icon

Anonymné komentovanie

12. júl 2025

Videli ste to ženy....už sa dá diskutovať aj v komentároch anonymné...to je paráda konečne...

Strana
z2
anonym_fa43ef
12. júl 2025

už zopár dní...😉

anonym_719b09
12. júl 2025

Len by ma zaujímali odpovede na komentáre :D

nikpa
12. júl 2025

@anonym_autor super novinka bude, až sa tu dožijem čierneho pozadia co mi nebude ťahať oči. Všade to mam nastavene len tu to nefunguje 🙄

autor
12. júl 2025

@anonym_autor konečne, keď da niekto nejakú otázku anonymné sa aj ten čo chce odpovedať môže anonymné vyjadriť

jarmila2010
12. júl 2025
@anonym_719b09

@anonym_719b09 kazdy anonym dostane nejaky automaticky nick

anonym_cbedbb
12. júl 2025
@anonym_719b09

@anonym_719b09 a teraz ti aj ja odpovedam anonymne

autor
12. júl 2025

Mne to príde konečne "spravodlivé " že ak si niekto môže položiť otázku anonymne...môžu mu aj ľudia odpovedať inkognito

liusa82
12. júl 2025

ja to budem používať iba v intímnej téme.Alebo ak budem chcieť prezradiť niečo čo sa týka konkrétnej osoby alebo mňa a je to háklivé.Inak v tom nevidím význam.Akurát sa tu ženy urážaju a je tam potom x anonymov

anonym_cfa113
13. júl 2025
@anonym_autor

Mne to príde konečne "spravodlivé " že ak si niekto môže položiť otázku anonymne...môžu mu aj ľudia odpovedať inkognito

@anonym_autor Divné.

anonym_719b09
13. júl 2025
@anonym_cbedbb

@anonym_719b09 a teraz ti aj ja odpovedam anonymne

@jarmila2010 @anonym_cbedbb ďakujem kocky, takže viem, že na komentáre kt. ste poslali som nebola upozornenia, čiže som si kuk anonymný nick kt. číslo je moje a kto mne odpovedá... To som chcela vedieť ako funguje. Dik.

zalka
13. júl 2025

No ale je to riadne čudné. Hlavne, že v jednej téme viem písať anonymne i pod nickom.

o__o
13. júl 2025

Kolko anonymov zalozi este diskusiu o anonymnych odpovediach? Kazdy den jedna..

zmrzlinka8
13. júl 2025
@nikpa

@anonym_autor super novinka bude, až sa tu dožijem čierneho pozadia co mi nebude ťahať oči. Všade to mam nastavene len tu to nefunguje 🙄

@nikpa mne práveže čierne pozadie robí zle na oči

iwesska
13. júl 2025
@nikpa

@nikpa Mozno preto ti to taha oci,ze mas vsade nastavene cierne pozadie a mas ich tak unavene,ze na bielom pozadi nevies citat. Najlepsie na setrenie oci je biele pozadie a zapnut si "stit pre pohodlie oci" - teda zlte podsvietenie.

anonym_a51807
13. júl 2025
@liusa82

ja to budem používať iba v intímnej téme.Alebo ak budem chcieť prezradiť niečo čo sa týka konkrétnej osoby alebo mňa a je to háklivé.Inak v tom nevidím význam.Akurát sa tu ženy urážaju a je tam potom x anonymov

@liusa82 ale moderátor to vidí, cez neho sa to môže dozvedieť celý personál a cez ich sprostredkovanie skoro hocikto.

tiika
13. júl 2025

Tak to nie je nič moc, ak na anonymnú odpoved nepride upozornenie. To praveze tu diskusiu naopak v tomto smere brzdí.
A všimli ste si, že odvtedy ako funguje tato možnosť, nedaju sa upravovať správy krátko po odoslaní. Ide to niekomu?

lucia13022023
13. júl 2025
@tiika

Tak to nie je nič moc, ak na anonymnú odpoved nepride upozornenie. To praveze tu diskusiu naopak v tomto smere brzdí.
A všimli ste si, že odvtedy ako funguje tato možnosť, nedaju sa upravovať správy krátko po odoslaní. Ide to niekomu?

@tiika mne sa dajú.

zuzanaete
13. júl 2025
@nikpa

@nikpa Ja mam kona s ciernym pozadim. Chodim cez web.

komplikovana
13. júl 2025

pre mna su vsetci uzivatelia konika anonymni, nepoznam ich. Takze mi je to jedno. A co chcem okomentovat urobim to ako vzdy - "komplikovane" 😀

zalka
13. júl 2025
@tiika

@tiika no mne neprišlo ako anonymovi ziadne upozornenie, a správu som upravovala ale pod mojim nickom, pod anonymom ma nenapadlo.

jana_eyre_2
13. júl 2025

Ja si myslím, že pod anonymami sa to tu bude zvrhavat ešte viac, lebo ľudia si dovolia napísať ešte viac útočné veci akoby si dovolili pod svojimi nickmi.. chápem podstatu, že niekedy sa to hodí ak človek chce povedať niečo intímne, ale aj tak si myslím že sa to bude viac zneužívať ako využívať.. ale nevadí mi to, len konštatujem, niektorí ľudia sa aj tak chodia najmä pohádať na modry koník..

miskakyska
13. júl 2025

...baby, keď písali v diskusii na skúšku všetci anonymne mala som v Tom guláš a normálne mi to odpadlo od chutí čítať,lebo človek nestíha sledovať, ktorý anonym sa s ktorým háda.. také o ničom 😁😆

jarmila2010
13. júl 2025
@miskakyska

...baby, keď písali v diskusii na skúšku všetci anonymne mala som v Tom guláš a normálne mi to odpadlo od chutí čítať,lebo človek nestíha sledovať, ktorý anonym sa s ktorým háda.. také o ničom 😁😆

@miskakyska presne...uplny chaos v diskusii s tymi anonymnymi nickmi

petamich
13. júl 2025

Ja osobne by som zrusima anonymne temy a aj anonymne komentovanie 🙂 tak asi tak

lenkakravcova
13. júl 2025
@liusa82

@anonym_autor väčšina anonymných tém skončí tak že si ľudia nadávajú.
Čiže súhlasím s @liusa82

Podľa mňa by sa mal každý zapájať, mimo intímnych alebo veľmi súkromných tém, pod svojím menom. Nie je hanba ani zmeniť časom názor.

zalka
13. júl 2025

Heh baby ale nevidite tie výhody.... Ak niekto ma chuť sa hádať tak sa môže sám zo sebou 😋😁

jana_eyre_2
13. júl 2025
@zalka

Heh baby ale nevidite tie výhody.... Ak niekto ma chuť sa hádať tak sa môže sám zo sebou 😋😁

@zalka vidíš, to je super námet 😅

anonym_7751d4
13. júl 2025
@jana_eyre_2

@zalka vidíš, to je super námet 😅

@jana_eyre_2 coo, čo si hustá?!

jana_eyre_2
13. júl 2025
@anonym_7751d4

@jana_eyre_2 coo, čo si hustá?!

@anonym_7751d4 fakt to ide hádať sa sám so sebou 🤣 to asi nie je moc domyslene..

maca1984
13. júl 2025
@jana_eyre_2

@anonym_7751d4 fakt to ide hádať sa sám so sebou 🤣 to asi nie je moc domyslene..

@jana_eyre_2 kristovanoho, to fakt ide ?
No amen s celým koňom
Toto teda nedomysleli.

Strana
z2