Appka Dr. Max
Natrafila som na novu appku, zaujimalo by ma, ci ju uz niekto z vas pouziva a ako sa vam pozdava?Lebo ja napriklad dost casto objednavam z pohodlia domova, vacsinou sa mi nechce nikam chodit, takze pre mna by to bolo velmi prakticke. Mate s nou skusenost? Oplati sa ju vobec stahovat?
@tuppuk No tak niektori pisali, ze to nejde, mne to islo. Neviem teda, ze cim to moze byt. Vyuzivat take vec jednoznacne treba, naco platit viac, ked si vies takto zo sumy sikovne odratat. Len treba proste vediet, kde nakupovat. Doteraz som tiez nezvykla velmi objednavat, ale uz inak ani nenakupujem. Naco sa nahanat po obchodoch, kde je milion ludi a este teraz v tomto chripkovom obdobi, vsade su chori.
normalne sa da objednavat cez aplikaciu?
@nikky6 áno, dá sa, včera som objednávala vitamíny pre celú rodinu. zvyknem takto kupovať hromadne.
@sandra_kul osvedcilo sa vam cecko, decko a taketo? lebo ja osobne teda vobec neviem, ze co kupit, aby sa nam ta imunita zlepsila, je to katastrofalne tento rok. choroba za chorobou.
@sandra_kul Presne, to proste bez nich jednoducho nejde. Akože konzumujeme ich pravidelne, ale počas takéhoto obdobia zdvojnásobujeme dávky, lebo inak by sme sa nevyhli chorobám ani my.
tiež som využila včera zľavu, som bola normálne až prekvapená, bežne toľko nezvyknem ušetriť, na toto veru nie som zvyknutá :D prečo to tak nemá každá lekáreň???
@0ria0 kolko si usetrila? to je dost dolezita informacia podla mna :D
@silvia_pekna no ja tu viem usetrit fakt aj 6-7eur, a to podla mna vobec nie je malo. clovek si fakt dvakrat premysli, kde bude nakupovat. velakrat tie obchody ci lekarne tie ceny tak premrstia, ze to az pekne nie je.
@timetotime pravdu mas, niekomu to mozno pride ze par eur, ale su to nemale peniaze rozhodne.
Mne sa napriklad pacilo, ze mi ta objednavka prisla neskutocne rychlo. To som fakt necakala. Taka vec mna zakazdym potesi🙂
@oila Podľa mňa je úplne jedno, čo objednávaš. Zatiaľ sa mi nestalo, že by to, čo momentálne potrebujem nemali na sklade alebo tak. Zase nekupujem také veci, ktoré by človek bežne nepotreboval🙂 Také majú proste úplne stále k dispozícii.
Ved prave, to, co treba, maju podla mna uplne vsade. Kazda lekaren by teda aspon mala mat.
@timetotime ano, to je super jednoznacne🙂 podla mna to vobec nie je malo. ale teda nie som z tych, co maju penazi na rozdavanie, tak to zrejme bude aj tym :D
@silvia_pekna a kto ma? :D ja takeho cloveka v blizkosti ani nemam :D ale akoze co sa tohto tyka, tak teraz objednavam viac ako kedykolvek predtym, musim sa priznat :D momentalne je toho tolko, co treba, stale same choroby. jedno minieme, kupujem dalsie, takze tak.
Prosím vás a tá aplikácia je normálne aj pre iphone aj android? Funguje poriadne na oboch?
@oila no mne v telefone popravde vela aplikacii nejde. tato mi isla ok.
@baska_nice A aky mas telefon? Mne sa teda este nestalo, ze by mi nejaka appka nesla alebo nesla stiahnut :D
@natassa2 ale tak co ty vies, mozno chyba pripojenia nastala alebo co, to sa proste niekedy stane. ale Dr. Max momentalne otvaram pomerne casto a chvalabohu ide :D ja sa stale snazim vycihat tie zlavy tam, na toto som teda maniak, neviem ako vy :D ale asi som len dlho doma alebo si to neviem inak vysvetlit :D
mne poslala pred par dnami kamoska kod na zlavu, tak som ho hned aj vyuzila, aby to neprepadlo, to by bola skoda.
Vie mi niekto povedat, prosim, ci mi pojde aj ked mam android? vela aplikacii, ktore som sa pokusila stiahnut mi ani nenaslo, muzovi na iphone ano. 🙈 Nechapem niektore tieto appky, preco ich nerobia pre oba systemy?

@oila No, je tam kopu veci, produktov, ktore inde nenajdem, cize za mna ano.