady, sa mi zda.
Dobra bola ta zena, co mala s chlapom usetrenych 30 000 na byt a jedneho dna dosiel na nabliskanom fare za 30.,ucez bylagrovany do tla... Lebo ze on si to auto musel kupit sam, ze ona mu nedopriala. Ktovie, ako zije infantil... 💥
@ahhola tak mňa presne tento príbeh napadol auto za 30litrov chcela by som vedieť ako to dopadlo
Na tomiholjubavi si pamätám, rada som čítala jej príspevky, casto som na nasmiala keď písala o svokrovi😁 nie som si istá ci netrep ne hlúposť, ale zdá sa mi ze som zachytila, že sa rozviedla, už ju tu nevidieť
@lentilka78 veď si pozri jej profil, máš tam kopu noviniek a je znova aktívna.
@0silvia0 vážne? Ja som dlhšiu dobu dozadu videla ze je neaktívny, ďakujem za info 🙂
@lentilka78 určite budeš príjemne prekvapená👶
A co Vanda?
tiez bubena. citala som to cele s odstupom casu vratane komentarov a az mi bolo zle, ked som videla, ako jej niektore uzivatelky (ktore su tu doteraz) radili prestat s chemo a riesit to alternativne. chudatko jej dcerka.
@zuzap33 tu píše s novým nickom🙃
@0silvia0 "nie každý tu sedí 25hodin,ako my"🤭/napísali tie, čo tu sedia 28 hodín 😂/
@miskakyska 🙊
@miskakyska vazne? Dufam, ze si poriesila svoje rodinne a hlavne zdravotne problemy
@lentilka78 Je tu stale a je tehotna
@0silvia0 veru ma to veľmi úprimne potešilo 🙂🥰 skvelé správy
@miskakyska nie ty, ale ta o ktorej si pisala
@martinkatinka 🤔 bože..moje dnešné vedenie cez Palestínu🤦😂
Ako osoba mi utkvela v pamati Slova. Bud si niekto robil prilezitostnu srandu, alebo naozaj bola taka jednoducha, zijuca vo svojom svete mimo relaity. Davala odfotene obrazky deti z reklamynch letakov, ze to je jej syn. A potom stiahnute fotky z fb nejakeho muza, ze to je jeho otec. Tazko povedat. Dokopy pisala postupne mozno styrikrat.
Ale zaujalo ma to. Lebo ak to nebol prank, tak to bol zaujimavy pohlad do sveta takeho cloveka.
A potom mi nedavno padla sanka nad diskusiou, kde zeny schvalovali verejne ponizovanie inej mladej zeny, lebo mala v lete kratku suknu. Pozalovala sa, ze jej len tak z nicoho nic na ulici zacala vulgarne nadavat zena s kocikom, co sla oproti. Bez provokacie.
Nasledne ju (aspon v mojom dojme to tak ostalo) drviva vacsina strhala, osocila, vysmiala a podporili nazor tej druhej zeny, ze mala pravo na nu na ulici vykrikovat vulgarizmy. Priali jej tie urazky.
Niektore povedali, ze su dokonca za tu zenu vdacne, lebo mala odvahu nahlas vykricala, co si oni sami myslia, ale nikdy sa neozvu.
Videla som tu uz viacere poburujuce diskusie, ale v tejto som nechapala, aky sudca Lynch danym damam zatmel rozum, ze sa s chutou verejne ucastnia sikany a este sa v nej vyzivaju.
Citala som celu diskusiu od kubkovamama ako odisla od manzela, ktory sa k nej aj so svokrou spravali ako k sluzke. Potom tu bola este nejaky cas, vydala sa a myslim, ze sa jej potom uz zilo dobre. Ucet ma uz nejaky cas zruseny.
Ale velmi by ma zaujimalo, ako sa dari tej zienke, co sa starala o 2 vlastych synov a manzelovu dcerku zatial co jej manzel bol na lyzovacke s ex.
Mne učarila jedna Freulein (stále aktívna), ktorá hneď ako zbadala moje meno, začala antikampaň. Kks. Do dnešného dňa neviem, ktorá ukrivdená sa skrýva pod jej nickom🙃
Som na mk cca 15 rokov ..mala som iný nick . Bola som v top 3 v počte sledovatelov ( teraz sa za to až hanbím ) spoznala som tu vela úžasných žien ,s ktorými som v kontakte dodnes .
Veľa príbehov sa tu premlelo , bola som v skupine ,kde nam zomreli naše deti , to boli veľmi silné a smutné príbehy .
Bubena ... Tu si zapamätal snáď každý . Dlhé roky tu je aj anjelicek ( snáď aj dlhšie než ja ) , tak jej rodina je tu už " ako doma " a tiež som sa potichu doma úprimne potešila jej poslednému synčekovi .
Úprimne ... Radšej som ,keď čítam tie šťastnejšie a veselšie príbehy , tragického som si prežila dosť
@miskakyska ja napriklad zistujem, ze tu veru adi nie som zas tak casto, mnoho tych pribehov vobec neregistrujem.
@sulavikova ináč toto mám aj ja rada... registrácia týždeň s cestou a vie o človeku celý životopis
@tetapetra 😢