Alza - reklamácia mobilu

kvetinkakk
30. okt 2021

Baby, aké máte skúsenosti s reklamáciou mobilu cez alzu? Prvý raz v živote som reklamovala mobil. No hrôza prístup s ich servisu VPS DATA. Mobil je vo vps od včera
.
mobil nemá ani pol roka, samé problémy s ním plus sa prasklo zadné sklíčko. To bolo komentárov. Plus Alza má záznam o každom probléme, ktorý daný mobil ma.
KOMENTUJTE LEN TIE KTORE REKLAMOVALI TELEFON KUPOVANY CEZ ALZU

iwesska
30. okt 2021

Hej,reklamovali sme. Mal par mesiacov,ked odisiel mikrofon. Normalne vratili peniaze. Ziadne opletacky.

kvetinkakk
autor
30. okt 2021

@iwesska lebo jednu reklamáciu som s nimi riešila tri mesiace. Preto mám obavy

lvula
31. okt 2021

Reklamovala, telefon opravili, vrátili a funguje.
Ten spomínaný servis nie je ICH servis, ale partnerský a samozrejme ze potrebujú spísať všetky detaily. A nič v zlom, ale keď dokatujete polrocny telefón, niet divu, ze maju pripomienky a mozno aj oprávnené podozrenie, ci problémy s telefonom nesúvisia práve s Vasou manipuláciou s nim.

kvetinkakk
autor
31. okt 2021

@lvula si predstav, že je to ich zberné miesto. A asi ťažko môžu mať pripomienky k niečomu čo majú vytlačené ako prílohu k reklamácii. Keďže každý problém s mobilom bol oznámený alze. Čo Alza mi sama doporučila doložiť to k reklamácii🙂
Ty vieš čo sa stalo? Keď sa považuješ napísať dokatovany? Len pre tvoju informáciu rozbil ho zlodej, ktorému vypadol s ruky. Tak už spokojná?
Majú pripomienky? Hold, majú obslúžiť zákazníka a bez komentárov keď príde 30 min. pred zatváraní a nie stále pozerať na hodinky a komentovať, že o16tej zatvára.
Ešte niečo?

judar
31. okt 2021

Z alzy by som telefon zasadne nekupovala, lebo posuvaju aj prebalene veci