icon

Aliexpress - 1 cent

vemi23
24. aug 2022

Prosím vás stretol sa uz niekto z vas ze ste si nieco pozerali na ali a nasli ste to a stoji to 1cent? Pride mi to zvlastne a vaham si to objednat zeby som potom nieco nedoplacala
Vdaka.

stanulienkat
24. aug 2022

@vemi23 zvacsa je to odpad uz pri vyrobe. Parkrat som si odtial objednala a je to proste nekvalitny odpad. Potom som si povedala, ze nie som tak bohata, aby som si kupovala lacne veci. Nehovoriac o zamoreni planety odpadom na 1 pouzitie.

vemi23
autor
24. aug 2022

@stanulienkat tak ja pozeram kruzka na servitky a pride mi to proste podozrive

ninusa221
24. aug 2022

Mne to hadze len vtedy ked niesom prihlasena ked sa prihlasim uz mam cenu vyzsiu

vemi23
autor
24. aug 2022

@ninusa221 ano oravda skusila som sa prihlasit je to tak 😁 vdaka zahada vyriesena

stanulienkat
24. aug 2022

@vemi23 ako pise
@ninusa221 ked sa prihlais a vsetko vyplnis, tak bude cena ina. Kruzky na servitky mozu zacat cernat, prevedenie bude kricat, ze som lacny shit z Ali. Par krat som kupila veci o ktorych som si myslela, ze tam fakt nie je co pokazit. A bolo....

alzbeta44
24. aug 2022

@vemi23 Mate To za ten jeden cent to dávajú pri prvej objednávke že si môžte vybrať jednu vec pri ktorej vám ukazuje 1 cent tak si ju môžte k objednávke objednať

domireb
24. aug 2022

Prvá je za jeden cent, vybrané tovary ako promo, je to na triko ali, nemusí byť nič k nej, ja som takto vzala iba 0.01€ objednávku aj mi reálne prišlo.

ivka21
24. aug 2022

@vemi23 áno je to pre nových co sa zaregistrujú a objednajú. Tuším máš zľavu a ten jeden výrobok za 1 cent. A tovar je normálny nie smejd